Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 934
  • 723
  •   1
Отговори
# 120

Определено взех да залитам към все по-унисекс аромати, като накрая май съвсем ще се излегна блажено в мъжките такива... Joy
А добре дошла Grinning Към мъжки изцяло едва ли ще залитнеш чак , но не пречи да се пробва Laughing
Днес разносвам от проба This is Him Zadig & Voltaire for men за пореден път. Много хубав аромат, унисекс, модерен и лесен за харесване. Приятно сладък тамян усещам. Кой питаше за унисекс мъжки такъв newsm78 Мисля, че става за подарък от Дядо Мраз. Grinning

# 121
  • София
Можете ли да ми кажете Santal Royal какви пари е в България?

# 122
Обичам коледните теми! Много са уютни макар че аз още не съм в Коледно настроение.  Аз съм забранила да ми подаряват парфюми по какъвто и да е повод и не обичам парфюмни изненади (освен ако специално не съм харесала нещо). Но друг подарък очаквам Simple Smile

Съвсем преди-Коледно си купих най-после Chanel 5 L'eau. О Премиер ми харесва повече и ще продължа да го използвам често, но в L'eau, който описвах в друга тема, ми допадна тихата му елегантност.

Успях най-после и да пробвам "новите" ЕДП версии на няколко от екслузивите на Шанел--главно тези, които аз нося. В Коромандел не усетих сериозна промяна. Любимият ми тъмен шоколад си е там, пачулито и бензоинът също.  Нямаха проби така че не можах да го сравня у дома с моята ЕДТ версия.

Пробвах Шанел 22 и също не откривам огромна разлика. Алдехидите са красиви и някак си по-осезаеми. Може би тамянът (инсенс), който малко ме дразнеше, вече не е толкова осезателен.  С удоволствие бих го носила в този му вид.

Chanel Bois des Iles изглежда непроменен.

Пробвах и нещо ново на Byredo: Unnamed.  Продавачката направи голяма реклама от това, че е "уникален", че може да се персонизира като аз сама си измисля името. Хмм.... Пробвах го бегло, само на хартия, но ми се стори абсолютно дженерик--малко цитрус, малко червен пипер, малко цвете. Не знам дали съм само аз, но такива евтини маркетинг трикове като "Unnamed" и "Untitled" ме дразнят, а и вече не са нови в парфюмерията.

Отдавна не съм искала парфюм за Коледа.  Тази Коледа, обаче, ще си подаря Keiko Mecheri Bois Satin.   Преди време го бях пробвала и ми заприлича на Cadjmere PG, който носех тогава. В Cadjmere, обаче, се развива една подправка, която ме дразни.  Носих този на Кейко в последните седмици от проба, и не знам защо съм го отхвърлила толкова бързо. Има пачули--дълбоко, но меко--което напомня донякъде на тъмния шоколад в Коромандел. Усещам и любимия ми сафрон, който е използван внимателно, без да досажда. Дървесната му база с нюанс на сафрон е просто addictive. Ако някой го пробва, препоръчвам да се пробва на кожа и определено да се изчака базата.

# 123
Успях най-после и да пробвам "новите" ЕДП версии на няколко от екслузивите на Шанел--главно тези, които аз нося. В Коромандел не усетих сериозна промяна. Любимият ми тъмен шоколад си е там, пачулито и бензоинът също.  Нямаха проби така че не можах да го сравня у дома с моята ЕДТ версия.

Пробвах Шанел 22 и също не откривам огромна разлика. Алдехидите са красиви и някак си по-осезаеми. Може би тамянът (инсенс), който малко ме дразнеше, вече не е толкова осезателен.  С удоволствие бих го носила в този му вид.
Ау, ето тези думи чаках! За №22....ама как ги чаках?! Никога не купих този парфюм и сега се изплаших да не би да не мога да го купя, защото ще е много променен и ти ми върна надеждата все пак да го нося. Дано и аз да го усетя хубав новия №22 Heart Eyes.

От Коромандела имам също доста още, но пуста алчна, парфюмна душа, ако ми свърши и новия не ме кефи така лудо?!

# 124
Денси,  и аз се притеснявах за тези,  защото са от любимите ми.  Дори бях чела мнение в Бейзноутс за Коромандел, което малко ме стресна.  Както казах, нямаха проби (втори Шанелски бутик, във втори град; браво, наистина са развалили нивото на услугите в последните няколко години) поне на моите ширини. Не можах да ги сравня едновременно ЕДП и ЕДТ Коромандел, но поне аз не съм разочарована.  Пробвай, разбира се.

# 125
Май писах за едП на Коромандел newsm78 За мен е Чудовище, с главно Ч. Отне ми въздуха, обсеби ме, изяде ме и то след като ме излъга! Crossing Arms Излъга ме, че е мек и красив като едТ, но след това изпълзя змей от едно фъс! Shocked Пробвайте много преди покупка, да няма изядени от парфюм Crazy

# 126
  • España
Здравейте, парфюмни хОра !
В къщи аз съм дяда Коледа..... добре депилиран при това ... Mr. Green !  Смятам да си подаря няколко парфюмно- гримни бляна, още повече ,че през декември ми предстоят пътувания с дълги престои в безмитните зони.... Wink  
От по- миналата Коледа имам един Black Opium който ми е като сладкарски цех   и  после един La Vie est belle- неидеално лош- коледни наследства !!!
Обичам странни, нетипични аромати , такива, които да ме карат да се чувствам като " 1000 долара нацяло " (ДХЧ !), но в други случаи   и жена-,когато както е необходима- нежна, възвишена елегантно-ненатрапчива ,  но ...  категорична -  
Никога не оставам без парфюм на Elie Saab или Hanae Mori -( не харесвам  само ориенталските  и сладникавите им продукти ) - тази година и от двата бранша излязоха  нови неща - ще пробвам и ще избирам.... Искам и нещо ново - различно - обичам да експериментирам !

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 18:35 от dyvaromi

# 127
"За мен най-добрият от тройката е вторият - Note-di-Colonia II. Първият е с класическото бръснарско звучене, а третият завива в посока ориенталски. Peace"

И аз това четох, че първият от тройката е почти като Colonia. Добре ли изглеждат бутилките на живо? Пишеше, че капачките са от стъкло, което ако е вярно, ще е добре. Ненавиждам пластмаси при скъпи парфюми (например Том Фордовите пластмасови капачки на парфюми за около 300 лв.).

# 128
  • Франция
Не можах да ги сравня едновременно ЕДП и ЕДТ Коромандел, но поне аз не съм разочарована.  Пробвай, разбира се.
Аз усетих двата супер различни, а при паралелното тестване се проявиха като два различни парфюма за моя нос. В резултат вече имам и двете версии, ще ги нося успоредно известно време и ще преценя дали да задържа и двата, или все пак предпочитам старата EDT версия.

Zozina, бутилките са стилни, да. Честно казано изобщо не обърнах внимание на капачките  Embarassed

# 129
Ох, дано ако ги усещам като два супер различни парфюма, новият ЕДП Коромандел да ми хареса много! За мен този аромат е парфюм - икона и не желая да остана без него.

# 130
Можете ли да ми кажете Santal Royal какви пари е в България?
По спомен-към 235 лв. в enzo.bg

# 131
  • София
313 май беше офлайн Simple Smile)

# 132
  • Sofia

Както и видях реклами на Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque, с едно много странно шише с дупка по средата:)))) Няма го във фрагрантика да пусна линк.
А, на сайта им го има:
http://www.agentprovocateur.com/gb_en/pure-aphrodisiaque-eau-de-parfum-80ml

Като им знам рекламите на АР, дизайна на това шише най-вероятно е вдъхновен от вагина. А какъв ли е ароматът?  Rolling Eyes

Последните две седмици носих само два парфюма и то последователно, след третия ден вече привиквам и бързо спирам да усещам.

# 133

Определено взех да залитам към все по-унисекс аромати, като накрая май съвсем ще се излегна блажено в мъжките такива... Joy
А добре дошла Grinning Към мъжки изцяло едва ли ще залитнеш чак , но не пречи да се пробва Laughing
Днес разносвам от проба This is Him Zadig & Voltaire for men за пореден път. Много хубав аромат, унисекс, модерен и лесен за харесване. Приятно сладък тамян усещам. Кой питаше за унисекс мъжки такъв newsm78 Мисля, че става за подарък от Дядо Мраз. Grinning

АЗ ПИТАХ  за унисекс харесах си givenchy  pi

# 134
Дами, парфюмите от Enzo истински ли са?

Общи условия

Активация на акаунт