Не знаех, че има минимална сума

Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала. При нас е все същата история - будим се постоянно и правя АМ нощем. През деня го приспивам само в количката, иначе не става. Вечер твърдо си спи при нас и даже сме прегърнати. Даже понякога се качва върху мен и така си заспива. Абсолютно залепен! Вече се чудя, ако слууучайно тръгне на ясла как ще спи без нас. Легълцето му вече е самотно - нито спи, нито играе там. Язък за парите! Но не за това ме е яд, а по-скоро, че не е самостоятелен, ама грам.
Другият ни проблем е яденето. Преди не му стигаше порция от 220, а днес изхвърлих и трите части от кухнята. Аз правих супа - също не иска. Единствено от вчера установих, че може да яде пюрета и не отказва кисело мляко и банан. Може ли на тази възраст да почна пак пюрета, та те се обработват от организма много по-бързо, нали са смлени и нощем бързо огладнява???? Какво да правя и аз не знам. Дайте ми съвет!
Вече изгубих надежда,че скоро ще си спи по цяла нощ без да се буди.През деня баба му го приспива както винаги - с люлеене в кошарката.Но скоро ще тръгва на ясла и там не ми е ясно как точно ще успее да заспи
Времето след работа тече адски бързо,и три часа сякаш са били три секунди.Почивам си чак когато всички заспят и аз съм приключила с домакинстването и си легна

Окончателно се буди в 7.