159 американски мами ронят сини сълзи след червените избори

• 128 690
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • У дома
Този трябва да го затворят. Ужас!

# 106
Агент, наистина коментарите са излишни.

Аз дойдох с обяснение защото гласувалите за ДТ да са се страхували, че Хилари може да спечели. Примерите са от RNC.

# 107
  • USA
Аз дойдох с обяснение защото гласувалите за ДТ да са се страхували, че Хилари може да спечели.
hahahaШегаджийка, смени си източника на информация, крайно време е вече Laughing Joy

# 108
  • Чикаго / София
Аз дойдох с обяснение защото гласувалите за ДТ да са се страхували, че Хилари може да спечели.
hahahaШегаджийка, смени си източника на информация, крайно време е вече Laughing Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Фея, ти не знаете ли, че трябва да се гледа само Фокс Нюз, какви са тези изтчници, които показваш!?  Crazy Crazy Crazy ooooh!

# 109
  • USA
Важното е да се гледа FOX! Crazy
[/quote]
Ясно е, ще се гледа само FOX  Joy Joy Joy
 само Фокс знаят истината!  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy

Фея, ти не знаете ли, че трябва да се гледа само Фокс Нюз, какви са тези изтчници, които показваш!?  Crazy Crazy Crazy ooooh!

irka, щом няма какво друго да кажеш, давай не ми пречиш Mr. Green
А при феята нещата са такива, че даже СНН да започне да гледа ще бъде значителен ъпгрейд.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 18:19 от SkyBlue

# 110
Титина да не си е сменила името на СкайБлу?

При нас всички запразняват. Весели празници, момичета!

# 111
  • The QC to be!!!
мишки, може би знаеш, но все пак, да кажа… не за всички живеещи в щатите утре е празник. Имам доста приятели за които утре е ден за траур. Преди години все си казвах, ми така е, но все пак приятелите ми празнуващи са повече и ги поздравявах, но вече не! Защо не, защото индианците са по малката група и те имат нужда от подкрепа ми повече; техните души кървят на утрешния ден, както и на колумбус дей.

# 112
Да, Бейби, така е, и то не само с този празник. Много неща са наопаки тук.

# 113
  • The QC to be!!!
Но зависи от всеки  нас, индивидуално дали ние ще сме част от това наопаки, или не. Ако е да, то ние ставаме приносители на болките. Поне нашата философия е такава. Нали знаеш приказката капка по капка - вир… и т.н. Много от нещата случващи се днес са в следствие на течението.

# 114
Бейби, за много неща се старая да не съм в течението, но правя печено пиле (тази година фермена пуйка, за да съпортвам малките бизнеси в наше село). И да ме питаш, не знам защо я готвя. Но пък няма идеален вариант, все някъде ще стъпи човек накриво. Едни се сърдят, че не си поздравил, други се обиждат защо поздравяваш. Като и доста други "празници". Не знам как е при всички, но на мен ми отнема много четене и говорене докато намеря моето си "коренче".

# 115
  • WA, USA
Моите знаят за "празника" утре и знаят, че аз не го обичам. Сутринта малкият ми каза, че на училище им казали, че празника утре е за споделяне на чувствата с тези които са около нас. Това ми хареса като идея за празнуване.
Иначе за да изравня брейн уошинга от мейн стрийм медиа гледахме цяла седмица научно популярни филми за индианците и геноцида на който са били подложени. Днес купихме неща от които имат нужда в лагера на Стендинг Рок вместо да пръскам пари за ненужни глупости на Black Friday.
https://medichealercouncil.com/donate/
има списък на Амазон и може да се изпрати директно до кемп-а им.
Мисля да направя същото пак за Коледа, навместо боклуци за подаръци, които моите ще счупят и захвърлят след седмица, ще донейтнем пари или ще купим неща от които имат нужда индианците от лагера.
Това е нашата капка. Иска ми се да можех да направя повече, но нямам възможност.

# 116
  • Чикаго / София

irka, щом няма какво друго да кажеш, давай не ми пречиш Mr. Green
А при феята нещата са такива, че даже СНН да започне да гледа ще бъде значителен ъпгрейд.

Нямам време да си го губя с безмислени спорове. Все едно да споря с радиоточката Simple Smile

Разбирам хора, които не харесват демократите и Хилъри, разбирам хора които харесват републиканците. Не разбирам хора, които гласуват за Тръмп, особено ако са емигранти, а още повече жени.

Със здраве!

# 117
  • USA
няма идеален вариант, все някъде ще стъпи човек накриво. Едни се сърдят, че не си поздравил, други се обиждат защо поздравяваш.
Много вярно Peace
Празнувам Тенксгивинг, и Коледа празнувам, и "мери крисмас" казвам, а не "хепи холидейс", пфууу!
Явно и на индианци съм случила, щом в нашия район те самите не само празнуват, но и раздават безплатни пуйки на нуждаещи се.
http://www.morongonation.org/content/Morongo%20Thanksgiving%20Ou … %20Program%202016
 Нашите индианци са безобразно богати, държат всички казина в района, не работят, получават огромна издръжка и по цял ден висят в същите тези казина.

Разбирам хора, които не харесват демократите и Хилъри, разбирам хора които харесват републиканците. Не разбирам хора, които гласуват за Тръмп, особено ако са емигранти, а още повече жени.
Аз съм и първите, и вторите, и третите, и четвъртите. Иди, че разбери, разбираш ли ме или не ме разбираш Laughing

# 118
  • usa

Нашите индианци са безобразно богати, държат всички казина в района, не работят, получават огромна издръжка и по цял ден висят в същите тези казина.
Човек направо да му се прииска да стане индианец!  Пробвай да се спреш за 3-4 минути, някоя мисъл може и да успее да се зароди в мозъка ти. Чувала ли си думата 'ignorant '?  Гугълвай я, прочети, току виж ти помогне с нещо.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 18:31 от миз

# 119
  • USA
Пробвай да се спреш за 3-4 минути, някоя мисъл може и да успее да се зароди в мозъка ти. Чувала ли си думата 'ignorant'? Гугълвай я, прочети, току виж ти помогне с нещо. А сега, да видим с какво ще ме обидиш
Типичен пример за толерантна либерастия- първо обиждат най-безцеремонно, а след това се страхуват да не бъдат ощипани  Rolling Eyes
Тук, и от вас бях наречена наивна, забаламосана, жалка, расист, ксенофоб, хомофоб, избрал Хитлер. Още радио, радиоточка, игнорант и безмозъчна, плюс бях пратена да се срамувам, че половин Америка мисли като мен. А аз казах на Фея да спре да дава примери от комедийни шоута, ако това се брои за обида... 
Честно, не разбирам с какво толкова ви подразних? Само защото не са ми потънали гемиите, не съм в траур и не "роня сини сълзи" като вас ли? Misery loves company, нали?!
Не смятам, че съм игнорант, но съм си избрала каузи и хора, които са ми на сърце и на които помагам колкото ми е възможно. Но няма да се правя на по-праведна и от папата. Ако индианец ме поздрави за тенксгивинг и ми подари пуйка, няма да му кажа " взимай си ш...ната пуйка бе невежа, аз този ден заради теб не гопразнувам. Писах за нашите! индианци, познавам няколко и това е, което са ми споделяли- имат проблеми с хазарта, наркотици и наднормено тегло и не е от бедност. Както казах гледам си от своята камбанария, а не съм тръгнала да спасявам света, това ще го оставя на вас. Доволна съм от живота, радвам му се и отказвам да се чувствам виновна за всички земни злини Peace

Общи условия

Активация на акаунт