ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 43 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Хей, джадъ,  Hug Heart Eyes ама си чок фена, я! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама  и  много сладка бе! Я, ела да те целуна първо  love001 love001 love001 love001
Виж, колко добре те познавам..Влязох специално да ти открия поста, защото бях сигурна, че ще го напишеш това hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Никой не ме е молил да превеждам, но....

Исках да докажа на някои хора, че нас българите не ни бива само в пиенето и Йеденето.. Не сме баш като руските бойни групи преводачи, ама се стараем бе! До последния момент се колебах, но този пост ме накара на мига да взема решение..Да, Бойче Hug Heart Eyes, Мимче Hug Heart Eyes, ще превеждам онлайн в темата за Джесур и Гюзел, та ви чакам и там..  Знам, че си харесвате Киво..И на мен ми хареса в този сериал..
Джадъ, виждаш ли? Има заради кого да превеждам, я.. Party Party Party Party Party Party

Ама за Сарпчи казах, че ще използва Мелек срещу ддеко..Ама дали го писах по време на онлайна или пък само съм си го помислила, това вече е друг въпрос newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

А за анкетата, ще гласувам за Джошкун.. Peace Peace

Ани, Hug Heart Eyes миличка, благодаря ти за новата тема.. Прекрасна както винаги.. Peace Peace

чачеци Heart Eyes Heart Eyes

Лиленцееееееее  love001 love001 love001 ама знаят как да те предизвикат.  hahaha И аз го видях това изказване .. ама какво да кажа?  Joy Те руските бойни групи все повече ме разочароват. Личи си и по скоростните преводи на някои сезонни работници.  Mr. Green Joy

Ще го напиша само един път - в сериала "Вътре" има много, много неща, които за да ги разберем ние, трябва да се преведени от човек с перфектен турски.  Peace И който гледа на руски или с буквален превод от руски много губи и не схваща много неща.  Peace Изпратиха ми няколко поста от други теми с коментари.  hahaha Ами нЕма такъв сМех.  Joy Joy Все едно говорят за друг сериал.  Peace И това се дължи на скоростния превод на сезонните  Mr. Green и на падругите.  Peace

# 76
  • Ruse, Bulgaria
Вътре 9.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 77
# 78
  • Sofia, Bulgaria

Сарп: Каза ела! Дойдох.
Джелял: Сега ще си платиш за всяко едно нещо, което си направил.
Сарп: Мелек е в ръцете ми.
Джелял: Сааааааааарп!
Ще те убия със собствените си ръце.
няма да остане ............. на мястото, където го е направил.
(това изобщо не мога да го разбера)
Ще довърша цялото му семейство.

Ани  bouquet за превода  Peace

Синан и на теб  bouquet Grinning

# 79
Хей, джадъ,  Hug Heart Eyes ама си чок фена, я! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама  и  много сладка бе! Я, ела да те целуна първо  love001 love001 love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

Не знам кой къде е писал и те е предизвикал, но  Naughty  не е честно, бе мила  Peace
ако знаеш какво ми иде да изсипя ..... не е често  Peace

# 80
за моя глас в анкетата нищо не казахте  Crossing Arms    но ашкъмчето ще ви изненада  Crazy  жИстоко  Joy

м/у другото тоз който влачи Сарп нЕма пръстени  Whistling  или е забравил да си тУрне реквизита  Joy Joy Joy

я да видим за това  hahaha hahaha hahaha  какво ще кажете

http://www.img-share.eu/f/images/314/8avi_snapshot_013523_201611 … 222017uCu8abH.jpg

как Давуче  Crazy Joy  снима Мелек на представлението, като по същото време прекарваше стоката у катафалката  Joy Joy  също и на срещата й с Мерт, пък изобщо не знае кой е той и не ревнува от него  hahaha hahaha hahaha

http://www.img-share.eu/f/images/314/8avi_snapshot_013459_201611 … 2225289pEbH6O.jpg

# 81
Хей, джадъ,  Hug Heart Eyes ама си чок фена, я! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама  и  много сладка бе! Я, ела да те целуна първо  love001 love001 love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

Не знам кой къде е писал и те е предизвикал, но  Naughty  не е честно, бе мила  Peace
ако знаеш какво ми иде да изсипя ..... не е често  Peace

джадъъъ  Heart Eyes Heart Eyes рускините нали са мноУ бързи  hahahaа ние сме по Йеденето и пиЙенето  Mr. Green

ето един пример  Peace

Serkan Andiç @srkandic 9 мин.9 минут назад Kocaeli, Türkiye
Aslında bundan baya önce 2016 model #Asi dizisi demiştim.. #CesurVeGüzel için.. haklıymışım .. Sorun mu hiç değil ... izlenir ...

руския превод:  Peace
Серкан Андич( публицист, блогер) : Помните, как то я говорил, что Джесур и Красавица.. это типа Аси -2016 года.. так вот.. ничего подобного! Посмотрите!

а всъщност човека казва нещо друго  Whistling Whistling
Всъщност бях казал преди време, че CesurVeGüzel ще е  Аси-2016. Бил съм прав! не е никакъв проблем. Ще се гледа.  Peace

Мисля, че има разлика.  Peace

да не говорим какъв превод има на новия фраг на нашия сериал.  hahaha hahaha нЕма такъв смях  hahaha

# 82
за моя глас в анкетата нищо не казахте  Crossing Arms    но ашкъмчето ще ви изненада  Crazy  жИстоко  Joy

м/у другото тоз който влачи Сарп нЕма пръстени  Whistling  или е забравил да си тУрне реквизита  Joy Joy Joy

http://www.img-share.eu/f/images/314/8avi_snapshot_013523_201611 … 222017uCu8abH.jpg

как Давуче  Crazy Joy  снима Мелек на представлението, като по същото време прекарваше стоката у катафалката  Joy Joy  също и на срещата й с Мерт, пък изобщо не знае кой е той и не ревнува от него  hahaha hahaha hahaha

http://www.img-share.eu/f/images/314/8avi_snapshot_013459_201611 … 2225289pEbH6O.jpg

ами ние откъде да знаем за кого си гласувала бе?  Joy Joy Joy

Не се знае Давутчо какви агенти има  Whistling Whistling и не се знае откъде е взел снимките  hahaha
майтапа настрана, но това със старите снимки по сериалите е голям проблем.  hahaha hahaha hahaha мятат някакви снимки там и това е .. те откъде да знаят, че джадъ вижда всичко  hahaha hahaha

# 83

Иве, като казваш ашкъмчето, значи ще рече че си гласувала за Юсуф, нали?

нема кажем, ази, само ще покажем  hahaha  hahaha hahaha hahaha

на мнение съм, че всичките л...а ги бърка именно той  Laughing Laughing

# 84
Скрит текст:

Иве, като казваш ашкъмчето, значи ще рече че си гласувала за Юсуф, нали?

нема кажем, ази, само ще покажем  hahaha  hahaha hahaha hahaha

на мнение съм, че всичките л...а ги бърка именно той  Laughing Laughing

Mr. Green Mr. Green и в изтеклия спойлер така пише  Whistling Whistling Whistling

# 85
е, що не ме четете  newsm45 newsm45 newsm45   сутринта ви писах за кого гласувах  Crossing Arms

# 86
е, що не ме четете  newsm45 newsm45 newsm45   сутринта ви писах за кого гласувах  Crossing Arms

Shocked Shocked Shocked Shocked кога бе?  newsm78 аз последно четох, да не трием анкетата  newsm78

ВидяФ  Rolling Eyes Rolling Eyes мило, аз даже щях да те питам какво за ашкъма  Joy не съм разбрала,ч е си гласувала за него  Joy

Мерабаааа  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

https://pbs.twimg.com/media/Cw41l25WEAA_hc7.jpg:large

Peace в толкоз близък план свое фото не беше пускал  Joy

Още не съм чела интервюто  Naughty  ама стигнах до препенването  rotfImbo на Кубрана  Mr. Green  Ашкъмчето беше  Party Party 

# 87
лека нооооооооощ  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 88
ВидяФ  Rolling Eyes Rolling Eyes мило, аз даже щях да те питам какво за ашкъма  Joy не съм разбрала,ч е си гласувала за него  Joy

както и да е  Peace

цялото ми бързане и взиране отиде, за да угаждаме на поредните змии в тоя форум  Sick  а не ми остана време дори да прочета интервюто на създанието, което обожавам  ooooh!

# 89
ВидяФ  Rolling Eyes Rolling Eyes мило, аз даже щях да те питам какво за ашкъма  Joy не съм разбрала,ч е си гласувала за него  Joy

както и да е  Peace

цялото ми бързане и взиране отиде, за да угаждаме на поредните змии в тоя форум  Sick  а не ми остана време дори да прочета интервюто на съществото, което обожавам  ooooh!

love001 love001 love001 love001 love001

аз все пак мисля, че е Джошкун.  Whistling Whistling

Давут 13 (34%)
Джошкун 11 (28%)
Мерт 1 (2%)
Метин 3 (7%)
Мъника 0 (0%)
Юсуф 2 (5%)
Рижавия 5 (13%)
Селями 2 (5%)
онзи, който се мотаеше там... 1 (2%)
Ако мислите, че е някой друг, споделете в темата 0 (0%)

Общи условия

Активация на акаунт