Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 673
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
Пробва ли през друг браузър? Много странно , при мен въведените карти излизат във всички амазони. Случвало ми се е само да ми иска да въведа отново номер на карта, когато реша да пазарувам и съм в друга държава ( по ай пи- то нещо засичало).
Ами трих и въвеждах наново и стана накрая. На мен и друг път ми се е случвало,като искам да сменя картата да не ми предлага избор на всички въведени карти,а само на 3,не знам защо..

Също и да ми иска да въведа наново номера,но то не е проблем.

# 526
Много се радвам за вас, че ще пратят кафемашините. Сега чакаме поръчките от 8ми. Вече имам надежда, че поне някои неща ще получим след вашите кафемашини Simple Smile

# 527
  • гр. София
И аз смених картата и поръчката ми веднага е с нов статус Estos productos se enviarán próximamente:  newsm44
Чакам другата сряда кафемашините!!!!!!!!  Simple Smile

Ако ми ги изпратят, ще имам хлебопекарна и кухненски робот за продажба.

Аз евентуално мога да се наредя за робота. Нали мултикукър имаш в предвид? Моят го отказаха.  Sad

# 528
А двата милтикукъра ли отказват? Нали имаше Един бял и един сребрист  Crossing Arms

# 529
  • гр. София
А двата милтикукъра ли отказват? Нали имаше Един бял и един сребрист  Crossing Arms

Не знам. Моят беше този:
https://www.amazon.es/Tefal-Multicook-Pro-Cocina-Procesador/dp/B009W0LKLC

# 530
Не става въпрос за мултикукъра, а точно за робот. Ето го де: http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 061RLOWY&fc=1

# 531
Ако ми ги изпратят, ще имам хлебопекарна и кухненски робот за продажба.

Пу, взимам хлебопекарната. И почвам да се моля да изпратят вси-чко!

# 532
И на мен ми дръпнаха за кафемашината

Имам въпрос:
Искам да купя Hugo Boss от amazon, да чакам ли ЧП или сега да търся изгодни? Някой купувал ли е тази марка от там, препоръки някакви? 
По принцип я поръчвам от Заландо, но пък тук има интересни неща....

# 533
  • София
ако някой има излишен миксер със стойка..моля да ми пише
благодаря

# 534
aniru, ако робота все още е свободен ще го взема Grinning

# 535
  • Sofia

Имам въпрос:
Искам да купя Hugo Boss от amazon, да чакам ли ЧП или сега да търся изгодни? Някой купувал ли е тази марка от там, препоръки някакви? 

Какво Hugo Boss - дрехи, парфюми?
Дрехи на марката поръчвам редовно , както оттук, така и от официалния сайт, разлика няма.

# 536

Имам въпрос:

Черният петък започна. Ако е за парфюм, има в момента големи намаления. Поръчах си моя парфюм на Келвин Клайн за смешните 22 паунда за 100 ml ! По-нагоре бях пуснала линк към кампанията.

# 537
  • Пловдив
Една и съща стока продавана от различни фирми...Според вас кой продавач е  по-надежден...този с по-ниска цена и по-малък рейтинг или този с малко по-висока цена и по-високи отзиви Thinking

# 538
  • Пловдив
Ако на някой му остане една кафе машина с капсули, моля да ми пише.
Аз чакам хлебопекарна, която си стои все още.

# 539

Имам въпрос:

Какво Hugo Boss - дрехи, парфюми?
Дрехи на марката поръчвам редовно , както оттук, така и от официалния сайт, разлика няма.

Дрехи. Мъжки пуловери, ризи или тениски.

Общи условия

Активация на акаунт