Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема186

• 71 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Не, няма да стане така. Ща имаме снимки веднага, нали и папараците са поканени

# 736
 wavey wavey wavey wavey wavey

Привеееет!

Ехаааа, каква трескава подготовка тече само. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поли, и аз като Марти, веднага ми се наби на очи нюанса на шаферките. Още малко и ще заобичам розовото. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кети, и ти си в трескава подготовка днес по посрещане на Слънчицето и сигурно тропкаш и около печката да приготвиш любимото ядене. Heart Eyes А и подарък да избереш. Heart Eyes

Алекс, Марти, все забравям да благодаря за рецептите за пуйка и пиле. love001

Кати, снощи ни подгря с голямата чаша, днес ще ни изстудиш на тази пейка. hahaha hahaha hahaha hahaha

А дали ще правят къна гедже, билмем newsm78. Ще я нацапат ли по турската традиция момата newsm78 Пък и да си поплаче smile3518
 иначе ергенско парти с бели денс може и да има и аз веднага давам предложение за вечерта.

Аслъ и другия Мурат са ми толкова сладки и лъчезарни! Heart Eyes Какво се моткат и те? Хайде и те да се стягат вече за сватба и да им се порадваме и на тяхната. Пък и Толгахат, ама наистина да карат една по една, че да имаме материал за повече време.

Накрая да запазя днешната традиция на снежните човечета. Heart Eyes

# 737
Кет,  Peace абсолютно съм съгласна с всичко, което си написала и е много точно. През тези вече няколко години поизчетох доста. Свикнала съм, професионална деформация, да се запозная с всички мнения, особено тези, които не съвпадат с това, което първоначално мисля. През всичките тези години принципът е един и същ – някой нещо подхвърля като предположение, то се тиражира в два-три поста и вече от следващия нататък се разпространява като факт. Да не говорим, че има страници (като руските, грузинските и т.н.), в които админите откровено и целенасочено манипулират.
Мислех, че с тази сватба нещата ще утихнат и просто т. нар. муратуби ще преминат изцяло, обидени, в лагера на Т. Б. Нищо подобно не се случва обаче. Те се занимават само и единствено с Мурат и Иман и то на същия принцип – ровят, измислят, доукрасяват грозно и целенасочено и, което е най-неприемливото, предначертават някакви провали, пропадания и т.н.  Мислех, че поне въпросът с децата ще отшуми, нищо подобно – сега Мурат освен дето не се е борил за любовта си е изоставил и децата си  Rage tantrum comp03
Но това, което вече наистина ме извежда от равновесие са двойните стандарти. Представи си на мястото на Иман - Т. Б. в последното папарашко клипче. Балади щяха да се изпишат за неземната любов, припаднали в екстаз фенки щяха да мятат китки и целувки из нета, Мурат щеше да е най-великия мъж и т.н. Или си представи Бурчин, все още официално неразведена с Мурат, да излезе от кафене под ръка със свой колега, не ми се мисли какво би се изляло върху нея
Аз все още не мога да си сглобя профила на тези жени. Ако бяха млади да речеш, че не ги разбирам, но те повечето са доста по-възрастни дори и от мен. Някои явно са много наранени от живота, а други просто са негативисти. Но си мисля и, че е въпрос на култура и неразбиране какво е нетът и какво е публичност. Във всичко това има и една голяма илюзия, илюзията, че познаваш някого, защото го гледаш на картинки през ден и илюзията, че нещо зависи от теб и можеш да се месиш в чуждия живот като се изказваш (най-вероятно компенсаторно на това, че внуците ти не ти разрешават да се месиш в техния) Mr. Green
А с всичко това Мурат е твърде наясно – действията му го показват.  Peace

Кати, сус, дур!!!! Не си го и помисляй!  Laughing

Танче,  Hug сега ще те изчета!

# 738
  • Варна
Здравейте!

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт