Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 371
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Сандански
Относно Билла анкетите всички попълнили успешно формата за регистрация ще получат анкетата до края на тази седмица.

# 76
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да се разпиша с четка от Филипс.

# 77
  • Пловдив
Да се разпиша с четка от Филипс.

Може ли линк към играта?
Мерси:)))

# 78
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Темата за притежатели на фотоепилатора тук във форума.

# 79
  • София
Записвам се скромно с кухненска ръкавица от  играта на Кикоман.

# 80
  • Пловдив
Темата за притежатели на фотоепилатора тук във форума.

Аз имам фотоепилатор филипс лумеа,но видях тема само за не притежаващи фотоепилатор..
Актуална ли е още?

# 81
  • Телиш/Плевен
Аз имам фотоепилатор филипс лумеа,но видях тема само за не притежаващи фотоепилатор..
Актуална ли е още?
Темата е една и има различни етапи и предизвикателства. В момента са такива за хора, които не притежават уреда. Peace

# 82
Мрън-мръъъън. Искам лаптоп и пуф, ама няма. Вчера регнах три кода за Нутрибулет, да видим. Не искам кани и бисквити.

Късмет на всички, моят нещо хич го няма.

# 83
  • Русе
Получих е те този мейл от Котани, предполагам го изпращат на всички, играли в техните игри, но с моя немски и Гугъл Транслатор, нищо не разбрах, освен че трябва да хукна към котлона  Joy

Kotányi feiert sein 135 Jahr Jubiläum und lädt alle Gewürzfreunde zum fröhlichen Mitfeiern, Degustieren, Kochen und Gewinnen ein!

Pünktlich zum Jubiläum stellt Ihnen Erwin Kotányi seine mit viel Leidenschaft und Inspiration zusammengestellte Erwin Kotányi Selection vor.

Als zweites Jubiläumshighlight dürfen wir Ihnen voller Stolz unseren besonders fruchtigen Jubiläumspaprika aus der Region Szeged in Ungarn präsentieren!

Wenn Sie sich dann durch unsere 10 Premium Gewürze und Gewürzmischungen der Erwin Kotányi Selection geklickt haben, wartet noch ein würziges Gewinnspiel auf Sie – hier heißt es dann ran an die Töpfe, fertig los!

Viel Spaß beim Lesen und einen genussvollen Herbst wünscht Ihnen

Ihr Kotányi Team

# 84
  • Под Слънцето
Цвете, аз директно го изтрих щом го отворих.. Обидена съм им, че по Варна нямаше ни една опаковка от промото със стикера за играта , а и , според мен, да си бяха направили труда да преведат 10 изречения за българските си клиенти, щеше да говори добре за тях

# 85
Получих е те този мейл от Котани, предполагам го изпращат на всички, играли в техните игри, но с моя немски и Гугъл Транслатор, нищо не разбрах, освен че трябва да хукна към котлона  Joy

Kotányi feiert sein 135 Jahr Jubiläum und lädt alle Gewürzfreunde zum fröhlichen Mitfeiern, Degustieren, Kochen und Gewinnen ein!

Pünktlich zum Jubiläum stellt Ihnen Erwin Kotányi seine mit viel Leidenschaft und Inspiration zusammengestellte Erwin Kotányi Selection vor.

Als zweites Jubiläumshighlight dürfen wir Ihnen voller Stolz unseren besonders fruchtigen Jubiläumspaprika aus der Region Szeged in Ungarn präsentieren!

Wenn Sie sich dann durch unsere 10 Premium Gewürze und Gewürzmischungen der Erwin Kotányi Selection geklickt haben, wartet noch ein würziges Gewinnspiel auf Sie – hier heißt es dann ran an die Töpfe, fertig los!

Viel Spaß beim Lesen und einen genussvollen Herbst wünscht Ihnen

Ihr Kotányi Team

И аз го изтрих - Кауфланд непрекъснато ми пращат бюлетин на полски, реших, че и Котани по грешка ми изпращат писма на немски. Laughing Пише, че имат юбилей и ще има томбола по този повод. Понякога тези игри са за цяла Европа, но не ми се занимава да им търся из правилата.

# 86
  • София
Здравейте, да се оплача при вас.Снощи спечелихме лаптоп от Милка, но радостта беше кратка, тъй като нямам една от посочените опаковки. Не знам как се е случило, уж всичко се прибира.  И сега не знам дали изобщо има смисъл да го заявя.Вероятно не биха ми го дали. Така че не спечелилите малко по-ведро има  и по-голям карък. Sad

# 87
  • при късмета
Заявете го, нали някой каза, че гледат само печелившата за другите няма значение. Дано е така

# 88
Хммм, някой беше казал, че като са му носили пуфа са си гледали всички опаковки и са следили за всяка буква.
Ако бях аз щях да го заявя и да стискам палци за още късмет.

# 89
  • Плевен

Не съм получила мейл, но прочетох за играта , съвместно с Блоговодител, в миналата тема  бях пуснала линк. Ето- http://blogovoditel.com/announcement_kotanyi_2016.php 
 Аз изпратих една рецепта със снимка и вчера получих наградата (печели всеки участник) - по 5 пакетчета червен пипер- по 1 бр. от всеки вид. Дори имаше  и специална поздравителна картичка с рецепта на гърба.

Общи условия

Активация на акаунт