Абсурт, уж така ама не баш. Имаме уговорка с ММ отпреди години, всеки да се обажда на родителите си, като не притеснява другият, сиреч казано, или да го няма вкъщи или отиваш и говориш от другата стая. Е да ама не, преди няколко дни, излязох за 30мин, когато се върнах още си говореше с нея по телефона, показах му знак, да приключват или да иде в другата стая. Е познай, после крещя, вика и не знам какво си още, коя съм аз та да му казвам колко ще си говори с майка си.
Та не че съм отделна вселена, а съм човека опитващ се да го разделя от майка му очевидно. По едно време трябваше да си преподписва договора с мобилният и ме кара да проверя колко минути средно говори, да си направи сметката, та се докопах до фактурите и установих, че говори средно с нея 600 минути на месец. Само с нея. Е няма как да го приема за нормално и да не се дразня.
От цялата простотия, гледам да не досаждам на голямата щерка, обаждам се ако има нещо конкретно, иначе съм й казала, ако има време и желание тя да звъни. Да не дразня излишно гаджето й