Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 766
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Иначе има едно трюфели на фаворина,дето все са ми за последно..... Blush невероятни са
Как ги забравих! ooooh! Т.е не ми се изпречиха пред погледа и сутринта и вечерта, и просто ги пропуснах.

Да кажа за инхалатора:  уникално е усещането от инхалацията, разкошно! Днес аз си направих за първи път. С хроничен алергичен ринит съм и за мен е необходимост, за да дишам нормално през носа.
Мъжът ми обаче е с остатъчна кашлица след грип от преди две седмици и веднага се повлия добре.

Апаратът за кръвно е страхотен! Първо проверих на място маншона, защото купих един от Метро преди време и го върнах заради твърде къс маншон. Този апарат говори на български, та чак ме стресна като проговори и е доста приказлив! Laughing Обстойно обясни кое какво е при измерването на стойностите и даже ги класира в каква граница са. Харесва ми много! Работи с 4 батерии АА, но има букса за адаптор. Не съм му изчела още книжката, но явно може да работи и с адаптор щом има букса все пак.

# 361
  • София
Детският каталог с играчките от кога е? И докога де?

На всяка страница пише от кога пускат нещата на нея.
Да питам за джолана с кожа - как го приготвяте?

# 362
  • ВАРНА
Гледам в каталога за играчките - магазина и детската кухня,има и влакче - как са като качество,стават ли за детска градина с повече деца накуп  newsm78 Притеснява ме да не са паянтови и все пак да поиздържат на бутане  newsm78

# 363
  • Sofia
Дървените играчки са им супер качествени. Единствени те не са мръднали за 2 години издевателства. Сега се чудя как да допълвам. Искамвсичко,но ще оставя нещо и за догодина.
Джолана е страхотен. Първо го пускам на 2х10 мин във фритюрника с горещ въздух, за да се запечата /този от Лидъл,естествено/ послев гювеч или тава във фурната с подправки и гарнитура по вкус. Разкошен е!!!!

# 364
Дървените играчки са супер,както и цената им. Peace
Имаме влакчето и автомагистралата. Ще допълвам тази година. Подобни на др.места струват доста повече!!
Скоро купувах само колички за тях на цена 20 лв за 3 возила. В лидл 3-4 колички бяха 7-8лева Wink

# 365
Ако някой още има да каже нещо против или за ботите от преди две седмици (с и без токчета, които бяха, черни)да го казва сега (до следобяд)или завинаги да замълчи .... ....добре де, до към 2 години да замълчи Crossing Arms

# 366
Ако някой още има да каже нещо против или за ботите от преди две седмици (с и без токчета, които бяха, черни)да го казва сега (до следобяд)или завинаги да замълчи .... ....добре де, до към 2 години да замълчи Crossing Arms

Аз си взех равните боти като велурени дето бяха и едни жълти с ток.
Харесват ми и ще си ги нося - но ми се струват малко "дървени" подметките (наби ми се ходилото) като ми се наложи цял ден да трамбовам с тях.
Мисля да си сложа от тези вълнените стелки, които имаха в Лидл и да видя дали са по-добре така. Но само на велурените- взех един номер по-голям, защото имаше само този и кракът ми го позволява, но на жълтите ще ми е тясно с допълнителна стелка-твърде са ми точни.

Принципно и двата чифта ги взех, за да има с какво да си разнообразявам от другите обувки. Почти нямат грайфер и не стават според мен за сняг, а и не топлят особенно. ;о))

# 367
Здравейте,

Знам че имаше подобна дискусия, но ми се ще да ви попитам по-конкретно - пазарува ли някоя от вас в Лидл-а в кв. Гоце Делчев и какво мислите за касиерите/обслужващия персонал?

Аз не съм доволна, даже си поднових специално забравената от години парола в Бгмамма, за да пиша по този въпрос тук при вас. Кажете вие какво мислите, моля.

# 368
Касиерите не са само касиери.
Докато няма опашка търчат да подреждат стоки или да чистят брак при плод-зеленчука.
Или пък пекат и подреждат закуски. Напрегнато е, може и да изпушат понякога.
Аз ако нещо не съм доволна от тях се обаждам на тел. за клиенти и споделям.
Май вземат мерки, защото една девойка много ми се репчеше, после омекна.
Пазарувам основно в Лидл на бул. Черни връх.

# 369
Аз също съм била обект на лошо отношение от страна на служителка в Лидл, която злобно и неуместно ми направи забележка да връщам стоката, в случая едни дънки в същия ден в който съм ги купила, че после трудно ги продавали. Попитах я срока не е ли 1 месец, и тя взе да вика. Оплаках се на нац. телефон и сега служителката е толкова добра и мила  Twisted Evil

Снощи овършах рафтовете с подправки и помощници за кухнята и сега чакам уикенда да открия сезона на сладките неща  Heart Eyes

# 370
2-3 пъти съм пазарувала, един от охраната ми се изрепчи.  Защо съм си взела кошницата до клетките за багаж. Че и торба съм имала, какво безобразие.

# 371
А някой може ли да каже специално за Лидл-а в кв. Г.Делчев?
На мен постоянно ми въртят очи и коментират зад гърба ми някакви неща като връщам стока. Последният път едната каса затвори пред мен, другата жена ми каза-нямам кочани...отидох на третата отворена каса и питах- извинете, а вие може ли да ме обслужите изобщо или и вие не-като колежките ви. Много се изнервям вече.

По-предният път касиерката се беше изнесла и прехвърлила нещата на колегата-да не се занимава тя. А колегата нямаше правилните кочани, викна мениджър, викна колегата от другата каса и изобщо 10 мин се занимаваха с някакви неща, изобщо не започваха да маркират нещата за връщане. Не казаха на клиентите на лентата че ще се забавят, нито пък на тези които идваха след това. Наложи се аз да се извинявам-извинете, малко ще се забавим, ако искате идете на друга лента по-добре. А забавянето не беше заради мен-а заради тях. На никой обаче от служителите грам не му беше неудобно, само на мен.

Всъщност на всяко връщане съм виждала да се протакат нещата и да се вика мениджър, да се занимават и другите касиери с едно връщане. И тези служители не са за първи ден на работа, че да не им е ясно какво да правят или какви неща са им нужни за работата да си ги набавят предварително и т.н. Защо го превръщат в цирк не мога да разбера. Да ни засрамят и да си знаем да не връщаме друг път ли? Няма как да стане, ако това им е целтта.

Редовно ми се е случвало пред мен/и с мен/ да коментират клиенти, които са пазарували повече... колко много са пазарували, едва ли не клиента им пречи....Аз си мълча изобщо не са ми по-вкуса такива коментари и не искам да участвам в злободневките им или пък да се разтоварват върху мен за работния си ден. Адски грозно впечатление ми правят.

Аз си пазарувам основно в Лидл Слатина, където съм доволна от всички служители. Разликата между двата Лидла за мен е огромна. Затова питам вие какво мислите. Аз мисля да пусна някакво оплакване ако и днес пак имам проблеми с връщания. Това е всеки път, това грозно отношение. И по-лошото е че не ми изглежда да е нещо лично към мен- виждала съм го достатъчно и към други клиенти.

# 372

ЛъчеНаДъгиче, ако говориш за Лидл на Тодор Каблешков и Луи Айер, аз основно там пазарувам и нямам никакви забележки. Връщала съм стоки, не са ми правили проблем, съвсем нормално е.
Всъщност само тоалетната им е доста мръсничка, но предвид че е единственият Лидл почти с тоалетна за клиенти, няма да го правя на проблем.

# 373

Много ми харесаха пижамките и др неща,обаче сега въвеждам всички семейни разходи в една програма и като излезе за един месец колко харчим в лидъл......  ooooh!

Ако не е в ЛИДЛ, ще е другаде.. Wink
Преди основно пазарувахме от Метро, но в момента хранителните продукти-ЛИДЛ, защото качеството е постоянно. Има неща, които все още взимаме от метро, но намаляха драстично..

# 374

ЛъчеНаДъгиче, ако говориш за Лидл на Тодор Каблешков и Луи Айер, аз основно там пазарувам и нямам никакви забележки. Връщала съм стоки, не са ми правили проблем, съвсем нормално е.
Всъщност само тоалетната им е доста мръсничка, но предвид че е единственият Лидл почти с тоалетна за клиенти, няма да го правя на проблем.

Да, точно за него говоря. Затова препитвам и за други мнения за този Лидл. Дали и други са забелязали нещо или съм само аз...
Много рядко го ползвам заради тяхното отношение, даже не знаех че има тоалетна там. Къде е?

Общи условия

Активация на акаунт