Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 144
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Следя темата, много полезна наистина, от днес Уиз има -20%, ако се резервира до 8 януари.

Иначе някой има ли информация за Токио, откъде в Европа е най-изгодно да се лети?

Следя катарците за полети от София, че има, има, ама се чудех, нещо по-изгодно... newsm78 #2gunfire smile3508 motor

# 136
Следя темата, много полезна наистина, от днес Уиз има -20%, ако се резервира до 8 януари.

Иначе някой има ли информация за Токио, откъде в Европа е най-изгодно да се лети?

Следя катарците за полети от София, че има, има, ама се чудех, нещо по-изгодно... newsm78 #2gunfire smile3508 motor

Не може да се каже, че отнякъде винаги е най-изгодно, просто нещата се менят непрекъснато. Следи промоции, сайтовете от първото мнение и така. Иначе ако държиш да не тръгваш от София, от Истанбул обикновено е по-евтино.

# 137
Следя за Вегас за края на месеца.

# 138
  • тук-там
Някой да се похвали с нещо от катарците? Thinking

http://www.qatarairways.com/bg/bg/offers/travel-festival.page?ci … 04026300000000000

# 139

Аз купих 2 билета за Банкок за лятото за 340 EUR на билет двупосочно. Предполагам цената е добра? Сега почвам да търся low cost до Пукет и други интересни места Simple Smile

# 140

Аз купих 2 билета за Банкок за лятото за 340 EUR на билет двупосочно. Предполагам цената е добра? Сега почвам да търся low cost до Пукет и други интересни места Simple Smile

Цената е супер, времето... ще ви трябва късмет Simple Smile

# 141

аз бих ти препоръчала това http://samoleti.net/companies/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0% … D0%B7%D0%B8%D1%8F

# 142

аз бих ти препоръчала това http://samoleti.net/companies/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0% … D0%B7%D0%B8%D1%8F

Страхотно!!!
Много Благодаря!

Вчера им разглеждах сайта именно за пас-овете, само че се пообърках. Само Хонг Конг/Макао не мога да поставя в пъзела /на евтините полети/, за да завърша рамката....,но съм близко до разшеване на казуса Simple Smile

# 143
Записвам се,темата е страхотна.

# 144

Не може да се каже, че отнякъде винаги е най-изгодно, просто нещата се менят непрекъснато. Следи промоции, сайтовете от първото мнение и така. Иначе ако държиш да не тръгваш от София, от Истанбул обикновено е по-евтино.

Следя полетите от Лондон и Франкфурт до Токио, ще пиша, ако изкочи нещо Grinning

# 145
Ако някой е пропуснал - в момента Wizz Air има промоция -20% до 15 януари включително  Mr. Green

# 146
Здравейте!
Намират ли се изгодни оферти от Торонто до кой да е европейски град, в който може да се направи връзка със София или интересните предложения са само до екзотични дестинации?
Надявам се някой да сподели нещо, ако открие.

# 147
Някакви идеи за полет до Хургада в периода 8/9 - 16/17 април? Турските авиолинии се оказват с много неудобни часове с пристигане посред нощите, съответно на връщане - излитане по тъмно. Пегасиус не летят всеки ден и също с неудобни часове. За египетските авиолинии не знам какво да си мисля, но те задължително са с прекачване в Кайро, но с най-удобни часове. През април видях, че има три чартъра от София от агенция, характерна за тази дестинация, но периодите не ме устройват.  Има ли други варианти? През кои търсачки да търся подобряване на цената? В момента за двама е около 1000лв., но ми се струва, че може и по-добре. 

# 148
Малко помощ,моля !!!
Каква е разликата в това Economy Promo и Economy Saver ? Гледам че цените са двойни.За катарските става въпрос

# 149
  • Sofia
Малко помощ,моля !!!
Каква е разликата в това Economy Promo и Economy Saver ? Гледам че цените са двойни.За катарските става въпрос

Promo Fare
A Promo Fare is Qatar Airways’ lowest fare and is available only for a limited time. However, it comes with more restrictions than our other fare families.

Saver Fare
A Saver Fare is Qatar Airways’ base level entry fare and is available for sale and travel year round, subject to availability. These fares are changeable and refundable for a fee.

Някъде в сайта са описани много подробно разликите между отделните класи и буквите към тях.

Общи условия

Активация на акаунт