Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 2/

• 137 832
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • До сърцето...

Радика
Каква цена би била по-ниска от това, което си открила, да не търся...

Total price £146.18 Две посоки...

Обърни внимание, че става въпрос за директни полети, това търсеха.

Благодаря!
О, това е чудесна цена! Съжалявам, че не уточних.  Blush

Коригирам се, взех билети за връщане. Остава само заминаването (14-17 юли), т.е. една посока.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 00:23 от Радика

# 346
Здравейте, много полезна тема  Peace
Мога ли до помоля за съвет и предложения как да  организирам най- изгодно пътуване до о.Закинтос? За началото на септември, от 1-ви до 7 или 8-ми. Благодаря! Двама възр.и 1 дете Simple Smile

# 347
  • София
Здравейте, много полезна тема  Peace
Мога ли до помоля за съвет и предложения как да  организирам най- изгодно пътуване до о.Закинтос? За началото на септември, от 1-ви до 7 или 8-ми. Благодаря! Двама възр.и 1 дете Simple Smile

Ако няма чартъри или промоции най-добрата възможност е...

В момента цени за 1 човек...
До Атина летите с Ryanair

6:50 - 8:10
пет 01.09.
1h 20m
Sofia (SOF)
Athens (ATH)

и обратно

8:35 - 9:55
съб 09.09.
1h 20m
Athens (ATH)
Sofia (SOF)

Total Cost
€ 43.98 две посоки (възможни са промоции и то добри)

От Атина летите до Закинтос съответно...
Olympic Airlines
Αναχ.: Παρ  Σεπτεμβρίου 2017
Αθήνα - Zakynthos
€ 40.94
Αναχ.: Παρ  Σεπτεμβρίου 2017
обратно
Zakynthos - Αθήνα
 € 19.86
Σύνολο € 60.80 две посоки
Отиването е на ранния полет, който е най-евтин 05:20 - 06:15 и съответно връщането 21:50 - 22:45...
Тоест не може да се прехвърлите с полета от-към София, трябват нощувки в Атина...
Има и други полети, но са по-скъпи(в момента), въпрос на преценка.
Давам най-евтиното.

Има възможност и с Sky Express на по-висока цена...
Но прехвърлянето от София сутринта е възможно...1 час, рисково ако полета от София закъснява...
Възможна е и комбинация с двете компании.
Трябва да се проиграят най-добрите, евтини и без риск варианти.
Аз бих летяла без риск с престой-нощувки на тази цена около 100 евро в две посоки...но ще чакам и промоции.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 23:43 от Bled

# 348
Благодаря ти Bled  bouquet за бързия отговор Simple Smile
Ще помисля  и ще следя  Peace

# 349
Bled, вече наближи време, боря се от две седмици със сайтовете от първия пост и не мога да намеря прилична цена за полет до Петербург от който и да е град в Бг (Сф, Варна, Бургас, Пловдив). За времето от средата (14-17) на юли до края на юли (двупосочен).

Ще бъда много благодарна  bouquet
 newsm20

Виждам евтини билети от Бургас в aviobilet.com вижте датите и цените ако ви устройват

# 350
Търся най-евтините цени до Лондон в близките месеци. Виждам,че са минали дори цени по 5 евро.Има ли такива?

# 351
Търся най-евтините цени до Лондон в близките месеци. Виждам,че са минали дори цени по 5 евро.Има ли такива?

През целия юни и до средата на юли имаше вчера вечерта многобройни комбинации от дати с Уиз дискаунт за 2*19,99 лв - отиване и връщане.

# 352

През целия юни и до средата на юли имаше вчера вечерта многобройни комбинации от дати с Уиз дискаунт за 2*19,99 лв - отиване и връщане.
Благодаря ще потърся и при тях.

# 353
  • До сърцето...
Виждам евтини билети от Бургас в aviobilet.com вижте датите и цените ако ви устройват

Благодаря, Деси! Да, виждам прилични цени (под 250 EUR в едната посока). Но датите не са моите  Thinking
Бих изчакала, но трябва да купя своевременно, за да си оформя визата.

А и пусто се пада в активният туристически сезон. През Истанбул сега се боря, но този нощен полет, стигането до летището (сама ще пътувам) ...  newsm78 ... Има удобен полет София-Истамбул, ама колкото основният билет #Cussing out

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 12:14 от Радика

# 354
  • Плевен
Здравейте, аз с малко глупав въпрос, но все пак ще питам  Blush
Чартърните полети само през агенции ли се резервират и мога ли аз примерно да пътувам с чартърен полет без да използвам екскурзията на агенцията, а да си се движа по моя програма, просто да пътувам с тях?

# 355
  • Велико Търново
Здравейте,

в търсене съм на изгодни самолетни билети за София - Варшава, за двама възрастни + две деца,  6-12-ти юли. Отиването може да е +-2 дни.
Ще ми се да падна под 1000 лв.
Някой може ли да ми подскаже идея?

# 356
  • Sofia
Здравейте,

в търсене съм на изгодни самолетни билети за София - Варшава, за двама възрастни + две деца,  6-12-ти юли. Отиването може да е +-2 дни.
Ще ми се да падна под 1000 лв.
Някой може ли да ми подскаже идея?

http://www.azair.eu/azfin.php?searchtype=flexi&tp=0&isOn … ndexSubmit=Search

# 357
  • София
Каква най- ниска цена за отиване и връщане до Будапеща мога да намеря за май или юни 2017?

# 358
Ами те Уиз започват да летят дотам за по 20 лева.

# 359
  • Велико Търново
Благодаря, Shantal!
Ще бъда сама с трите деца, и за по-лесно ще се оглеждам за полети без прекачване.
Поне разбрах как действа търсачката, че преди това се бях оплела като пиле в кълчища и нищо не излизаше
....

Общи условия

Активация на акаунт