ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 42 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Добра ви вечер, прекрасно Ято Hug  Hug
Тук съм!
Вътре съм Wink
3 дни, бях без интернет Shocked #Crazy
После реших, да се поставя, на "Вътрешно информационна" диета!!!!
Не исках да знам, какво ще се случи в следващият епизод!!!
Беше трудно, но се справих. до вчера, когато попаднах - без да искам- на един цитат в един фенски профил, от който ми се изправиха косите smile3511
Моля се Praynig и се надявам, че сценаристите на са фенове на Джордж Р Р Мартин и книгата му "Игра на Тронове"!!!!
Приятно гледане.
Ще ви чета по късно!

# 376
оф, бе, Юсуф оргазъм получи като гледа видеото с разстрела  Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абла............. Hug Heart Eyes Hug  завид .........завид......... Joy Joy Joy Joy Joy

Днес имам малко време  Grinning  и гледам .....че превод вар............. Crazy Crazy Crazy Crazy  страхотни са маомичетата и най-вече Лили............ Hug Hug Hug Hug Hug   Пуснах малко да видА......... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  страОтен Джес............ smile3521

# 377
  • близо до брега на морето
Анииии Hug Hug Hug -как ми се ще да ги опна всите,ма не става Rolling Eyes,затова си ги менкам.Ма днес си изгледах Джесурчо с превод и са преоблякох Laughingимам и други одежди-по-горещи Joy Joy Joy
Бойчееее Hug Hug Hug

# 378
Привет вииии  Hug Hug Hug

Ида, ама да питам... нали ще започне новия епизод в 8  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Анииии Hug Hug Hug -как ми се ще да ги опна всите

Юх, всите  Rolling Eyes ни на дължина, ни на ширина могат да се наредят твоите, абла  Heart Eyes Hug голямо сърце, голяма душа имаш

# 379
От Йълдърай Шахинлер (Рижавия) - 9-ти епизод е много странен. Прочетох сценария като комикс  Laughing на един дъх. Сценарият на Ертан Курталан и Топрак Караоглу е бомба.  Peace

DIDI888, че какво му е на Мартин?  newsm78

Привет вииии  Hug Hug Hug

Ида, ама да питам... нали ще започне новия епизод в 8  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Анииии Hug Hug Hug -как ми се ще да ги опна всите

Юх, всите  Rolling Eyes ни на дължина, ни на ширина могат да се наредят твоите, абла  Heart Eyes Hug голямо сърце, голяма душа имаш

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha нЕма място за всичките  Joy Joy Joy

# 380
Гале Hug Hug Hug
Ми в момента е озета,отвякоха аннето шимди

# 381
Галкааа  Hug Hug да, в 8 ще почне  Hug Hug Hug

# 382
Айде Сарп отива при дедко-щот оня нал каза-гел бана,гел...почва,ма дали ще пуснат реклами Rolling Eyes
Рекламииии-кой гръмна дедко Thinking

# 383
Айде Сарп отива при дедко-щот оня нал каза-гел бана,гел...почва,ма дали ще пуснат реклами Rolling Eyes

ще пуснат  Party Party сега ще покажат как записва видеото и т.н. края на 8-ми епизод, после рИклами и в 8 почва. Поне така беше досега.  Peace

# 384
 Ма що не ми тръгва ш......ното Шоу бе............ smile3511

Много се изнервих.................тва на нищо не прилича................ Crossing Arms  канал Д и Стара вървят........ Rolling Eyes   оно ни ще.................. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 385
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug

Желая ви приятно гледане и безпроблемен нет!

Гласувах за Джошкун..   Тази вечер ще разберем кой уби Места..

# 386

DIDI888, че какво му е на Мартин?  newsm78

Ани Hug
Супер е!
Обожавам го!
Но,
Скрит текст:
сумати хубав и читав народ уби #2gunfire
Накрая остана само един.  newsm78 newsm78 или два? Или повече??? Гдното е, че много народ умря!!!

[/b][/i]

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 19:58 от DIDI888

# 387
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug

Желая ви приятно гледане и безпроблемен нет!

Гласувах за Джошкун..   Тази вечер ще разберем кой уби Места..

Hug Hug Hug Hug и моят фаворит е той  Joy

DIDI888, ами това е част от замисъла на цялата история.  Mr. Green

Ма що не ми тръгва ш......ното Шоу бе............ smile3511

Много се изнервих.................тва на нищо не прилича................ Crossing Arms  канал Д и Стара вървят........ Rolling Eyes   оно ни ще.................. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire при мен пък канал Д и стар вървят много зле, а ШОУ си е наред  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 388
Минутките се явиха Party Party Party
Приятно гледане и безпроблемен нет Hug Hug Hug
Бойче Hug Hug Hugаз съм на тв-то мила,не ти крада сигнало

# 389
яяяя, колко е слабичко Сарпче  Heart Eyes Heart Eyes не е дебел  Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт