Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 646
  • 763
  •   2
Отговори
# 630
  • Софето
Аз плащам към Луфтханза, винаги с Мастеркард, проблеми не съм имала.

# 631
  • София-Младост
Оказа се, че самата дебитна карта имала лимит за една транзакция до 800лв. при плащане в чужбина. Вчера подадох искане да се променят тези лимити, но просто могат да създадат големи проблеми понякога банките Sad От години ползвам дебитни карти, до сега на нито една банка не съм имала ограничение...а служителите не те уведомяват още в началото, за да може после да се събере още една такса.

# 632
Оказа се, че самата дебитна карта имала лимит за една транзакция до 800лв. при плащане в чужбина. Вчера подадох искане да се променят тези лимити, но просто могат да създадат големи проблеми понякога банките Sad От години ползвам дебитни карти, до сега на нито една банка не съм имала ограничение...а служителите не те уведомяват още в началото, за да може после да се събере още една такса.
Не се заяждам ама клиента е длъжен да си знае условията по картата.ако не му ги дадат си ги иска на разпечатка и ги получава.Още повече че той сам може да си ги определи още в началото

# 633
  • София-Младост
Не се заяждам ама клиента е длъжен да си знае условията по картата.ако не му ги дадат си ги иска на разпечатка и ги получава.Още повече че той сам може да си ги определи още в началото
Не го приемам като заяждане, по-скоро го написах да се знае Simple Smile
Оказва се, че е можело още в началото да се определи този лимит, защото попълних същото искане, каквото и дъщеря ми в началото...но тогава никой не ни каза, че има такива лимити за плащане. За теглене ми е ясно, но от както ползвам дебитна карта не съм имала лимит за плащане..плащам до размера на наличността.

# 634
Не го приемам като заяждане, по-скоро го написах да се знае Simple Smile
Оказва се, че е можело още в началото да се определи този лимит, защото попълних същото искане, каквото и дъщеря ми в началото...но тогава никой не ни каза, че има такива лимити за плащане. За теглене ми е ясно, но от както ползвам дебитна карта не съм имала лимит за плащане..плащам до размера на наличността.

Това исках да кажа.Често се налага сами да си търсим условията защото те не се сещат да ни ги кажат

# 635
Същото важи и за лимита за телефона- никой не ме е питал колко искам да ми е лимита, но след като се "набутах" в Турция  с близо 200 лв и тогава ми дойде съобщение , че стигам лимита/от 200 лв/ newsm78, отидох в офис и си го направих 50 лв/ най-малкото/. Преди това си платих сумата Mr. Green

# 636
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Никога не съм следила сайта на Bulgaria Air за изгодни полети. Днес видях, че имат промоция за полети София-Москва и Варна -Москва. Който се е интересувал от дестинацията, ще прецени доколко са изгодни. В моите очи цената е много добра, та реших да споделя.

пример:
Fri 27 Oct 2017
15:20 Sofia(SOF)  18:10 Moscow(SVO)
Total duration 02h50m, Direct flight
Economy Class PROMOTIONAL 
Fri 3 Nov 2017
20:20 Moscow(SVO)   22:30 Sofia(SOF)
Total duration 03h10m, Direct flight
Economy Class PROMOTIONAL  Open new window
Total
BGN398.79

https://www.air.bg/bg/promocii/specialno-predlojenie-za-pytuvane … campaign=trinitix

https://www.air.bg/bg/promocii/ekskluzivni-poleti-varna-moskva-i … chna-cena-99-evro

# 637
  • До сърцето...
Никога не съм следила сайта на Bulgaria Air за изгодни полети. Днес видях, че имат промоция за полети София-Москва и Варна -Москва...

Има и други промоции, но не се прилагат. За Прага, Палма де Майорка, Аликанте и пр...

Линка "резервирай" не работи, при резервация от сайта не дава намалена цена, нито за Московските полети, нито за другите....

Или аз нещо не мога да вдяна....

# 638
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
При мен работи, специално за полета, за който съм дала пример. Пробвам до стъпка въвеждане данни на лицето, което ще лети и процесът протича нормално.

# 639
Ние вече избягваме Bulgaria Air -вечно имат закъснение на полетите и  доста неуважително се държат напоследък....

# 640
На мен също Bulgari Air са ми в черният списък, надявам се да не ми се налага да ги ползвам никога

# 641
Момичета какво ще кажете двупосочен София - Париж - Сингапур и обратно за 430 евро с Air France , не съм ги ползвала никога - пакета е икономичен най ниска цена. Има ли някакви уловки ???

# 642
  • Варна.....
Опитвам се да намеря изгодни полети до о обратно Венецуела през януари- февруари. Каква е оптималната цена, която да търся?

# 643
Ние сме ползвали Air France 🇫🇷-доволни останахме  ,в сравнение Al Italia и Austrian Air,,макар ,че самолета не беше нов ,както са на Ryanair,например.
За цената на билета получихме за два часа  път :по избор два вида сандвичи +десерт  плодово  мляко ,кроасан и мини купа с пресни плодове,.но това беше преди време ,не знам последните 2 години дали има промяна.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 02:43 от macapisa

# 644
  • София
Момичета какво ще кажете двупосочен София - Париж - Сингапур и обратно за 430 евро с Air France , не съм ги ползвала никога - пакета е икономичен най ниска цена. Има ли някакви уловки ???

Няма проблем да ползвате този полет.
Ако следите промоциите този месец имаше цена от София €372 с
Air France
KLM
Bulgaria Air
през  Amsterdam или Paris
Което не е много далеч от вашата цена.

Опитвам се да намеря изгодни полети до о обратно Венецуела през януари- февруари. Каква е оптималната цена, която да търся?

Полет до Каракас съм търсила и промоции са много рядко. Виждала съм полет от Брюксел малко над 400 евро. Като полетите до Брюксел са твърде евтини. Но това е било промо.
Полет от София и обратно търсете за добра цена под 1000 евро ако няма промоции.
Примерно от Истанбул през Хавана под 900 евро.
И изключение от София през Париж/Панама 26/30 април 2018 около 600 евро.
Аз съм летяла между два круиза от Ню Йорк до Каракас и обратно за малко повече от 300$. Може и така с промоция до Ню Йорк, а такива има често.

Общи условия

Активация на акаунт