Есен е цветна, красива, септемврийче навън не се спира - тема 10

• 63 349
  • 696
  •   1
Отговори
# 570
Съчувствам ти искрено, знам какво е. При нас пък е обратното, заспива към 2-3 през нощта, а аз ставам в 7 заради каката. Много често като ми звънне алармата и малката също се навдига. Тя по всяко време на нощта е готова да стане  Crazy Само някой а ѝ даде повод.

Поне рано ли си ляга? Мислиш ли да го отбиваш с надеждата да спи повече?

Ние миналата седмица имахме една култова нощ. Заспахме окончателно едва в 3:30, после тя се събуди в 5:00 и до 6:00 едва успях да я приспя обратно, заспах и аз и в 7:00 - алармата, който спал - спал.
През деня бяхме цял ден навън, така че следващото ми лягане беше чак в 23:30.

По този повод, голямата ми дъщеря веднъж ме гледа замислено и констатира:
- Имаш сенки под очите... Най-добре ги махни, изобщо не ти отиват.
 Joy

# 571
хах, сладурана!  Joy

моето застана до храста с аронията - мин.година много  яде тази стипцава арония. Та - сочи с пръст, мляска с уста, и вдига рамене. Къде ми  е аронията!?!

много сладък, много!

за спането - тази нощ се събужда поне 6-7 пъти, цока и заспива. Но е по същия начин - само търси повод да се събуди и ревне. ММ тръгна в командировка в 5 часа, и ест. Ревльо го изпрати подобаващо така, че и комшиите да разберат  Shocked

# 572
  • Варна
Юна, представям си какво ти е с две деца, едното тъкмо заспало, а другото вече трябва да става. Аз по принцип от известно време се опитвам да го отбия, не за да спи повече, ами защото така, но той е толкова пристрастен и се получава точно обратното, буди се все по-често, спи неспокойно, иначе рано заспива вечер- в 8

# 573
днес бяхме на Прическьор както казва моя единият сладкиш. Прическьор - еле това е фризьор, който прави прически) То на момчетата освен една прическа "бодър косъм" какви ли други има, ама айде  hahaha

# 574
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Криско е с толкова "буйна" коса, че още не е подстригван.Като се постопли още малко ще го заведа да я подравнят малко.Не знам как ще стои на стола без да мърда обаче.

# 575
  • Варна
Един път сме го подстригвали и толкова различно изглеждаше, буквално се чудехме това нашето дете ли е.
През нощта като се събуди не иска нито вода, нито биберон, само едно нещо признава

# 576
стои без да мърда, като аз го държа. Ай е мръднал, ай е хапнал косми. Един път опита, и не му харесаха  Joy

не се притеснявай, те на чуждо място слушат. У дома си не слушат Wink

# 577
Прическьор много ми хареса  Laughing
Нашата госпожица сме я подстригвали 3 пъти вече. Вторият беше на фризьор, уж да оформи прическа, ама тя клъцна два кичура и взе 10лв. Направо зяпнах. И от тогава само бретона съм кълцала. Вярно, че изглежда като че ли с нокторезачка съм рязала, ама поне не ми взеха пари  Laughing

Но нещо не ѝ расте особено косата от тогава. Много е рядка и взе супер бавно да расте, не знам защо. Други деца, които преди година имаха само мъх по главата, сега са пуснали едни буйни къдрици, а нашата мома си стои с двата косъма  newsm78
Здраве да е Simple Smile

Поне взе да спи повече и от няколко нощи се буди само по веднъж, а през деня спи непробудно три часа. Чак взех да се чудя какво да правя изведнъж с толкова свободно време  Laughing
Дано да е тенденция, да не е някоя промоция само за тази седмица и после пак да се кокори.

Гледам някаква нова версия на сайта ще пускат. Само веднъж цъкнах да видя за какво става въпрос и се ужасих. Не знам как ще се ориентираме кое къде е. Много досадно с тези промени, на нищо не прилича. Сигурно съвсем ще се опразни форумът. След последните промени доста народ се махна, сега сигурно и втората половина ще ги последва  Confused

# 578
къх, къде ги гледаш тези промени? аз трудно свиквам с новостите, но сиг ще свикна

# 579
Най-горе има линк "към новата бета версия", само за да се види как ще изглежда. Не знам кога ще въведат промяната окончателно.

# 580
Здравейте, момичета, от няколко дни се каня да пиша, но с това хубаво време ако не спим...сме по площадки. Искам да ви се похвалим, че на Благовещение сложихме обички на Вяра и най-важното, че няма никаква драма с дърпане и недоволство Heart Eyes Плака по-скоро от обстановката, нищо по-различно от ходенето на консултация, с разликата, че това приключи много по-бързо  Wink

И другото, което радва мен е, че вчера приключих с 90- дневната си диета и днес установих, че съм свалила15 кг. Много съм доволна!

Усмихнат ден на всички!

# 581
  • Варна
Честито. Аз искам да попитам според вас добре ли е детето да играе следобед навън вместо да спи.

# 582
Честито. Аз искам да попитам според вас добре ли е детето да играе следобед навън вместо да спи.

Ние не пропускаме следобедния сън. Излизаме сутрин, прибираме се, обядва, спи, закусва и тогава излизаме пак! Излизаме към 5.

# 583

Ако му се играе и не му се спи, защо да не е добре? Ние като сме излизали следобед, на нея като ѝ се доспи, просто ляга в пясъчника и затваря очите  Joy Кака ѝ правеше абсолютно същото навремето, така че ми е ясно, че ще трябва да нося на ръце заспало дете и щом я видя да полягва, тръгваме си.

Но ако не заспива, а си играе и ако това не му разваля режима и вечер си ляга навреме и си спи добре, защо не?

# 584
  • Варна
Ау като каза пясъчник, на нашата площадка нямаме пясъчник, но от два дни ходим на друга площадка, ами не мога да го изкарам от пясъка, посипва се целия и му е голям кеф, може цял ден да играе там и затова два дни не е спал през деня, естествено му се обърка режима, вчера беше ок, но днес вече беше толкова уморен, че заспа супер рано. Мисля, че ще е по-добре да не ходим вече където има пясъчник и да си спи следобеден сън

Общи условия

Активация на акаунт