ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 41 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
  • близо до брега на морето
Дал да не се преобуя с това аджеба Thinking Laughing

# 48
newsm47 newsm08

# 49
Дебнат ли дебнат тези фенове..  smile3502

# 50
Добре бе, дъртата нали предния път не беше болна, сега що я завлякаха чак в болница, излизайки от защитено жилище?  Mr. Green Mr. Green  Ади Баръшко го представят тъп, ама Ич не е, изненадки чакам от него, ама Ейлем за кво я носи тая сладка главица  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha
Пък и се видя, че трудно ще се отървем от баба, да й даде два аспирина и готово  hahaha hahaha hahaha

# 51
Joy Joy Joy Joy Joy

Моичките парцалки ощИ не са излезнали на пазара.............. Party Party Party Party Joy Joy

Добре че вече знАм кво значи  Party ............"чок фена " ..............  rotfImbo

Ани............ Hug Hug Hug Hug  за новата тема чАчека е у старата........... Joy Joy Joy Joy Joy снощи се обърках....... Blush  ама не ме бърка и тук да бодна един........ Crazy Crazy Crazy Crazy

Добра вечер............. Hug Hug Hug и благодаря на всички за всичко............. Hug Hug Hug

Не съм догледала епизода............  Blush не съм чела  превода.............. Blush и у анкетата не съм гласувала......... ooooh!   направо съм за.................... 

# 52
Бойчееееееееее  Hug Hug видях чичека  Naughty Naughty Joy

Мимка, мноУ лош Сарпчи сио хареса бе  Joy Joy

Джадъъъъ  Naughty аннето ще оцелее до края на сериала, свиквай  hahaha hahaha

# 53

Sick Sick  с това не се свиква, примирява се  Mr. Green Mr. Green  hahaha и се таи надежда  Party Party

# 54

Sick Sick  с това не се свиква, примирява се  Mr. Green Mr. Green  hahaha и се таи надежда  Party Party

Ами да ти кажа .. в този трябв ада ти е надеждата, само той може да я умори  hahaha

фрага тази вечер, ама не се знае кога точно  hahaha

# 55

Джадъъъъ  Naughty аннето ще оцелее до края на сериала, свиквай  hahaha hahaha

Sick Sick  с това не се свиква, примирява се  Mr. Green Mr. Green  hahaha и се таи надежда  Party Party

hahaha hahaha За надеждата се нареждаме две    

# 56

Ами да ти кажа .. в този трябв ада ти е надеждата, само той може да я умори  hahaha

фрага тази вечер, ама не се знае кога точно  hahaha

Ъ!  Sick  тая надежда ще я изпревари  Mr. Green Mr. Green  Joy   

# 57
# 58
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Докато чЕкам шЪ фърля на Киво едно очЕ.... Party Party Party Party

ДжадЪ........... Heart Eyes Hug Heart Eyes  За аннето........... Heart Eyes  душата и гледай.........не външния вид.............. Mr. Green  според мен...... Party темиз............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

П.п на таз канал ...........забележки към то сигнал......... Mr. Green  йок................... Joy Joy Joy Joy Joy

# 59

а, бива  Joy Joy
Кажете сега какво очаквате от тоя сблъсък на сокака  Mr. Green  Joy Joy
Аз съм сигурна, че някой ще оневини Сарпче  Laughing и айде пак ичерде  hahaha hahaha

Лилеееееее,  smile3514   знам, че ще го видиш  Mr. Green  дано и други го видят  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  / ще се погрижа  Joy /
Хайде, бе мила, научи се да казваш НЕ!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт