Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 624
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Видяхте ли коледните календари с 24 изненади от стр.7 в коледния каталог? Има ли надпис на кутията какви точно са изненадите?

# 481
Редактирах си горния пост със снимка  Blush

О, чудни са станали Heart Eyes
Това с какво е боядисвано отгоре? С боядисан бял шоколад ли или?

Аз иначе взех от формичките и подложката за точене в понеделник, пък фондан що не взех Thinking

# 482
Видяхте ли коледните календари с 24 изненади от стр.7 в коледния каталог? Има ли надпис на кутията какви точно са изненадите?

Сутринта загледах едни на около 12 лв. - отзад имаше показани гумичка, къси фулмастери и подобни канцеларски истории.

Да попитам за пъзелите - кои хвалехте?

# 483
Не разбирам защо трябва да се пуска пералня с лимонтозу и други градски легенди при положение, че има достатъчно препарати за профилактика, които са на достъпни цени?

Екология, майна.
Щом казваш  Whistling Като ти се скапе пералнята екологията малко на майната си заминава, но всеки си знае. А и профилактика се прави 2 пъти годишно, не всеки месец.
Написала съм веднъж годишно, а не всеки месец. Пералнята ми е на 10год. и още не се е скапала. Преценила съм, че използването на лимонтозу няма да навреди на моята пералня и го използвам, не е нужно всички да разбират защо. 

# 484
М да, панталоните дамски спортни са от днес  ooooh! Още не съм ходила.
Другата седмица съм за детски потници.
За пералните и почистването:
Скрит текст:
На повечето препарати за почистване на перални, кафемашини, бебешки стерилизатор в състава основното е лимонена киселина. За това и аз почиствам пералнята с 10 пакетчета лимонтузу на максимални градуси и дълга програма с центрофуга 400 оборота. Електрическата кана я почиствам като загрея оцет вътре, както и яйцеварката. Всичко пада.
Чистила съм и с белина - смрад и ужас от хлора. Аз не търпя миризмата на хлор.

# 485

Сутринта загледах едни на около 12 лв. - отзад имаше показани гумичка, къси фулмастери и подобни канцеларски истории.

Да попитам за пъзелите - кои хвалехте?

Сигурно са те.  bouquet Благодаря!

# 486
Аз си мисля, че след като живея в София и водата  е мека, няма наслагвания от котлен камък, тези препарати и лимонтозу не ми вършат никаква работа
Рядко ползвам течни препарати, в момента редувам едни капсусли и прах, и профилактика през месец-два с пране на 95 градуса, колкото максимално има пералнята, ми се вижда достатъчна
Миялната пък си има програма самопочистване
И воала
Взела съм едни таблетки за каната само, но ефект- 0 Simple Smile Предполагам заради липсата на котлен камък. Но поне си мисля, че правя нещо Wink

# 487
teta направи си фондан и го оцвети, не е трудно  Peace

# 488
Редактирах си горния пост със снимка  Blush

О, чудни са станали Heart Eyes
Това с какво е боядисвано отгоре? С боядисан бял шоколад ли или?

Аз иначе взех от формичките и подложката за точене в понеделник, пък фондан що не взех Thinking

Направо боядисано тесто е, с боя за яйца, безвредна  Sunglasses. И ги слепвах преди да пека. Аз правя все едни и същи за Великден и Коледа, само сменям формичките,по една рецепта за маслени лимонови бисквити , тук от форума на Titina ако не се лъжа. Мин. година за Коледа малко импровизирах с портокалови кори, настъргани и сок портокалов, вместо лимона. Отгоре натурален шоколад, глазурата и поръски от лидл. Много добре се получиха и на вкус и на вид.
Скрит текст:

# 489
Взех си плетената рокля,винтоверт и патица за 4 и нещо-мнооого съм доволна -винтоверта е звяр,патицата е вече в крокпота,а роклята е суупер за тази цена  Peace

# 490
В Лидл са пуснали прясна куркума. Страхотна е за любителите на подправката.

# 491
Красота.
Фондан взех и аз, въпреки че хич не ме бива в тази материя, но ще се опитам да измайсторя нещо.
Запасих се и с Котидж, много го харесваме у дома.

Пролетен дъждец, благодаря, точно на време идва информацията. bouquet

# 492
Аз си взех, ма все забравям да сложа
Как я ползваш куркумата ?

Термочашите са много хубави, но моите са от шатрите 2 или 3 броя за 3 лева...като се сетя децата колко ми се молиха за тях, и аз се чудих...18 лева е много!

# 493
teta направи си фондан и го оцвети, не е трудно  Peace
Оооооо, къде ме прати ти...няма да мога Laughing

Мама Ирина, много ти благодаря за разясненията bouquet Ще оцветя тесто със сладкарските боички. Аз мисля отделно да пека формичките и после да ги слепя с белтък Peace

# 494
  • София
Исках да взема винтоверт, но ми се видя много.....хоби версия. Не посмях да взема, дали ще върши работа...да сглоби една спалня и секция  например... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт