Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 794
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Добре, нека бъде Пижама Peace Grinning
Имат ли размери в см. Височина примерно?!

# 331
Мъжките нощници имат ли размер като височина?!

кажи, че имаш предвид мъжките пижами  Mr. Green
Хаха😂😂😂😂Нали трябва да сме толерантни, бубанка😂😂

# 332
# 333
  • Перник

Струва ми се удобен - да си разбива белтъци например, докато аз правя нещо друго.

...
Айде бре, сладкарките, къде сте....някой да сподели за готовите смеси за сладки кво става , става ли нещо от тях Laughing Praynig

Тука сме, ама аз готови смеси не ползвам  Mr. Green Най-много захаросани плодчета да взема.

# 334
  • по пътя
Купих готова смес, но не сме я пробвали още. Успях и за джегинси да се уредя, доволна съм от материята, не ми харесаха цветовете на пуловерите и пончото, иначе имах нужда. Ботите и на мен не ми харесват, някой по-запознат с тоя коледен каталог, само онлайн ли е newsm78

# 335

...
Айде бре, сладкарките, къде сте....някой да сподели за готовите смеси за сладки кво става , става ли нещо от тях Laughing Praynig

Тука сме, ама аз готови смеси не ползвам  Mr. Green Най-много захаросани плодчета да взема.

Ааа, стига, че да не купя готови коледни сладки направо-хората са наредили на рафтовете Crossing Arms Whistling И без това малко ми трябва...

Интересува ме на вкус как са сладките Thinking Нещо подозирам, че малкия няма да ги хареса и ще си остана само с мазането на тави и съдове, ама да видим....

# 336

Не е много мощен, но за тези пари е съвсем добре. Върши работа, удобен е. Може да се ползва със или без стойката. Когато го купих, на първото пускане, разбивах яйца със захар за кекс, поработи и просто спря. Върнах го в магазина, замениха ми го с нов, но след като пратиха в сервиз повредения, почаках известно време. В магазина ми го дадоха с бележка от сервиза:"използвайте по предназначение", все се майтапим вкъщи какво ли му е предназначението, аз просто яйца разбивах. За тесто не съм го ползвала още, там не знам как е. Peace

# 337
  • по пътя
Хубави неща има в коледния каталог, живот и здраве до тогава ще съм прясно родила и ще трябва да изпращам друг да ми взима харесаните неща. Дървените играчки и къщичката за рисуване съм си заплюла. Simple Smile

# 338

Не е много мощен, но за тези пари е съвсем добре. Върши работа, удобен е. Може да се ползва със или без стойката. Когато го купих, на първото пускане, разбивах яйца със захар за кекс, поработи и просто спря. Върнах го в магазина, замениха ми го с нов, но след като пратиха в сервиз повредения, почаках известно време. В магазина ми го дадоха с бележка от сервиза:"използвайте по предназначение", все се майтапим вкъщи какво ли му е предназначението, аз просто яйца разбивах. За тесто не съм го ползвала още, там не знам как е. Peace
Имам го този миксер от преди 3-4г, пускан е общо 10-на пъти. Още в началото турбото спря да работи (не ми се носеше на гаранция) пък и без него може да работи. Тази година ми се счупи и приставката за пасатор (смисъл самата приставка  се завива за миксера и пластмасата се отчупи и остана в отделението за пасатор). Сега чакам да пуснат пасаторите на Silver crest с металната основа за да си взема  Peace

# 339
Издивам прахосмукачка за пепел? Дали няма някоя останала?

# 340
Пускали ли са друг път коледния календар с 24 изненади, който е в каталога?

# 341
  • Бургас
И на мен ми е интересно какви ще са изненадите-играчки,бонбони? Rolling Eyes

# 342
  • София
На прахосмукачката за пепел какъв й е контейнера? Как се почиства? Има ли отзиви за нея?

# 343
  • Бургас
И на мен ми е интересно какви ще са изненадите-играчки,бонбони? Rolling Eyes
Гледайки картинката в каталога, са дървени фигурки и части съвместими с другите дървени комплекти за игра Peace

Аз се отчетох днес с бял фондан и боички, за да си го оцветявам, лешников крокан, шоколадови парченца, какао и дотам. Умувах за марципана, ама за нещо, дето само аз го обичам не ми се дават толкова пари. Подправки си имам още от миналата година, както и есенции, сладките си ги правя сама, тъй че нямах много изкушения Mr. Green Исках мармалад от Делукса, но при нас част от тези артикули още не са пристигнали, та ще ходя пак  тия дни.

# 344
  • Пловдив
Момичета,помните ли кога последно пускаха детските стелажи за играчки? И дали не сте мяркали някъде нещо останало?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт