Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 015
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Ето и от мен:http://www.airasia.com/ot/en/promotion.page?rr=rr0980906,rx10270906,rx10270906p

# 286
Някой купувал ли е билети през kayak.com, vayama.com? Излизат ми полети до Ню Йорк през тях на поносими цени, които обаче в страницата на съответната авиолиния са по-скъпи и се чудя дали всичко им е ок?

# 287
Аз съм купувала през vayama, приятели от kayak, всичко им е наред Simple Smile

# 288

Дава ми разлика от 300-400лв спрямо уебсайта на авиолинията и се чудех дали е възможно. По-странното е че ми изписва "supported by Vayama" на билетите, които съм избрала през kayak, а като влезна във vayama ми дава по-висока цена.

# 289
Възможно е да е по-ниска цената, но също е възможно да важи само при плащане с някаква точно определена карта и ако изберете друга да скочи.

# 290
Аз купувах билети през vayama именно защото тогава те предлагаха най-ниска цена. Не си спомням колко по-ниска беше в сравнение с другите сайтове, но аз не съм търсила на сайтовете на самите аеролинии, защото до Щатите така излизат по-високи цени. Виж накрая, с всички такси дали не се качва малко цената и през vayama. Но при нас всичко си беше наред с билетите.

# 291
Здравейте, търся два билета до Бали за периода 21/ 22.08 - 01/02.09.2017 г. В момента това, което намерих, е с Катарските авиолинии за над 4000 лв...
 Някой може ли да предложи по-евтин вариант ...

# 292
Здравейте,
Ние мислим да си направим една екскурзия до Пунта Кана и видях офертата на Bled, но може ли за помощ, тъй като нещо не мога да се оправя в сайта (solfaktor)..?  Rolling Eyes
Благодаря предварително...  Hug

# 293

Коя е тази оферта?ако е преди дни забрави.

# 294
Посъветвайте ме за лоукост до Амстердам. Благодаря ви!

# 295
  • Sofia

Би могло до Брюксел и оттам с влак или автобус, около 300 км. са.
Или някаква комбинация през друго летище в Европа, http://www.azair.eu/# - тук можеш да пробваш за конкретни дати.

# 296
  • София
Би могло до Брюксел и оттам с влак или автобус, около 300 км. са.
Или до Айндховен.

# 297
Transavia директно до Амстердам. Ползвайте обща търсачка, така излизат всички възможности, а не само една компания

# 298
  • София
Здравейте, търся добри опции за билети до Мале /Тайланд или Бали от 17 декември до около 28 декември

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 23:30 от Енита

# 299
Дава ми разлика от 300-400лв спрямо уебсайта на авиолинията и се чудех дали е възможно. По-странното е че ми изписва "supported by Vayama" на билетите, които съм избрала през kayak, а като влезна във vayama ми дава по-висока цена.

Ето един код за допълнителни 30 долара отстъпка през vayama, валиден днес и утре, ако още не сте взели билетите: LUCKY30

Общи условия

Активация на акаунт