ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 41 964
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро food010 food010 food010

Страхотна серия и страхотен рейтинг. Върви стремително нагоре newsm44 newsm44 newsm44.
Браво на екипа, а Чачко е уаууу newsm09
Става все по-интересно и заплетено, нямам търпение за следващата порция от Вътре Crazy Crazy
Рени Hug, почти позна Naughty, трябваше да се досетим, че сам човек не може да овеси Курбана, но развръзката беше  newsm09

Лили Hug Hug Hug, много благодаря за онлайн превода, че без него само хубав Чачко си гледам newsm51

Ани Hug bouquet, момичета Hug Hug
Благодаря на всички за всичко Hug Hug Hug

# 556
  • Яко в Матрицата...
Ети Hug Hug, какво съм познала? Thinking Аз гледах само края на серията и клипчето как Рижавият се появява на местопрестъплението, другите си ги пазя за днес по-късно като превеждам Peace

# 557
Добро утрооооооооооооооо  Hug Hug Hug
Невероятна беше серията, невероятна!  Crazy Crazy Crazy и рейтинга върви нагорееееее  Crazy Crazy

Hug Hug Hug Разпределението на 9-ти епизод  Hug Hug Hug
онлайн

1 -  Ани - 1-12

2 - Ренка - 12-24

3 - Дани Янкова - 24-36

4 - Ася - 36-48

5 -  Вивчо - 48-60

6 -  Лу - 60-72

7 - Тара - 72-84

8 -  Ети - 84-96

9 -  Непукистката - 96-108

10 -   Алексия - 108-120

11 -  Вени - 120 до края

# 558
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Диър ощИ е вътре бе Laughing,невероятен епизод отново-аферим на екипа
Сега ми е дерт,рижко толкова се гласи милия Joy като види дедко,хептен ще му се загуби дрезгавия глас
Чек да рипна за рейтинга newsm44 newsm44 newsm44

# 559
  • СОФИЯ
 Според мен Джелял сега ще се крие от всички, т.е. ще знае Сарп и някои приближени (Мерт, Мелек и някой др. слуга). Така ще види кой какъв и що за стока е и в същото време ще се опита да ги очисти. Ще използва Сарп за това. В същото време Рижавия и другите могат да се "възползват" от ситуацията и да започнат да разкриват разни неща за дедко . за баща му Метин ( които не е изключено да се появи) за брат му Умут (Мерт). И пак ще има игри на няколко фронта. Peace Поне аз така ги виждам нещата. newsm78

# 560
  • ?
 Hug Hug Hug

Благодаря на Кудкудкудяк Тийм за преводите и поздрави за всички любящи Чачо и пишещи в темата!  Heart Eyes

Рейта е  Crazy  thumbsup Браво на момчето, заслужава го!  Heart Eyes

Иве/Джадъ,  Heart Eyes love001

# 561
ще знае Сарп и някои приближени (Мерт, Мелек ...

... Юсуф...  Peace Peace

Сега наистина се внедри дълбоко наш Сарп, както и в сърцето на Мелек, йенгето  Peace Laughing Laughing  нали чухте Баръш, че я титулова вече  hahaha hahaha 

Любимите ми плисета  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 562

love001 love001

дЕдо извади убийствено шапо  hahaha hahaha hahaha  

оле, какво сладкишче са взели за Мелек бебек  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

сцената с убийството на аннето й е един път  Mr. Green Mr. Green  на детската площадка посред бял ден, без заглушители, без маски, пред свидетели  Mr. Green които не трепнаха  Joy  просто се изпариха  hahaha

# 563
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug

Разби секакви рейтинги и класции  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

love001 love001

дЕдо извади убийствено шапо  hahaha hahaha hahaha 

оле, какво сладкишче са взели за Мелек бебек  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

сцената с убийството на аннето й е един път  Mr. Green Mr. Green  на детската площадка посред бял ден, без заглушители, без маски, пред свидетели  Mr. Green които не трепнаха  Joy  просто се изпариха  hahaha

Ивее  Flutter Hug ако не утрепат поне един в епизода,сигур нема да те изкефи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 564

love001 love001

дЕдо извади убийствено шапо  hahaha hahaha hahaha 

оле, какво сладкишче са взели за Мелек бебек  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

сцената с убийството на аннето й е един път  Mr. Green Mr. Green  на детската площадка посред бял ден, без заглушители, без маски, пред свидетели  Mr. Green които не трепнаха  Joy  просто се изпариха  hahaha

как да не са трепнали бе?  hahaha hahaha те се разбягаха с викове  Joy мафията така действа  Mr. Green не и пука от никого.  Naughty Naughty Joy

# 565
  • София
Вай, вай, вай... Аз, Рижавият бях разкрит. Благодаря на тези, които ме разкриха  newsm44 smile3501
Жалко, че един хубав персонаж може да изчезне от сценария на сериала. Дава му страхотен цвят, както и Давут. Не са непрекъснато пред камерата, но това, което играят, го правят страхотно и от мен получават "Оскар" за поддържаща мъжка роля.
 wavey Добра ви среща  bouquet

# 566
как да не са трепнали бе?  hahaha hahaha те се разбягаха с викове  Joy мафията така действа  Mr. Green не и пука от никого.  Naughty Naughty Joy

вярно, от втория път го видях  Joy Joy Joy  извинетИ  Joy
и пак не е мафиотско главата на мафията да ги гърми   Mr. Green   а слугата седи и дава съвети  Mr. Green

# 567

и пак не е мафиотско главата на мафията да ги гърми   Mr. Green   а слугата седи и дава съвети  Mr. Green

Naughty Naughty това е въпрос на чест бе!  Naughty Онази е избягала с негов човек и го е зарязала. Лично ще ги гръмне, мноУ ясно.  Naughty Naughty Joy Joy Joy

# 568

Naughty Naughty това е въпрос на чест бе!  Naughty Онази е избягала с негов човек и го е зарязала. Лично ще ги гръмне, мноУ ясно.  Naughty Naughty Joy Joy Joy

ей, все ще ги оправаде тия сценаристи бе  Whistling Whistling Joy

Чачо мноУ добър  Crazy Crazy Crazy  и хубааав  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
ама нЕма ашк   Crossing Arms  Crossing Arms   или пак не го видях  Rolling Eyes  hahaha   

# 569
Ети Hug Hug, какво съм познала? Thinking Аз гледах само края на серията и клипчето как Рижавият се появява на местопрестъплението, другите си ги пазя за днес по-късно като превеждам Peace

Рени Hug Hug, нали беше гласувала за Селями или греша newsm78. А той е от екипа на Рижко Twisted Evil и доколкото разбрах му е помагал Thinking
Аз бях твърдо за Джошкун, но с Рижака се получи бомба Close

Общи условия

Активация на акаунт