Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 748
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Здравейте,

моля за помощ. Искам да върна артикул към немския амазон, разпечатах етикетите, но само тези етикети ли трябва да залепя на колета? Ако от пощата се заядат, и не искат с тези етикети предполагам че етикетите трябва да ги сложа към колета? Извинявам се за глупавите въпроси. Благодаря.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 11:40 от luchkata

# 376
  • София
Някой има ли впечатления от марката OLAY за кремове ? Поръчах си два.

https://www.amazon.co.uk/b/ref=lp_6360433031_gbph_img_m-6_d2d9_d … p;node=6360433031

И пак да питам, мобилни телефони от къде поръчвате най-изгодно онлайн ? Трябва ми за коледен подарък.

Кремовете на марката са хубави. Поръчвала съм именно от английския. На мен не ми понесе, но аз имам мн специфична кожа и това не е критерий. Майка ми много го одобри.  Naughty

# 377
  • Варна
Не мога да се отърва от Амазон Прайм. Пусках поръчка и натиснах, че НЕ искам да се абонирам, а се натисна бутона , че искам. Close
Правя стъпките описани в първия пост, но пак не ми се канселира...

# 378
# 379
  • Варна
вие виждате ли Черен петък разпродажби в немския Амазон ? 
В немския ги наричат Cyber Monday - https://www.amazon.de/gp/angebote/ref=nav_cs_gb

Хексе, за Прайма имаш едномесечен гратисен период. Ако си следвала стъпките в първия пост и си използвала бутона "Do not upgrade", ще можеш да го използваш 1 месец. Доколкото разбрах ти си пуснала поръчка, т.е използвала си го, така ли е?

# 380
  • Варна
Хексе, за Прайма имаш едномесечен гратисен период. Ако си следвала стъпките в първия пост и си използвала бутона "Do not upgrade", ще можеш да го използваш 1 месец. Доколкото разбрах ти си пуснала поръчка, т.е използвала си го, така ли е?

Не съм пуснала все още поръчка. Исках първо да го махна този Прайм, знам, че 30 дни има гратисен период, но като нищо ще забравя до тогава..

# 381
Здравейте, да се включа и аз по темата за Prime,аз прекратих членството веднага след поръчката и сега ми изписва само датата на която ще бъде прекратено членството, и че няма да ме таксува. Не съм наясно само дали това в достатъчно за отказ и от Family?

# 382
  • Тополовград
Харесах този часовник https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0119I44MQ/ref=ox_sc_act_tit … id=A3P5ROKL5A1OLE . Това ли е цената за черен петък. Мога ли да използвам бесплатна доставка.

# 383
  • Пловдив
Часовника не е наличен.

# 384
аз също искам да питам за връщането до немския амазон - тъй като е доставена пратката до немски адрес (с превозвач) ми дава опции за връщане от немския адрес и куриерските компании са DHL и Hermes. Който и от двата етикета да изпринтя, ще ми ги приемат ли Български пощи или не?
Как става връщането в такива случаи на доставка до немски адрес?

# 385
  • София
Харесах този часовник https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0119I44MQ/ref=ox_sc_act_tit … id=A3P5ROKL5A1OLE . Това ли е цената за черен петък. Мога ли да използвам бесплатна доставка.

мисля, че не е наличен в момента...Temporarily out of stock.

Иначе доставката до UK адрес ще е безплатна, до БГ няма как да ползваш безплатна доставка.

# 386
  • Пловдив
Дорик,всичко ти е наред.
Хексе,като спреш прайма ,той ти е валиден все пак един месец.Пускай си смело поръчката .Ако си деактивирала всичко ще е наред.

# 387
# 388
  • Варна

Не съм пуснала все още поръчка. Исках първо да го махна този Прайм, знам, че 30 дни има гратисен период, но като нищо ще забравя до тогава..
Какво виждаш в Manage Your Prime Membership?
Последно използвах безплатния Прайм април и доколкото си спомням, беше отбелязано че съм избрала  "Do not upgrade". Не се притеснявай, няма да изчезне съвсем. Докато не изтече гратисния период, ще е отбелязана регистрация.

# 389
Аз да се обадя по повод 16евровите поръчки - ако случайно дойдат и някой има излишен уред за гладене (малкия като пистолет или стойката със закачалката) нека да ме има предвид Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт