Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 136 985
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм купувала през vayama, приятели от kayak, всичко им е наред Simple Smile
Дава ми разлика от 300-400лв спрямо уебсайта на авиолинията и се чудех дали е възможно. По-странното е че ми изписва "supported by Vayama" на билетите, които съм избрала през kayak, а като влезна във vayama ми дава по-висока цена.

Ето един код за допълнителни 30 долара отстъпка през vayama, валиден днес и утре, ако още не сте взели билетите: LUCKY30

Благодаря. Купих през Луфтханза. Имах точки miles&more и ги употребих.

# 301
  • Sofia
Имате ли наблюдения за колко под €1000 могат да се намерят билети до Австралия (Сидни)? Гледам за следващата зима и имам време, но не знам дали има смисъл да чакам за по- ниска цена.

# 302
Да, гледах го преди дни....
Благодаря.
Все пак търся сравнително на поносима цена самолетни билети за 2-ма периода (септември - ноември) за Канкун, Малдиви, Бали, Пунта Кана..
Моля за помощ  Hug

Благодаря..

# 303
  • София
Момичета спешен въпрос, ползвали ли сте BudgetAir? Най - ниската цена ми дава...спешно ми е. Пуснах търсачка, но не намерих..

# 304
Много хубава тема. Благодаря за труда. Записвам се да следя.

# 305
Момичета спешен въпрос, ползвали ли сте BudgetAir? Най - ниската цена ми дава...спешно ми е. Пуснах търсачка, но не намерих..
Няма проблем през този сайт, резервирала съм.

# 306
Разглеждам Луфтханза за двупосочен София - Страсбург за 7 -11 юни. Като задам един човек цената е една, а като напиша 5 човека, цената се покачва. Това защо е така?
Искам да се вместя до 250 евро на човек, с багаж за всеки.

# 307
  • Sofia
Разглеждам Луфтханза за двупосочен София - Страсбург за 7 -11 юни. Като задам един човек цената е една, а като напиша 5 човека, цената се покачва. Това защо е така?

Има определен брой билети на по- ниската цена.

# 308

Погледни Уиз до БАюазел-Мюлхауз или Раян до Карлсруе/Баден Баден.  Peace

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 11:21 от Анонимен

# 309
Здравейте, моля за съвет.

Ще пътувам с Луфтханза, само с кабинен багаж.
Изискванията са 55х40х23см за него и до 8кг.
Въпросът ми е, заяждат ли се ако случайно надвиша размерите с 1-2см, или няма да има проблем?
Досега все с голям куфар съм пътувала и се чудя.

# 310
Здравейте, моля за съвет.
Ще пътувам с Луфтханза, само с кабинен багаж.
Изискванията са 55х40х23см за него и до 8кг.
Въпросът ми е, заяждат ли се ако случайно надвиша размерите с 1-2см, или няма да има проблем?
Досега все с голям куфар съм пътувала и се чудя.
Никакъв проблем, те даже нямат клетки за проверка на размера на ръчния багаж.

# 311
Здравейте и от мен! Bled, това е може би една от най-добрите и подробни теми, които съм виждала в този форум. Опитвам се да изчета повечето неща, но съм с малко дете, което не ме оставя много, много. Направо ще ви питам и се извинявам ако въпросът ми е дискутиран скоро. С мъжът ми спонтанно ни хрумна да отскочим до Атина за 2-3 дни. Видях, че зимата сме изтървали някаква промоция на Олимпик. Чувала съм познати преди време да ходят за наистина смешни цени от по 2 до 10 евро. Горе-долу става въпрос за края на април, но датите ни не са фиксирани. Особеното е, че искаме да сме с детето, което значи, че не можем да сме само с ръчен багаж - ще се носят дрехи, памперси, пюрета....
Има ли някъде в момента нещо интересно? Засега намерих на Уиз за 40 евро на човек, без да смятам багажа, а те май имаха и такса бебе.....май много солено ще излезе....
Предварително благодаря! Hug

# 312
  • София
Ryan летят директно от София до Атина. И имат в определени периоди цени около 5-6 € в посока, като тази цена включва кабинен багаж - малък и голям. За Уиз не знам откъде ще летите.

# 313
Мерси, ще ги следя редовно, сега цените са други.
Наистина забравих да пиша, че говоря за София Wink

# 314
Хм. Уиз нямат полети до Атина.

Общи условия

Активация на акаунт