Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 078
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Купих билети с Флай Дубай през август. София-Дубай -Кувейт. На отиване с престой няколко часа в Дубай, а на връщане - почти 30 часа. Това беше главната причина да ги избера. Щяхме да летим през ноември. В края на октомври ме уведомяват,че единият ми полет е анулиран и съптветно ми променят дните и часовете на полета на връщане, с престой 1 час в Дубай. Отказах. Отговориха ми ,че не могат да ми върнат парите, а ше ми издадат ваучер за сумата ,който мога да ползвам  за покупка на билети. Само че за 1300 евро ваучер не ми трябваше за тяхната компания, на която вно не може да се разчита ( четох за много такива случаи на отменени полети и променени дати ). И се започна една комуникация, звънене по телефона, разговори и накрая бактисаха! Потвърдиха ми ,че ше ми върнат парите в картата до СЕДЕМ седмици! Е, наистина- на седмия ден от седмата седмица ми възстановиха сумата..
Това само информативно, не с цел да те откажа, но за себе си ги зачеркнах

# 211
Не искат данните от паспорта при купуване на билетите. И на нас ни промениха часовете на полетите, след като бяхме купили билети, и добавиха допълнителна междинна спирка без слизане от самолета. При пътуването на отиване ни изгубиха багажа. Пак бих пътувала с тях заради цената, но ще си сложа повечето багаж в ръчния багаж. И препоръчвам да си купите място в самолета, защото е по 1-2 евро, а нас ни разхвърляха на различни места в самолета и не пътувахме заедно.

# 212
  • тук-там
Не искат данните от паспорта при купуване на билетите. И на нас ни промениха часовете на полетите, след като бяхме купили билети, и добавиха допълнителна междинна спирка без слизане от самолета. При пътуването на отиване ни изгубиха багажа. Пак бих пътувала с тях заради цената, но ще си сложа повечето багаж в ръчния багаж. И препоръчвам да си купите място в самолета, защото е по 1-2 евро, а нас ни разхвърляха на различни места в самолета и не пътувахме заедно.

Благодаря!  bouquet Верно големи тарикати тези... Joy Отиване и връщане по отделно излизат по- евтино от round trip. Същите полети. Пътуваме винаги само с ръчен - нямам нерви да чакам. На место винаги излиза по-изгодно да си купиш необходимото, отколкото да плащаш багаж, да го чакаш, че и да го мъкнеш. Laughing Мястото мога ли да го купя при чекиране или трябва да е сега, при плащането? newsm78

# 213
Аз не успях да купя места след като бяхме купили билетите, има такава възможност, но не работеше. По-добре купете място при резервацията. Чекираният багаж беше включен в цената, както и храна на полета от София до Дубай и обратно. От Дубай до Малдивите нямахме безплатна храна.

# 214
  • София
В момента

Milan/Rome, Italy - Rio De Janeiro, Brazil - Milan/Rome, Italy
От май до декември 2017 много дати
От 398 евро
KLM
Air France
Alitalia

http://www.momondo.it/
http://www.airfinder.it/

Цени до/от Милано от 5 евро в посока...

# 215
  • София
В момента ТОП

Rome, Italy/Paris, France - Tokyo, Japan - London, UK
От октомври до декември 2017
От €278
Aeroflot
http://www.momondo.es/
http://www.flightfinder.es/

# 216
Люксембург - Занзибар - Люксембург
от 160 евро от март до декември (за съжаление по 2-3 билета на различните дати)
Ние малко се забавихме и за нашите дати си взехме по 290 евро, но пак е добра цена.

С LuxAir/Oman Air

# 217
Страхотна тема!!! С благодарности към Bled за положения труд!!!

Новак съм и искам да Ви помоля за помощ. Става въпрос за почивка на Малдиви. Изчетох тази тема и темата за Малдиви. Искам да направя подарък за рождения ден на жена ми 6-7 нощувки All-Inclusive а времето ме притиска. Насочил съм се за оферти към Травелисимо. Педложиха ми много добри оферти! От две седмици се лутам хотел ли да запазвам първо или полет. Периода е от началото на май до средата на май - най-изгодни хотели в сравнение с март и април. Изпуснах промоцията на катарците до края на януари!!! Въпросите с молба за помощ са следните:
1. Да чакам ли друга такава промоция до края на април с цени около 450 евро на катарците или друга компания - НЕ искам да летя с турците заради събитията, или да купувам билети сега?
2. Бихте ли ми предложили изгодни полети в този период с компания различна от турците.

Благодаря Ви много!

# 218

Новак съм и искам да Ви помоля за помощ. Става въпрос за почивка на Малдиви. Изчетох тази тема и темата за Малдиви. Искам да направя подарък за рождения ден на жена ми 6-7 нощувки All-Inclusive а времето ме притиска. Насочил съм се за оферти към Травелисимо. Педложиха ми много добри оферти! От две седмици се лутам хотел ли да запазвам първо или полет. Периода е от началото на май до средата на май - най-изгодни хотели в сравнение с март и април. Изпуснах промоцията на катарците до края на януари!!! Въпросите с молба за помощ са следните:
1. Да чакам ли друга такава промоция до края на април с цени около 450 евро на катарците или друга компания - НЕ искам да летя с турците заради събитията, или да купувам билети сега?
2. Бихте ли ми предложили изгодни полети в този период с компания различна от турците.

Благодаря Ви много!
За Малдивите мисля че е най добре с агенция .Повечето пъти излиза доста по изгодно

# 219
  • Горна Оряховица

Благодаря Ви много!
За Малдивите мисля че е най добре с агенция .Повечето пъти излиза доста по изгодно
Аз бях резервирала билети за около 1900 лв и хотел за 1000 лв, без агенция, но последния момент сменихме дестинацията обаче. Катарците имаха промоция тогава 20% - излиза толкова  доло горе, мисля че е добра цената.

# 220
  • Sofia
1000 лв. хотел на Малдиви?

# 221
  • Горна Оряховица
1000 лв. хотел на Малдиви?
Да хотел, не резорт и за 5 нощувки само, че детето няма кой да го гледа за повече.

# 222
  • София
В момента
Хърватия - Австралия - Хърватия
Загреб
Darwin,  Australien
Perth, Australien
Adelaide, Australien
Загреб
От май до декември 2017
От 433 евро
Malaysia Airlines,
British Airways

http://www.momondo.de/
https://www.cheaptickets.de/

Благодаря Ви много!

Само преди дни имаше цени на
Alitalia
Etihad Airways
Air Serbia
от 410 евро в двете посоки.
Но датите бяха по-късни.
Проблема е, че имаш даденост за дати. Защото ниски цени за неопределени дати със сигурност ще има.
По-добре първо полета и веднага след това хотела... Иначе може да излезе солено...

Ако искаш просто хотел гледай собствен вариант. Ако мислиш и за резорт търси включително и агент.
Излизат добри промоции...

# 223
  • София
Здравейте! От седмица следя ежедневно, даже ежечасно темата  Laughing Имам желание да вземем билети за някоя по-далечна, екзотична дестинация, без значение за дати, като сме готови да реагираме и за полет след седмица. Най-главното е да е изгодно и да се почувстваме късметлии Sunglasses Опитвам да се ориентирам в търсачките, които са споменавани най-често, но там трябва да знаеш най-малкото от къде искаш да летиш и не се справям особено успешно. Единствено ми се иска да е от летище, до което да стигнем с Уиз или Райън ер. Отпадат дестинации като САЩ или Австралия, защото нямаме визи а и това би отнело време. Търсех до Занзибар споменатото от Niki1982 но не успях да намеря такива цени. Ще съм благодарна ако може да препоръчате нещо, както и аз ще споделя ако попадна на интересна оферта.

# 224
Пускам съобщението, което писах и на лично, за да го видят повечко хора. Взехме билетите за Занзибар от expedia.de, но като цяло най-често си намирам офертите на urlaubsguru.de. Това е блогът на един немец, който с това се занимава - да търси изгодни и евтини полети и дори цели екскурзии. Занзибар вече е скъп отново, но в момента има там полет за Барбадос за 351 евро. Много изгодно има от Прага за Япония - двупосочен за 240 (или 250 беше). Като цяло там ако се гледа редовно, винаги изскача нещо. Иначе има в момента и Куба All Inclusivе 9 дни за 754. Също има и често за USA, например Маями за под 300 евро. Но за там ни трябва виза. Но за хората, които имат 10 годишна примерно, може да е полезно.

Иначе за Занзибар са ни с две прекачвания, но са така, че да имаме цял ден, в който да разгледаме Оман и затова си ги взехме.

Общи условия

Активация на акаунт