Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Перник
Издивам прахосмукачка за пепел? Дали няма някоя останала?

В Перник (Мошино) в събота имаше няколко.

# 346
И на мен ми е интересно какви ще са изненадите-играчки,бонбони? Rolling Eyes
Гледайки картинката в каталога, са дървени фигурки и части съвместими с другите дървени комплекти за игра Peace

Този календар се вижда. Аз не уточних, че питам за календара на стр. 7 от коледния каталог  Peace

# 347
Здравейте, някой купувал ли е детски апрески миналата година, между 20 и 25-ти номер. Интересува ме качеството какво е, пропускат ли, огъват ли се подметките. Тази година ще има от 08.12, както и детски ски екипи.

# 348
  • Бургас
И на мен ми е интересно какви ще са изненадите-играчки,бонбони? Rolling Eyes
Гледайки картинката в каталога, са дървени фигурки и части съвместими с другите дървени комплекти за игра Peace

Този календар се вижда. Аз не уточних, че питам за календара на стр. 7 от коледния каталог  Peace
Съжалявам, съвсем изключих за тези календари, а дори аз умувах какво ли ще има в маккуинския Embarassed Ще трябва да изчакаме до четвъртък май, защото нямам спомени да са пускали подобни Rolling Eyes

# 349
Някой погледна ли плакатите за другата седмица.?

# 350
Някой да е виждал блендера от преди няколко седмици?Много ми трябва! Ако е в Пловдив,още по-добре☺☺☺

# 351
Готварският шоколад е вече 2.70лв.  Crossing Arms

# 352
Някой видя ли рекламите за другата седмица?

# 353
Някой видя ли рекламите за другата седмица?

Аз. Ама не помня кво беше Embarassed Нямаше дрехи, дали машини бяха някакви newsm78

# 354
labrex , fire lady  Hug bouquet благодаря за мненията! Ще кажа на сестра ми да изчака този с металната купа

# 355
Няма да ходя скоро в този магазин, олях се днес. ooooh! Отидох да върна клина и... още две пижами, още един клин, още две бикини, апарат за кръвно и още лакомства...  Tired

# 356
  • София
Някой има ли идея защо има изостанали (преди 2 седмици някъде ги пуснаха)от черните ботуши (които бяха и ниски и с токче), ако си ги спомняте...Да не би да не са се харесали и да са върнати???
И аз видях много и то в 2-3 магазина. Надявам се да не се дължи на лошо качество. Когато аз купих моите (в деня на пускането им) народът грабеше като за последно - пълни кошници с боти. Даже си помислих, че ги вземат за търговия. Моите боти са от черните с 2 токи и малко токче. Нямам забележки засега. Напротив - удобни,  спретнати, не ми изпотяват или вмирисват краката.
Да споделя. Купих си преоценен туристически панталон за 13 лв. Беше отворен и го наложих по себе си, беше ми добре на дължина и на талията. Направо се шокирах, че е размер 44, а дънки от Лидл нося 36-38  #Crazy Освен да е грешен етикета,  какво друго обяснение за такава голяма разлика  newsm78

# 357
Ако някой има от коледните календари (от филц). може ли да помоля за размери на всяко джобче? newsm78 Така по снимка ми е трудно да си представя размерите.... newsm78
Също така, миналата година имаше и един вид с ръкавички, и още един вид който не помня- някой случайно да има снимка? bouquet

Пише, че е 3,3 м, има 24 джобчета + 2 дядо Коледовци, според мен са около 10х12 см.
Благодаря. bouquet Питах и за трите вида календари, предполагам, че джобчетата им са с еднакъв размер... newsm78
А ако някой си го е купил и може да измери джобчето колко е още по-добре! Praynig
Сауната за лице с приставка и за инхалации (топли) дали ще я пускат скоро...? Thinking

# 358
Днес си взех поръчаният слоу-кукър-емииии супер е ,направо червено коледно бижу-ще го подарявам на мадъра за коледа Blush даже толкова се развълнувах,че направо щях да отида да и го дам сега,ноо се овладях навреме..... Crazy по добре да си го намери под елхата с децата хаха   hahaha
Много ми харесаха пижамките и др неща,обаче сега въвеждам всички семейни разходи в една програма и като излезе за един месец колко харчим в лидъл......  ooooh!
Иначе има едно трюфели на фаворина,дето все са ми за последно..... Blush невероятни са
От коледният каталог харесах ски комплекта ,играчките ми се струват оскъпени  Money....  може и да не съм права newsm78

# 359
Детският каталог с играчките от кога е? И докога де?

Общи условия

Активация на акаунт