С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 649
  • 860
  •   1
Отговори
# 150
За мен повечето оплаквания са показателни за средата, а има и много украсени и представени едностранчиво.

Изобщо не съм привърженик на изритваянето на мъжа ей така, но понякога е редно да се осмислят проблемите и произхода им.

За мен оплакването на Пълна Луна за изпращането на свекърва и два пъти годишно, когато е гледала децата, което било компромис, е много дребнаво. Искала гледачка, ами да си вземе.

# 151
За мен повечето оплаквания са показателни за средата...
Точно.

# 152
  • София

Прескачай, Зои, прескачай! Hug
Нещо друго, освен празнословие и дуене, няма и да срещнеш. Mr. Green

# 153
Скарлет, съчувствам ти!

# 154
Иначе ми се струва,че свекървите в темата не ви пречим,справяте се и без нас блестящо.
smile3521
Така като чета, хич не им трябват свекърви, за да си избодат очите.....     Laughing

# 155
  • където ми харесва
Естествено, че в една тема, пълна с жени, не е нужна намесата на свекърви, за да си избодат очите 😂
От моята няма да се оплаквам, само маалко.
Оня ден ми изкара акъла. Вървя по улицата, ама съм със слушалки и по едно време, някой ми се мята на гърба, гушкайки ме. Няма да казвам какви неща ми минаха през главата за части от секундата. А то, моята мила свекърва. Вървяла зад мене, подвиквала ми да се обърна, ама аз няма как да я чуя, и решила да се хвърли върху мен 😁😂 после ми стана смешно де, ама в началото хич не ми беше.

# 156
  • София
Мен винаги от това ме е било страх, когато синът се беше зарибил да слуша музика със слушалки и в движение- не чуваш кой идва зад теб, въобще не участваш в движението и при толкова хора и превозни средства, се лишаваш от второто по важност сетиво!?

# 157
  • където ми харесва
По принцип е така.
Обаче, мен много ме дразни страничния шум-чуждите разговори, детски писъци и т.н и предпочитам да ги заглуша.
Разчитам на другите си сетива.

# 158
  • София
По принцип е така.
Обаче, мен много ме дразни страничния шум-чуждите разговори, детски писъци и т.н и предпочитам да ги заглуша.
Разчитам на другите си сетива.
За съжаление, нямаш очи на гърба си, а обонянието не ти е от полза. Peace

# 159
Темата умря, като не коментирате изпращането на мойта свеки;)

Иначе сверих часовника с още доста хора, всичките казаха, че не биха дали детето на някой, който си го подстригва когато си иска.

Повдиг, повдиг  Wink
Вашите свекита да не са в отпуска?

# 160
Пълна луна, аз моята въобще не я давам на свеки. Няма шанс скоро да я пратя сама там.

Иначе не я знам отпуска ли е или не, но пак беше в града. Естествено у нас не дойде, звъня ми, но този път не й вдигнах. Казах на ММ, че ме е търсила, ако иска да й се обади, защото аз няма да й звънна. Не ми се слушат глупави обяснения.....

# 161
  • Наблизо
Темата умря, като не коментирате изпращането на мойта свеки;)

Иначе сверих часовника с още доста хора, всичките казаха, че не биха дали детето на някой, който си го подстригва когато си иска.

Повдиг, повдиг  Wink
Вашите свекита да не са в отпуска?
Разбери се тогава с мъжа си да плащате на гледачка и че не искаш майка му да вижда нито теб нито децата.
Докато я викате да гледа децата безплатно,за едното изпращане,каквато и да е,ви върши услуга.

# 162
Аааа не , грешно разбра, дадох защото тя искаше, не за гледане. Пак се изказвате неподготвени. Душичка съм си аз;)

# 163
Разбери се тогава с мъжа си да плащате на гледачка и че не искаш майка му да вижда нито теб нито децата.
Докато я викате да гледа децата безплатно,за едното изпращане,каквато и да е,ви върши услуга.
Това е самата истина. Определено трябва да се разбере с мъжа си и да не ползва услугите на свекърва си. Обаче, дори да гледа децата безплатно, даже дори да си плаща, за да ги гледа, няма никакво право да ги подстригва без разрешението на родителите.

# 164
Бащата може , нали?  Докато бях в болница, моят го беше офъкал като репичка. Доплака ми се, като я видях.

Общи условия

Активация на акаунт