Nivea hair milk

• 1 911
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте мами !  bouquet Искам да ви споделя мнението си за този шампоан. УЖАСЕН Е не ви го препоръчвам излиза страшно много пърхут и няма махане.  Преди съм ползвала и шампоани под 5лв и съм нямала проблеми ,а с този е нещо страшно. И майка ми се изкъпа с него и тя пламна цялата. Незнам какво има  в него , но не ви го препоръчвам. Дано съм била полезна.

# 1
  • до една звездичка
Аз пък съм на противоположното мнение за балсама от тази серия.
Изключително добър е!

# 2
 За балсама немога да кажа , но от шампоана не съм доволна.

# 3
преди няколко години ползвах шампоан на Нивея не помня за какво беше беше същият ефект,както ти пишеш.С балсама не съм имала проблем,нито пяната за коса или лака.И с кремовете нямам проблем.Единствено с шампоана имах проблем и вече от години не го ползвам.Иначе съм много доволна от козметиката им ,от детската също

# 4
Същото съм получавала и от шампоан професионална козметика.
Всеки човек е различен, и това, че някой има реакция към нещо, не значи, че вината е в продукта.

# 5
Явно наистина е до типа кожа. Ние с дъщеря ми го ползваме от няколко седмици и нямаме никакви оплаквания. Косата става мека, ухае приятно и няма нужда от балсам. Единствено трудно се оформя, но сме с прави  и тънки коси, и придаването на някаква форма при тях си е трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт