Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 866
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За какво използвате силиконовите подложки?

# 211
  • Варна
Здравейте,счупи ми се поставката за нож ,която е на дъното на пластмасовата купа на блендера.Продаваха ги в комплект,заедно с пасатор преди 3 години е закупен.Декември му изтича гаранцията и искам да ви попитам дали ще ми признаят гаранцията,тъй като на опаковката,която пазя и липсва горната част,просто липсва капака .

# 212
Моята се счупи още на втората седмица.  Peace Гаранцията не я бях запазила. Това бе единственият ми електроуред от тази верига. Не ми се струват никак надеждни.  Peace

# 213
На подложката съм пекла 1-2 пъти, защото при втасването тестените неща се разливат настрани.
Но е незаменима като оформям тесто , разточвам и пренасям в тава. Ако правя кюфтета ги нареждам на нея сурови, не залепват и не се обезформят.
За Коледни сладки да се пекат сигурно пак става. Или домашни бисквити. Не се раздуват особено.

# 214
Здравейте,счупи ми се поставката за нож ,която е на дъното на пластмасовата купа на блендера.Продаваха ги в комплект,заедно с пасатор преди 3 години е закупен.Декември му изтича гаранцията и искам да ви попитам дали ще ми признаят гаранцията,тъй като на опаковката,която пазя и липсва горната част,просто липсва капака .

Касовата бележка пазиш ли? Не пречи да опиташ/попиташ...може и по телефона да попиташ Peace
Ако не-може да си поръчаш само нож от сервиза им, мисля..

# 215
  • Варна
Имам касов бон да,попитах дали могат да ми намерят само купата,но модела е извън производство и щели да го заменят с нов.Пропуснах да им кажа за нарушената опаковка.

# 216
Е, супер значи Grinning

# 217
  • Бургас
Мацкиии, имам една молба нетипична и леко нахална, ама да се пробвам Embarassed Има ли някоя добра душа, която си е купила хлебопекарна и която си пази бележката за евентуална гаранция? Ние купихме нашата преди около 2 години, точно като сменяхме квартирата и познайте дали мога да си намеря касовата бележка Tired А се развали и умирам от яд, че не мога да я пратя за ремонт Cry Ако някой вземе, че ми прати снимана бележка, мноооого ще ме зарадва предколедно  newsm56

А за капак преди малко като си наклепах лицето с измивен гел за да го измия с четката, установих с прискърбие, че и тя не работи ooooh! Реших, че батериите са се изтощили, тичах да ги сменя с нови все така наклепана, но нъцкииии - машинката "умряла" Tired Да му се не видеше и на лошия късмет, дето ми е тръгнал  smile3516

# 218
  • София
Електрическата четка за зъби с презареждаща се батерия ли е или трябва да се сменят?

Зареждаща се е батерията. Някой по- горе питаше за ползване под душ- ползвам я непрекъснато и нищо ѝ няма.

# 219
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ел. четката се зарежда,не е със сменяеми батерии,както детските.

# 220
  • до най-прекрасния мъж
Аз взех две четки. Едната /моята/ я пробвах и тръгна веднага, тъй като в батерията явно е имало заряд. Сложих я да се зарежда на поставката, светна си червено. Обаче, другата /на ММ/ не можах да я подкарам. Сложих и нея да се зарежда на нейната си поставка, и тя светна червено. Обаче, след близо два часа зареждане, като я махна от поставката и пробвам да я включа, за да видя дали работи, само премигва в червено батерията и не тръгва. Това нормално ли е или утре да пращам ММ да я сменя? Видях, че се зареждат по 14-16 часа, но аз искам само да видя дали работи. Дали тези два часа са й малко? Взех я за ММ за подарък и не знам какво да я правя, а му е страшен мерак.

# 221
Миксерът става ли? Нашият в момента е по-слаб, но го ползваме за смес за кекс и крем карамел, т.е. не го натоварваме много.

# 222
Здравейте,
Някой може ли да даде мнение за матрака от Лидл дали е качествен?
Благодаря предварително

# 223
Имаме друг матрак от Лудл, и сме доволни

# 224
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз взех две четки. Едната /моята/ я пробвах и тръгна веднага, тъй като в батерията явно е имало заряд. Сложих я да се зарежда на поставката, светна си червено. Обаче, другата /на ММ/ не можах да я подкарам. Сложих и нея да се зарежда на нейната си поставка, и тя светна червено. Обаче, след близо два часа зареждане, като я махна от поставката и пробвам да я включа, за да видя дали работи, само премигва в червено батерията и не тръгва. Това нормално ли е или утре да пращам ММ да я сменя? Видях, че се зареждат по 14-16 часа, но аз искам само да видя дали работи. Дали тези два часа са й малко? Взех я за ММ за подарък и не знам какво да я правя, а му е страшен мерак.
Моята четка се зареди относително бързо,дали имаше два часа-незнам.Светеше зелено и я махнах от зарядното.Интересно ми е сега колко миенета ще издържи.

Общи условия

Активация на акаунт