ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 41 841
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Доколкото разбрах от Възкръсналият са върнали наградата, а тя беше за сериал на годината. Водещият не им даде думата на всички, и каза, че не е гледал сериала... Няма лоша реклама, а един скендЪл може само да добави към популярността, особено при комшиите Joy

Признала съм ги комшиите в това отношение  Peace
И водещият беше кошмар през цялата вечер, не само с този екип.

Скрит текст:
И аз не съм гледала Келебеците, четох... водещият е пропуснал да им даде думата, те са се набрали, върнали наградата, водещият съжалява и се извинява за гафа...  Peace 

http://www.hurriyet.com.tr/okan-bayulgen-kimseyi-kirmayi-istemed … -dilerim-40278904

https://vk.com/turk_dizileri?w=wall-28597347_655539

Peace Grinning Grinning

Вивчо, благодаря   Hug Laughing Laughing

Скрит текст:
Joy Не пречи,  Laughing тамам ще е добре охладено  Peace

"Давут кардиш!"  hahaha hahaha   Сладуууур   Heart Eyes Heart Eyes

"Давут кардиш!"   Joy Joy Joy Joy Joy

# 691
  • Яко в Матрицата...
Лу Hug Peace Laughing

Алтанов, както и Мурат ги отписах от листа със симпатиите си. Не мога да разбера такива изяви от хора на изкуството ooooh!

Виви Hug, цялата церемония беше под всякаква критика, не знам откъде го извадиха този смешник...

# 692
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug Hug

# 693
  • София
Лу Hug Peace Laughing

Алтанов, както и Мурат ги отписах от листа със симпатиите си. Не мога да разбера такива изяви от хора на изкуството ooooh!

Виви Hug, цялата церемония беше под всякаква критика, не знам откъде го извадиха този смешник...

Скоро коментирахме с колегите разни известни и стигнахме до извода, че готините хора остаряват красиво  Peace И за съжаление хората на изкуството също са хора, т.е. думата изкуство не винаги означава красота, доброта, хармония, здрав разум... На някои звездите им говорят  Laughing Laughing Laughing

# 694

голЕм шок тая снимка на Алтанов,  ooooh! ooooh!   ама за него и Чачо  - "целта оправдава средствата" важи до дупка  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 695
Лу Hug Peace Laughing

Наистина беше ужасна церемонията  ooooh! ooooh! ooooh! И това с наградата за дизи си беше баш гаф. Тикнаха им пеперудката и почти ги изтикаха да си ходят. Водещият пък не спираше да говори и да се прави на маймуна  ooooh! ooooh! ooooh! А хората в залата изглеждаха отегчени  ooooh! Пълна пародия.

# 696
  • Sofia, Bulgaria
Лу Hug Peace Laughing

Не знам нищо за Алтанов,но Мурат го отписах от момента в който го видях
 на митингите до Ердоган след преврата  Naughty  cry

# 697
# 698
  • Sofia, Bulgaria

Що се сърдиш бе Гале  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 699

Като Джиджо ще го играя сериозна.   Outta Joint

# 700

Като Джиджо ще го играя сериозна.   Outta Joint
  И аз шЪ го игравам сериозна................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Добър ден на всички.............. Hug Hug Hug Hug Hug

Ма що нЕмаме фраг бе.......... Rolling Eyes  или аз съм го пропуснала......... Thinking   
 ДжадЪ............ Naughty  само не ме пращай да питам Хаканчо............ hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 701
Бойчееее,  Heart Eyes Heart Eyes Джадъ да ходи да пита Хаканчо  hahaha hahaha нали и е дружка  hahaha hahaha Mr. Green ама все такива са и дружките бе - то Клунито, то Хакан  Sick То Ащън Къчър  hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy

# 702
Бойчееее,  Heart Eyes Heart Eyes Джадъ да ходи да пита Хаканчо  hahaha hahaha нали и е дружка  hahaha hahaha Mr. Green ама все такива са и дружките бе - то Клунито, то Хакан  Sick То Ащън Къчър  hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Ми Пончика забрай да споменеш............ hahaha hahaha

ДжадЪ.......... Heart Eyes Hug  ади питай и му давай зор.......... Joy Joy Joy Joy  Уреждай фрага и....грабвай тез Чачеци.............. Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

П.п  Забрайх да кажЕм за Т и заглушаването.......... Joy Joy Joy Joy Joy   аз нЕмам нужда от таз услуга..... Laughing Laughing Laughing  и без друго ми достатъчно глухо Blush.......... rotfImbo

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 14:29 от Boika Boqnova

# 703
ХА!! кога ви пях, че в понеделник почнаха 10и болюм и фрага в сряда е мишън импосибъл  hahaha hahaha hahaha  , вие - не изоставаме  Mr. Green Mr. Green  всичко по план  Mr. Green
На ви сега план!  Joy Joy Joy

пончик кога е далеч от Грозофила, ми е чок симпатик дружка  Joy Joy   / оффф, че мразя тая дума  Sick Sick  Joy /  сега е у ЛА и не спира да се фука колко е далеч, мутлу и фрии  hahaha hahaha hahaha

хооооп да си обера чичеците  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Бойче, на теб заглушаване не ти трЕбе, а  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 704
  • Яко в Матрицата...
ХА!! кога ви пях, че в понеделник почнаха 10и болюм и фрага в сряда е мишън импосибъл  hahaha hahaha hahaha  , вие - не изоставаме  Mr. Green Mr. Green  всичко по план  Mr. Green
На ви сега план!  Joy Joy Joy

пончик кога е далеч от Грозофила, ми е чок симпатик дружка  Joy Joy   / оффф, че мразя тая дума  Sick Sick  Joy /  сега е у ЛА и не спира да се фука колко е далеч, мутлу и фрии  hahaha hahaha hahaha

И к'во викаш Иве Heart Eyes, закъснели били, затова пък ще ни оставят с един фраг... hahaha

А Пончикът голям фукльо се извъди Joy

Общи условия

Активация на акаунт