Раздразнение на срамните устни

• 1 650
  • 5
  •   1
Отговори
Така приятели имам проблем.. раздразнение на срамна устна.. съребеж, зачервяване,парене.. прилича на бели малки петънца , като гъбички... С какво да се мажа или как да се лекува това?

# 1
  • София
Отиди на гинеколог възможно най-скоро.Тези неща не са за подценяване.

# 2
Благодаря lozanovaa Simple Smile но все пак някой друг с различни методи

# 3
  • Nice
Измиване с чай от лайка, но това само успокоява докато отидеш на гинеколог.
Сама едва ли ще ги излекуваш ако са гъбички, колкото по-бързо отидеш толкова по-добре.  Иначе рискуваш да си се появяват перманентно. Има много които са си патили.

Ако се появяват често съм чувала, че имало някакви капки с екстракт от грейпфрут със специален начин на прием които лекувалиупорити гъбички. Аз обаче не съм ги ползвала и не знам дали реално действат.

# 4
Здравейте.. днес се събудих със страшен сърбеж , зачервяване , а и въпреки това имам някакво светло зеленикаво течение , но тези петънца вече ги нямаше

# 5
  • Sofia
Здравейте.. днес се събудих със страшен сърбеж , зачервяване , а и въпреки това имам някакво светло зеленикаво течение , но тези петънца вече ги нямаше
Може да е генитален херпес...не подценявай оплакванията,отивай на преглед! Бани със смрадлика успокояват ....но няма да излекуват.Някакви таблетки за пиене и мехлеми за мазане ще трябват! Успешно лечение!

Общи условия

Активация на акаунт