С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 497
  • 860
  •   1
Отговори
# 690
И за кво се бавело бебето..
Тя работата без панаири няма да мине, защото бая са я закъсали за 8 години.

За тва да  си избира авторката - или панаири ,или бурен секс.
Среден път няма.

# 691
  • Бургас
И аз незнам от къде такова търпение и толеранс от мен. Неудобно е. За тези години сме канили наши гости 1-2 пъти...
Не правим нищо в нас без да се съобразяваме с нея
Така и трябва. Това е и нейния дом, не само твоя. Значи домът на Саня бил там където живее, пък домът на свекървата не е там където живее, а където има някаква собственост. И това ако не е двоен аршин😗
Ми по твоята логика да дойда да живея у вас. Приготви ми една стая и идвам. Сметките са за твоя сметка и да знаеш, че сега спя до 11 ч , така че ще трябва да стъпваш на пръсти, че да не ме събудиш  Grinning
Среден път няма.
Да, за простаците няма.

# 692
Абе,мис Джули, я чупи гипса и си поизбирай етикетите като селско, простаци
 Че ми се струва че си се взела много насериозно, а чак толкова не бива  Laughing

# 693
Среден път няма.
Най-вероятно ще стане бурен секс в центъра на панаира. Mr. Green

# 694
# 695
  • Бургас
Абе,мис Джули, я чупи гипса и си поизбирай етикетите като селско, простаци
Чудесно си ги избирам, така че родата на мъжа ми да не ме мрази и фикс идея в живота ми да не е "да натрия носа" на свекървата.

# 696
И няколко бебетааа. Laughing

# 697
  • Най-красивата страна
Аз не бих изгонила свеки директно,но ще поискам сметките да се делят и няма да съм съгласна чужди дрехи да се перат в моята пералня.

# 698
Аз не бих изгонила свеки директно,но ще поискам сметките да се делят и няма да съм съгласна чужди дрехи да се перат в моята пералня.

Въпросът е на кого е пералнята.

# 699

Въпросът е на кого е пералнята.
Има ли значение на кого е пералнята като аз купувам прахта и омекотителя и плащаме ние тока и водата?

# 700
  • София
Да, определено е нужно на свекървата да й бъде казано в прав текст , че си позволява повече, отколкото е нормално!

# 701
Да, определено е нужно на свекървата да й бъде казано в прав текст , че си позволява повече, отколкото е нормално!
Което всъщност е?

# 702
Има вариант за изход, ама едва ли ще ти хареса щом за една пералня сметкаджийстваш: синът връща услугата - помага с малка сума за начален капитал свекървата да си закупи жилище. След това свекървата си живее там и си плаща вноските. Ако закъса, плащате вие. Обаче ще сте сами във "вашето" жилище. Това е безценно. Без някакви разходи от ваша страна, където и да отиде свекървата, няма да стане.

# 703
Има вариант за изход, ама едва ли ще ти хареса щом за една пералня сметкаджийстваш: синът връща услугата - помага с малка сума за начален капитал свекървата да си закупи жилище. След това свекървата си живее там и си плаща вноските. Ако закъса, плащате вие. Обаче ще сте сами във "вашето" жилище. Това е безценно. Без някакви разходи от ваша страна, където и да отиде свекървата, няма да стане.
Не сметкаджийствам, а отбелязвам! Всъщност, където и да отиде разходи от наша страна няма да има, но наложи ли се ще помогнем без проблем.

# 704
Благодаря на всички за бързата реакция, съветите и мненията, които дадохте! Имах нужда от друго мнение.   bouquet  Още довечера ще говорим с ММ по въпроса сериозно. Когато има резултат ще пиша.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт