намалява ми кърмата

• 2 541
  • 10
  •   1
Отговори
Помагайте какво да правя кърмата ми намалява незнам на какво се дължи но мога ли пак да си я увелича

# 1
# 2
  • София
Ако кърмиш на 3 часа, ако не кърмиш нощем, съвсем ще спре. Много вода, често кърмене, дори и през половин час (това е с цел стимулация), не се отказвай! Това е, няма друго

# 3
Надали намалява http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=942615 най-вероятно ти така мислиш, но темата е дъвкана много пъти, ето тук има специална тема по въпроса

# 4
Ако кърмиш на 3 часа, ако не кърмиш нощем, съвсем ще спре. Много вода, често кърмене, дори и през половин час (това е с цел стимулация), не се отказвай! Това е, няма друго

незнам дали се дължи на това че последните няколко дена след като я нахраня не се изцеждах,сякаш не ми бяха пълни гардите с кърма,вечерта ме домързяваше но сега като се усещам че намаля се цедя постоянно ама почти нищо не излиза

# 5
  • София
забравих за цеденето - да, важно е в първите месеци Simple Smile

# 6
забравих за цеденето - да, важно е в първите месеци Simple Smile
ние сме на 2 месеца вече,ся като се цедя дали е късно да се увеличи илище спре напълно

# 7
  • София
Няма да спре. Най-простото нещо е да кърмиш често, да пиеш много вода и да си спокойна Simple Smile Ще видиш Wink

# 8
Не разбрах само защо реши, че ти спира кърмата? Защото след като се регулира според потребностите на бебето, може и нищо да не можеш да изцедиш. Аз така и не се справих нещо с помпата, и разбрах само, че от бебето по-добра помпа няма. Кърмиш често, не го мислиш много и бебето като реве, не е задължително да е от глад. Виж темата към която ти дадох линк. Обърни се към ЛЛЛ, те помагат на млади майки

# 9
намалява ми кърмата цедя се през половин час и нищо,тея чайовете дали помагат за увеличаване на кармата някой ако зна някакав друг вариант да кажи много моля

# 10
Първо се успокой!

На каква възраст е бебето ти?

Защо реши, че ти намалява кърмата?

Количеството изцедено мляко не е показател за това дали имаш или не достатъчно кърма! Бебето успява да изсуче много повече от това, което ти успяваш да изцедиш.

Най-стимулиращо лактацията е нощното кърмене!
Пий течности! Почивай си! Не се стресирай и нервирай!

п.с. Аз не мисля, че някой може да изцеди сносно количество през половин час... То няма време да се образува новата кърма...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт