Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 642
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Може ли пак да питам кое се отмяташе за обикн.доставка в англ.Амазон?

# 511
Може би ще имам излишни две машини с капсули ако ги изпратят де . Някой иска ли ги ?
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 08GT04SK&fc=1

# 512
  • Бургас
Аз търся Долче Густо за приятелка. Ако някой има излишна ще я взема.

# 513
И при мен са блокирани пари за 4 машини от 4.11😃 Утре трябва да ми ги пратят

# 514
  • гр. София
И на моята поръчка с кафемашината от 4.11 статуса е,че скоро ще бъде изпратена.Очаквана дата на доставка 25.11-1.12.
Но от другите поръчки от 8.11 все още само сандвичарника е изпратен.

Само моите кафемашини ли не са задействани още?  newsm78 Къде си гледате статуса, нали в Mis Pedidos? Там ми седи:
Productos sin enviar:
 Fecha estimada de entrega: 25-nov-2016 - 01-dic-2016

# 515
Аз картите си въвеждам само в английския амазон, че другите езици са ми сложни. Преди час-два без проблем смених празна несъществуваща карта с пълна. Това за капсулите.
Обаче при мен проблема е,че картата с която искам да платя си е въведена. НО като отида на "модофицирай" не ми я предлага,нито ми дава да я въведа наново ...идеи? Иначе в "моите карти" си я има и съм плащала с нея няколко пъти.

# 516
  • Sofia
Изтрий я и въведи пак.

# 517
  • гр. София
Аз картите си въвеждам само в английския амазон, че другите езици са ми сложни. Преди час-два без проблем смених празна несъществуваща карта с пълна. Това за капсулите.
Обаче при мен проблема е,че картата с която искам да платя си е въведена. НО като отида на "модофицирай" не ми я предлага,нито ми дава да я въведа наново ...идеи? Иначе в "моите карти" си я има и съм плащала с нея няколко пъти.

А аз не разбрах защо трябва пак да я въвеждаш, след като е въведена?  newsm78 Трябва ли някъде нещо да се потвърждава? Не съм пазарувала от ВИП-а.

ПП. Сега видях, че имам мейл. Имат проблем с плащането. Имам пари в картата. Опитах да потвърдя картата през Ver o modificar mis pedidos, но не разбрах успешно ли е...... Къде трябва да погледна? Или да чакам да теглят?

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 23:25 от Leila

# 518
idiotka, аз исках кафемашина, но не можах да се вредя...Ако имаш излишна драсни.
Момичета, благодаря ви за съвета. Писах на Амазон, че не съм си получила маратонките и те веднага ми върнаха парите. Снощи грабнах едни обувки за ММ clarks , та всичко приключи благополучно.

# 519
Изтрий я и въведи пак.
Ами и това направих и не ще,тъпа работа! Лошото е ,че  картите,които ми предлага са 2 закрити и една
чужда..

Leila,на предната страница обясних.

# 520
Изтрий я и въведи пак.
Ами и това направих и не ще,тъпа работа! Лошото е ,че  картите,които ми предлага са 2 закрити и една
чужда..

А защо не изтриеш чуждата и закритите ?

# 521
  • Sofia
Пробва ли през друг браузър? Много странно , при мен въведените карти излизат във всички амазони. Случвало ми се е само да ми иска да въведа отново номер на карта, когато реша да пазарувам и съм в друга държава ( по ай пи- то нещо засичало).

# 522
  • гр. София
Скрит текст:
Изтрий я и въведи пак.
чужда..
[/quote]

Да, видях, sasi6, но нещо не разбрах. Както и да е.....

Ще се самоцитирам
Скрит текст:

А аз не разбрах защо трябва пак да я въвеждаш, след като е въведена?  newsm78 Трябва ли някъде нещо да се потвърждава? Не съм пазарувала от ВИП-а.
ПП. Сега видях, че имам мейл. Имат проблем с плащането. Имам пари в картата. Опитах да потвърдя картата през Ver o modificar mis pedidos, но не разбрах успешно ли е...... Къде трябва да погледна? Или да чакам да теглят?
[/quote]

Вече съм с дата на доставка 23.11. Това означава ли, че с картата нещата са наред? В банката парите са си все толкова, а си забравих телефона в офиса /за смс за блокирана сума/. Точно днес.... Голяма каръщина.... ooooh!

# 523
Ако ми ги изпратят, ще имам хлебопекарна и кухненски робот за продажба.

# 524
  • Luxemburg
Може би ще имам излишни две машини с капсули ако ги изпратят де . Някой иска ли ги ?
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 08GT04SK&fc=1
Ако не са обещани вече ме брой за едната. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт