ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 11 [227]

• 41 843
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
И к'во викаш Иве Heart Eyes, закъснели били, затова пък ще ни оставят с един фраг... hahaha

А Пончикът голям фукльо се извъди Joy

а, два ще са, ама Хакан каза, че ако Ани още го обижда, ще мине на половин за епизод  Mr. Green

видя ли го пончик  - рахат  hahaha hahaha  среднощни разходки, стойки  hahaha  хапване, кви сандвичи беше надиплил  Mr. Green
hahaha hahaha

# 706
  • Sofia, Bulgaria
И к'во викаш Иве Heart Eyes, закъснели били, затова пък ще ни оставят с един фраг... hahaha

а, два ще са, ама Хакан каза, че ако Ани още го обижда, ще мине на половин за епизод  Mr. Green

видя ли го пончик  - рахат  hahaha hahaha  среднощни разходки, стойки  hahaha  хапване, кви сандвичи беше надиплил  Mr. Green
hahaha hahaha

Пончика кво прави в ЛА,пази вилата на Чачи ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иве,ти пък се у еденето гледаш  Hug Joy Joy Joy

# 707

а, два ще са, ама Хакан каза, че ако Ани още го обижда, ще мине на половин за епизод  Mr. Green

видя ли го пончик  - рахат  hahaha hahaha  среднощни разходки, стойки  hahaha  хапване, кви сандвичи беше надиплил  Mr. Green
hahaha hahaha

newsm09 newsm09 що аз да съм виновна бе?  Crossing Arms Ще го обиждам пък  Party Party Party и да пуска фрагове и да не пуска, серия ще има  Party Party нИ моЙ мЪ изплаши мен  smile3534 smile3534

оставете Пончика да почива далеч от жена си бе  Naughty Naughty Naughty

Нарочно написах дружка  hahaha hahaha и аз не обичам тази дума  hahaha hahaha

Бойчеееее, заглушаването при мен не сработи  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 708
[quote author=Iskra Pandova link=topic=951308.
  Не знам нищо за Алтанов,но Мурат го отписах от момента в който го видях
 на митингите до Ердоган след преврата  Naughty  cry
[/quote]

То и Чаатай и  още много големи имена от дизи и кино индустрията, участваха в онзи милионен митинг в Истанбул!!! Тогава ми направи впечатление, че само Чаатай не беше в бяло

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 17:47 от DIDI888

# 709
  • Яко в Матрицата...
То и Чаатай и  още много големи имена от дози и кино индустрията, участваха в онзи милионен митинг в Истанбул!!! Тогава ми направи впечатление, че само Чаатай не беше в бяло

Много участваха в този митинг, но аз говоря за изявите им извън тези нагласени като по соц. време мероприятия Peace

# 710
Нарочно написах дружка  hahaha hahaha и аз не обичам тази дума  hahaha hahaha

Бойчеееее, заглушаването при мен не сработи  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Sick Sick  това като ... една друга в м.р. ед.ч.  Sick    ако някой я драсне тук, рискува да бъде удушен   Naughty   Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha

Shocked  при мен работииии   newsm19 newsm19 newsm19

Heart Eyes Heart Eyes

# 711
М.р.  ед. ч.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes А де............. Thinking не загрявам я......... Crossing Arms

И кво прибра чАчеците бе ДжадЪ......... Heart Eyes  кЪт не си донесла фраг............ ooooh! Joy Joy Joy Joy

Дайте да видя и аз на брадата фукането бе............  Praynig  Не му е чиста работата и на него с тоз ЛА галиба.......... Joy Joy Joy Joy Joy

Опа............. Whistling Whistling Whistling Whistling  Може и да сте го скивали..........ма за мен е ново.... Laughing Laughing Laughing  ДжадЪ  Naughty..............чувствай се предупредена............ love001

Скрит текст:

# 712
М.р.  ед. ч.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes А де............. Thinking не загрявам я......... Crossing Arms

И кво прибра чАчеците бе ДжадЪ......... Heart Eyes  кЪт не си донесла фраг............ ooooh! Joy Joy Joy Joy

Дайте да видя и аз на брадата фукането бе............  Praynig  Не му е чиста работата и на него с тоз ЛА галиба.......... Joy Joy Joy Joy Joy

Опа............. Whistling Whistling Whistling Whistling  Може и да сте го скивали..........ма за мен е ново.... Laughing Laughing Laughing  ДжадЪ  Naughty..............чувствай се предупредена............ love001

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy прибра чичеците и изчезна  hahaha hahaha
аз видях това в скритото и ми хареса.  Heart Eyes

думата в м.р. ед.ч. е ............  Mr. Green Mr. Green  hahaha  скривам я добре, че джадъ ще ме застреля  Joy

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
патрон  hahaha

# 713

Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Сукалче

думата в м.р. ед.ч. е ............  Mr. Green Mr. Green  hahaha  скривам я добре, че джадъ ще ме застреля  Joy

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
патрон  hahaha

hahaha hahaha

ще те удуши, Ани, Peace   тази алергия не ви минава...  Grinning Grinning  Joy Joy

# 714

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
патрон  hahaha

hahaha hahaha

ще те удуши, Ани, Peace   тази алергия не ви минава...  Grinning Grinning  Joy Joy

застреля, удуши, все тая  hahaha загазила съм.  hahaha
аз имам алергия към всички стреотипи в мамата   Laughing Laughing и освен тези думи горе, мога да добавя още неща, ама няма да го направя  hahaha

# 715
Недей  Peace Peace Laughing Laughing

Вай бе, свършват страничките на тази тема  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

# 716

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
патрон  hahaha

hahaha hahaha

аз имам алергия към всички стреотипи в мамата   Laughing Laughing и освен тези думи горе, мога да добавя още неща, ама няма да го направя  hahaha
Ти ли си загазила................или аз................. Rolling Eyes ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha
Ще си поделим наказанието..... Peace Hug Hug Hug Hug
Ето нещо за придобиване на сили.......... Crazy Crazy Crazy

Лу.......... Hug  все се канИм да те питам нещо.......... Thinking  ма и тоз път ще пропусна ......... Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 717

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
патрон  hahaha

hahaha hahaha

Ти ли си загазила................или аз................. Rolling Eyes ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha
Ще си поделим наказанието..... Peace Hug Hug Hug Hug

Лу.......... Hug  все се канИм да те питам нещо.......... Thinking  ма и тоз път ще пропусна ......... Peace Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy ох, ади още за сила  Crazy Crazy Crazy че като дойдееееееееееееееее джадъъъъъъъъ  box box box

# 718

Peace Joy Joy Joy Joy  Дообре!  Hug Heart Eyes Освен ако не питаш, пък аз да пропусна да отговоря, става ли?  Grinning Grinning

Heart Eyes Heart Eyes

# 719

Общи условия

Активация на акаунт