Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 860
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • до най-прекрасния мъж
Ще я подържим до сутринта,  защото така или иначе свети в червено.  Ако утре не е заредила,  ще я сменим.  Иначе,  другата се зареди за два-три часа и я изключих. 

# 226
Moмичета кога започват да пускат коледните дървени играчки ?

# 227
  • гр.София
Мацкиии, имам една молба нетипична и леко нахална, ама да се пробвам Embarassed Има ли някоя добра душа, която си е купила хлебопекарна и която си пази бележката за евентуална гаранция? Ние купихме нашата преди около 2 години, точно като сменяхме квартирата и познайте дали мога да си намеря касовата бележка Tired А се развали и умирам от яд, че не мога да я пратя за ремонт Cry Ако някой вземе, че ми прати снимана бележка, мноооого ще ме зарадва предколедно  newsm56

А за капак преди малко като си наклепах лицето с измивен гел за да го измия с четката, установих с прискърбие, че и тя не работи ooooh! Реших, че батериите са се изтощили, тичах да ги сменя с нови все така наклепана, но нъцкииии - машинката "умряла" Tired Да му се не видеше и на лошия късмет, дето ми е тръгнал  smile3516
довечера ще ти снимам моята бележка  Peace

# 228
  • софия
Я да ви питам, някой взимал ли е тези откопчаващи се форми за печене, функционални ли са, няма ли да се разчепят бързо  newsm78
Скрит текст:

Скрит текст:

Имам квадратна и съм се замислила за правоъгълна. Много са удобни. Аз ги харесвам.

Moмичета кога започват да пускат коледните дървени играчки ?
http://broshura.lidl.bg/d4fbba88-8a3e-4f22-a520-276434d6a7ae/html5.html#/1 стр.16

# 229
  • Асеновград
Миксерът става ли? Нашият в момента е по-слаб, но го ползваме за смес за кекс и крем карамел, т.е. не го натоварваме много.

За този който се предлага в Събота ,аз не съм доволна Crossing Arms , преди време си го купих и ми се развали #Cussing out , все още е в гаранция......но за съжаление моята не си е намирам. Sad

# 230
От кога е тази брошура, не мога да видя датата Blush Дрехите ме интересуват.
Ох ooooh! видях, от 14.11 понеделник.

# 231
днес лидл ме разочароваха. Каймата от свинско, половин килограм на стара планина беше с огорем етикет - 2.79лв - на касата - 3.79

# 232
днес лидл ме разочароваха. Каймата от свинско, половин килограм на стара планина беше с огорем етикет - 2.79лв - на касата - 3.79

Имаш право да го купиш на етикечната цена...не е трябвало да плащаш 3.79 Peace
Позоваваш се на ЗЗП и воала..

# 233
И аз чакам дървените играчки. В брошурата пусната като линк по-горе определено няма такива.

# 234
Няма дървени др.седмица, да...Но съм сигурна, че ще ги пуснат преди/около коледа Peace

# 235
Я да ви питам, някой взимал ли е тези откопчаващи се форми за печене, функционални ли са, няма ли да се разчепят бързо  newsm78
Скрит текст:

Скрит текст:

Имам квадратна и съм се замислила за правоъгълна. Много са удобни. Аз ги харесвам.
Много ти благодаря  bouquet

# 236
  • софия
И аз чакам дървените играчки. В брошурата пусната като линк по-горе определено няма такива.
На 16 стр. има дървени коледни играчки за елха. Ако се търсят детски играчки е друг въпрос.

# 237
  • Бургас
Мацкиии, имам една молба нетипична и леко нахална, ама да се пробвам Embarassed Има ли някоя добра душа, която си е купила хлебопекарна и която си пази бележката за евентуална гаранция? Ние купихме нашата преди около 2 години, точно като сменяхме квартирата и познайте дали мога да си намеря касовата бележка Tired А се развали и умирам от яд, че не мога да я пратя за ремонт Cry Ако някой вземе, че ми прати снимана бележка, мноооого ще ме зарадва предколедно  newsm56

А за капак преди малко като си наклепах лицето с измивен гел за да го измия с четката, установих с прискърбие, че и тя не работи ooooh! Реших, че батериите са се изтощили, тичах да ги сменя с нови все така наклепана, но нъцкииии - машинката "умряла" Tired Да му се не видеше и на лошия късмет, дето ми е тръгнал  smile3516
довечера ще ти снимам моята бележка  Peace
Hug Hug Hug

На последната страница на брошурата за другата седмица има показан каталог с играчки и ще има игра в сайта, така че чакам с нетърпение да видя по дати кога какво ще предлагат за малчовците. Няма начин да няма и дървени детски играчки отново Crazy

# 238
Имам въпрос имам купено преди година и половина електрическо ренде, което спря да работи преди няколко месеца пазя си касовата бележка, но не и кутията, дали ще ми е необходима за да го дам за ремонт?

# 239
За какво използвате силиконовите подложки?
Имам 3 броя. Даже всеки път се чудя дали да не си купя още.
Ползвам ги за всичко - кифлички, курабии, меденки, кюфтенца на фурна и т.н.
Много са ми удобни и се чудя как преди това съм ползвала хартия за печене...
Но тези са ми точен размер с тавите от моята печка, може би това има голямо значение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт