Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 606
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
# 751
  • София
Имам нужда от малко помощ за Памперсите. Активирах Прайм заради тях. Ако поръчам със Subscribe&Save заради по-ниската цена, но искам да е еднократна поръчка,не всеки месец да ми пращат  (примерно),с отказа от Прайм автоматично ли ще се прекъсне и тази услуга. В момента не съм на ясно да се възползвам ли от Subscribe&Save  или не? И после как да откажа да не ми изпращат повече.

# 752
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

Благодаря за линка. Поръчах за сина ми от компенсациите за отказаните тигани и муктикукъра. Ню баланс са с номер по-малки, нали? (В смисъл 45 отговаря на 44)  newsm78

# 753
  • гр. София
Утре ще има 20% намаление в Warehouse deals на всички сайтове на Амазон (все още няма инфо дали ще е за всички продукти в Warehouse-a)

Само за утре ли ще е?

# 754
Някой пазарил ли е от италианския амазон и ако може да помогне за доставката. Харесала съм един фотоепилатор, който е на много добра цена, но не мога да го поръчам до БГ.
Мерси много!

# 755
  • гр. София
Някой пазарил ли е от италианския амазон и ако може да помогне за доставката. Харесала съм един фотоепилатор, който е на много добра цена, но не мога да го поръчам до БГ.
Мерси много!

Пробвай да го поръчаш до Англия или Германия и оттам с превозвач до тук.  Peace

Горе вляво точно под заглавното лого на Амазон има бутонче Test prime. Натискаш там и ако имаш възможност да го ползваш на следващия екран има голям бутон с нещо от сорта на 30 days free trial...

А Прайма освен бърза доставка и възможност да се възползваш от някои сделки 1/2 час преди останалите какво  друго осигуряваше като предимство? Можеше ли да се поръчва на пример стока за 10 евро и доставката в Германия да ти е безплатна? Имаше ли такова нещо или се лъжа?  newsm78 Миналата година активирах, но не си спомням.....

# 756
  • Sofia
Мерси много!

Пробва ли до Англия или Германия, до адрес на превозвач? Или евентуално ако има такъв от Италия.

# 757
  • софия
Има превозвач от Италия и е коректен.

# 758
Супер, може ли името на превозвача? Ако се счита за реклама, може на ЛС.
Много благодаря!

# 759
# 760
  • Стара Загора

И аз Hug Но наистина ли са толкова умалени?

# 761
  • софия
Много благодаря!
Няма реклама. Има тема. Потърси я. Peace

# 762
Много благодаря!
Няма реклама. Има тема. Потърси я. Peace
Peace мерси много, нмерих я!

# 763
  • Бургас
Имам нужда от малко помощ за Памперсите. Активирах Прайм заради тях. Ако поръчам със Subscribe&Save заради по-ниската цена, но искам да е еднократна поръчка,не всеки месец да ми пращат  (примерно),с отказа от Прайм автоматично ли ще се прекъсне и тази услуга. В момента не съм на ясно да се възползвам ли от Subscribe&Save  или не? И после как да откажа да не ми изпращат повече.
Правиш си абонамента за възможно най-дълъг срок - примерно на 6 месеца да ти идват и след като ти пратят пратката, си анулираш абонамента и си готова. Поне аз така правех, като взимах памперси преди време. Даже си правех абонамент за 5 артикула, защото така отстъпката става 15%  Crazy При прекратяване на Прайма не би трябвало да се прекъсва услугата, защото май не беше свързана с членство (но нямам спомен наистина дали наистина беше така), но така или иначе анулираш абонамента 2-3 дни след изпращане на памперсите и си спокойна Wink

И от мен един плюс за превозвача от Италия - ползвала съм го и е коректен  Peace

# 764
  • Пловдив
А някой случайно да пази линк от стара кампания за ролери? Дъщеря ми иска за Коледа.Аз не съм сигурна колко пъти ще ги сложи,та трябва да не са скъпи,но пък да са качествени-с гумени колелца и лагери, за да има все пак шанс да се научи да ги кара.

Общи условия

Активация на акаунт