Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 673
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
  • Гулянци
KittyCatty и моите парички са дръпнати за 2 кафемашини newsm44 newsm68

# 496

Браво !!! От коя дата ти е поръчката и за кои модели ? Че аз имам още две кафемашини от 08.11 - без капсули и са за коледни подаръци.

# 497
На мен тези без капсули (от 08.11) са ми канселирани (имах 2 бр, имам бонус 7 евро общо за тях), но за двете машини с капсули са ми блокирани парите  Peace (поръчка от 04.11). Аз мислех да ги откажа тях, но като видях, че са почнали да канселират наред ги оставих да видим какво ще стане. Бяха на празна карта, но днес получих един рефънд и ... сега ще се чудя на кой да ги подаря  Crazy

# 498
  • Гулянци
Цитат
Браво !!! От коя дата ти е поръчката и за кои модели ? Че аз имам още две кафемашини от 08.11 - без капсули и са за коледни подаръци.
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 04IZOAFO&fc=1
Поръчката е от 04.11. имам още една поръчка от 08.11 още една кафемашина, 2 прахосмукачки,  сокоизстисквачка и преса за коса. Те още не са обработени. Praynig

# 499
  • гр. София

Браво! Дано скоро на всички да се случи да дръпнат пари и да тръгнат поръчките! Praynig  Аз също имам 2 машини с капсули от 4.11., но нямам движение по сметката ми. Статусът й е непроменен.

# 500
И моите пари за машините с капсулите са блокирани, дават доставка 23.11.
Само не знам за какво ми бяха...  hahaha

Имам отказана свястна кафемашина, парогладачка и мини фурна за 21€ компенсация Cry

# 501
  • Варна
Да се оплача - поръчах едни боти от английския, но с превозвач. Реших, че рискът е минимален, защото марката ми е една от любимите и почти винаги си отговарят номерата. Дотук добре. Получавам ги вчера и що да видя - цветът различен и по-лошото - 41 номер срещу моя 38! Shocked
Пиша на магазина, веднага отговарят, че ще ми ги сменят. Питам как стои въпроса с възстановяване на разходите по връщането - никакъв отговор. 

Дайте акъл, ако не отговорят скоро, с кого да се свържа и има ли шанс да ми компенсират пощенските.  Thinking

Аз миналата седмица връщах едни боти, казах им че съм ги поръчала с доставка до UK но ще ги връщам от извън UK и те ми казаха да сканирам бележката с пощенските такси и да им я пратя по мейл: cs-reply@amazon.co.uk и те ще ми възстановят разходите.
This is Marija from Amazon.
If you could confirm the costs you incurred in returning the  Kallisté Women's 5161 Boots, Grey, 5 UK , we’ll be glad to reimburse your return delivery costs.
Please reply to this e-mail and attach your receipt to the reply as a PDF, JPG or PNG file.
Please return the item to the ановятзстaddress provided on your label.

Мерси!  Hug

Отговорили са ми - да не се безпокоя, ще ми ги възстановят. Да видим този път какво ще дойде... Praynig

Някой питаше за пощенските до Германия за обувки, обикновено сумите са между 22 и 33 лв, според килограмите. Аз повече от това не съм плащала.  Rolling Eyes

# 502
О, аз си искам кафемашината с капсули. Simple Smile

# 503
Извинявам се знам, че е коментирано многократно, но точно в момента не мога да открия от къде се актуализираше картата в buyvip. В картата ми има пари, но са от банката са спрели плащането и сега трябва да я добавя на ново. Погледнах в самата поръчка, но освен адрес друго не виждам да сменя. А искам да си получа кафе машините. За справка поръчката е правена на 4.11 с капсули са.  Praynig

# 504
  • София
И на моята поръчка с кафемашината от 4.11 статуса е,че скоро ще бъде изпратена.Очаквана дата на доставка 25.11-1.12.
Но от другите поръчки от 8.11 все още само сандвичарника е изпратен.

# 505
Извинявам се знам, че е коментирано многократно, но точно в момента не мога да открия от къде се актуализираше картата в buyvip. В картата ми има пари, но са от банката са спрели плащането и сега трябва да я добавя на ново. Погледнах в самата поръчка, но освен адрес друго не виждам да сменя. А искам да си получа кафе машините. За справка поръчката е правена на 4.11 с капсули са.  Praynig

В поръчката в средата, след артикулите
Información sobre el pago
Modo de pago:
MODIFICAR
Натискаш този MODIFICAR и въвеждаш друга карта или „потвърждаваш“ тази.

# 506
Аз не мога да сменя картите. Като дам "модифицирай",ми предлага само 3 карти ,а аз имам вкарани 5. Опитвам се да въведа една от тях(останалите) и ми пише,че не ми е верен срока на валидност,което не е така. Явно причината е,че тази карта ми е въведена в профила,затова не мога наново да я въведа.
Това за машина с капсули. И аз мислех да я анулирам,ама я оставих да видя какво ще стане..

# 507
Аз също имах проблем с въвеждането на картата, според мен има някакъв бъг в системата им. В крайна сметка успях след като я вкарах в amazon.es и тя после си излиза и в buyvip.

# 508
Аз не мога да сменя картите. Като дам "модифицирай",ми предлага само 3 карти ,а аз имам вкарани 5. Опитвам се да въведа една от тях(останалите) и ми пише,че не ми е верен срока на валидност,което не е така. Явно причината е,че тази карта ми е въведена в профила,затова не мога наново да я въведа.
Това за машина с капсули. И аз мислех да я анулирам,ама я оставих да видя какво ще стане..
И на мен ми пишеше, че не верен срока на валидност. Добавих карта през английския амазон и след това без проблем модифицирах.

# 509
Аз картите си въвеждам само в английския амазон, че другите езици са ми сложни. Преди час-два без проблем смених празна несъществуваща карта с пълна. Това за капсулите.

Общи условия

Активация на акаунт