Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 023
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В момента

София – Male, Малдиви – София
От декември 2016 до март 2017
От 398 евро
Etihad Airways
https://www.kayak.fr/
https://www.budgetair.fr/
Преди дни имаше цени от 410 евро, сега падна още малко...

Amsterdam – New York – Amsterdam
От януари 2016 до април 2017
От 335 евро
https://www.esky.com/

Black Friday преминава в Cyber Monday и отстъпките продължават...

# 76
За първи път ми се налага да резервирам самолетни билети. От кой сайт ще ми препоръчате? Ще се лети до Франкфурт в периода 26-27.12.2016 и връщане на 30-31.12.

# 77
Здравейте,
Трябва да пътувам с кученце до Осло или Стокхолм. Има ли директни полети? Не откривам Sad

# 78
  • София
Здравейте,
Трябва да пътувам с кученце до Осло или Стокхолм. Има ли директни полети? Не откривам Sad

Има, Райън летят директно от София до Стокхолм.

# 79
Здравейте,

Има, Райън летят директно от София до Стокхолм.
Нискотарифните май невземат кучета на борда. Дали и за Райън е така?

# 80
  • София
Не зная. Питайте ги.

# 81
Проверих, не вземат Sad

# 82
Здравейте,имате ли представа дали Катарските авиолинии правят промоции периодично!Днес видях,е промоцията им ,която изтича утре,с безплатни полети за деца,важи само до две деца а моите са три.Дали може вариант Двама възрастни,плюс две деца безплатно и отделно купувам детски билет на третото дете,не ми даде такава опция обаче.

# 83
  • Sofia
Здравейте,имате ли представа дали Катарските авиолинии правят промоции периодично!Днес видях,е промоцията им ,която изтича утре,с безплатни полети за деца,важи само до две деца а моите са три.Дали може вариант Двама възрастни,плюс две деца безплатно и отделно купувам детски билет на третото дете,не ми даде такава опция обаче.

Правят промоции много често. Обиновено пускат -30% .

# 84
Благодаря,ще изчакам тогава,искаме Тайланд през пролетната ваканция.Тази промоция с безплатното пътуване на деца,явно не ни устройва,видях обаче ,че ако сме трима възрастни,три деца пътуват безплатно,трудна работа да намеря някой за пътуването ни ,тя свършва утре.

# 85
Би трябвало да можеш да купиш билет за дете на нормалната цена (без промоция), щом и вие ще пътувате, по телефона. Няма да ви откажат. Явно нещо има грешка на страницата  или не са предвидили, че има и хора с 3 деца. Доста изгодно е децата безплатно, обикновените 20-30% отстъпка излизат по-скъпо май

# 86
В сайта им пише,за двама възрастни,максимум две деца-безплатно,маркирах 3ма възрастни и ми даде за още едно дете безплатно!!Ще чакам някой намаление като цяло от цената на билетите.

# 87
Имам предвид да вземеш за 2 възрастни и 2 деца от страницата и после съвсем отделно за едно дете (платено) по телефона, като кажете, че ще пътувате и цитирате номера на резервацията.
Или вземете някоя баба/леля/приятелка...

# 88
В сайта им пише,за двама възрастни,максимум две деца-безплатно,маркирах 3ма възрастни и ми даде за още едно дете безплатно!!Ще чакам някой намаление като цяло от цената на билетите.
Ами тези деца кой ше ги гледа там? Ето, вземете им бавачка:-)

# 89
  • Sofia
Би трябвало да можеш да купиш билет за дете на нормалната цена (без промоция), щом и вие ще пътувате, по телефона. Няма да ви откажат. Явно нещо има грешка на страницата  или не са предвидили, че има и хора с 3 деца. Доста изгодно е децата безплатно, обикновените 20-30% отстъпка излизат по-скъпо май

За мен отстъпките не са съвсем реални. Преди тази промоция имаше друга, 20-30% не помя точно, но за 3 билета (2 възрастни + дете ) ми даваше същата цена, каквато и при тази промоция. 

Общи условия

Активация на акаунт