ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 42 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia, Bulgaria
Що се търкаляш бе, джадъ?  Naughty иска ашка му да е в тайна.  Naughty hahaha

ама нали го нЕмаше бе, пък ти му вярваше   hahaha hahaha hahaha

ама как ме кефиии  Crazy Crazy Crazy Crazy  да тренира така....   нон-стоп, нон-стоп ... индийски ко...     Mr. Green  Party Party Party

Аз след днешната случка с един добре известен и тук във форума харесван ерген, вече ще си мълча...  smile3505  Дали е вярно или не това за севгилито на Чачо - никаква идея нямам Joy Joy Joy

Скрит текст:
    http://sivridilli.com/haber/murat-yildirim-fena-aska-geldi/51059/  Изядоха го с парцалите бе,неговите фенки  Flutter Grinning

# 346

ама как ме кефиии  Crazy Crazy Crazy Crazy  да тренира така....   нон-стоп, нон-стоп ... индийски ко...     Mr. Green  Party Party Party

Аз след днешната случка с един добре известен и тук във форума харесван ерген, вече ще си мълча...  smile3505  Дали е вярно или не това за севгилито на Чачо - никаква идея нямам Joy Joy Joy

за Мурат ли иде реч  Mr. Green  Joy Joy Joy
трябва да питам Лили, че то чок интересАн  Joy  пък много неща не хванах  с моя турски  hahaha hahaha

точно такива .... истории очаквам  Joy Joy Joy

# 347
  • Яко в Матрицата...
За Мурат, да, сгодил се е, а каката е ... ноу комент hahaha

# 348
  • Sofia, Bulgaria

за Мурат ли иде реч  Mr. Green  Joy Joy Joy
трябва да питам Лили, че то чок интересАн  Joy  пък много неща не хванах  с моя турски  hahaha hahaha

точно такива .... истории очаквам  Joy Joy Joy

Питай Иве  Hug жени се за мароканка  Crazy Peace

# 349
  • Яко в Матрицата...
Ама каква мароканка... Flutter Joy Да й имам гръдната обиколка hahaha Мис Мароко Crazy

# 350
  • Sofia, Bulgaria

За Мурат, да, сгодил се е, а каката е ... ноу комент hahaha

newsm47 smile3505

# 351
Яяя, що не давате на Мурат да се жени бе?  hahaha hahaha на наЩУ му е рано!  Naughty Naughty

Що се търкаляш бе, джадъ?  Naughty иска ашка му да е в тайна.  Naughty hahaha

ама нали го нЕмаше бе, пък ти му вярваше   hahaha hahaha hahaha

ама как ме кефиии  Crazy Crazy Crazy Crazy  да тренира така....   нон-стоп, нон-стоп ... индийски ко...     Mr. Green  Party Party Party

вЕрвам му!  Laughing но допускам и да ме е метнал  hahaha hahaha hahaha нека тренира и си гледа кефа  Party Party Party

# 352
  • Яко в Матрицата...
Напротив, радва ме много изборът на Мурат Laughing Мома от сой, убавица и от чужбина Party Други неща не ме кефят при него, но се надявам да е щастлив с избраницата си.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 13:40 от Reni - BG

# 353
Напротив, радваме много изборът на Мурат Laughing Мома от сой, убавица и от чужбина Party Други неща не ме кефят при него, но се надявам да е щастлив с избраницата си.

hahaha hahaha Toва ли имаш предвид?  hahaha Явно бащицата му е много близък  hahaha Joy
https://pbs.twimg.com/media/CxN-KUQXcAAHVPD.jpg

# 354
  • Яко в Матрицата...
Напротив, радваме много изборът на Мурат Laughing Мома от сой, убавица и от чужбина Party Други неща не ме кефят при него, но се надявам да е щастлив с избраницата си.

hahaha hahaha Toва ли имаш предвид?  hahaha Явно бащицата му е много близък  hahaha Joy

smile3521  за това баш говорех...

# 355
Гюнайдъъъъън  Laughing Laughing

Joy Joy

Peace Peace  Laughing
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Любим ми е този момент - като се почне от рязането на хляба и се стигне до подреждането на масата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 356

hahaha hahaha Toва ли имаш предвид?  hahaha Явно бащицата му е много близък  hahaha Joy

smile3521  за това баш говорех...

Sick Sick Sick Sick

аз реших, че за 3-е деца дето имал зад граница бе  Joy Joy Joy

Гюнайдъъъъън  Laughing Laughing

Joy Joy

Peace Peace  Laughing
Любим ми е този момент - като се почне от рязането на хляба и се стигне до подреждането на масата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

и пеенето ти е любимо, знам   Sick  Joy

# 357
  • Яко в Матрицата...
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

Да си дойдем на думата с рейтингите Laughing Майката отне първенството на Възкръсналия Party Party

Иве, де го чете това за 3-те деца? Shocked hahaha

# 358
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

Да си дойдем на думата с рейтингите Laughing Майката отне първенството на Възкръсналия Party Party

Иве, де го чете това за 3-те деца? Shocked hahaha

Тази седмица трябва да минем 10  Party Party Party  Joy Joy Joy като разберем кой уби джанъма  hahaha довечера преди серията спирам анкетата.  Naughty

# 359
Гюнайдъъъъън  Laughing Laughing

Joy Joy

Peace Peace  Laughing
Любим ми е този момент - като се почне от рязането на хляба и се стигне до подреждането на масата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Колкото момента е чуден ... толкова финала е  стресираш,  Shocked Shocked

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт