Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Аризона, сега се сещам за още нещо с такава насоченост, още не съм го намерила за проба, но се оглеждам. Става въпрос за новите 3 аромата от Philippe Starck. Хората, които се интересуват от дизайн, знаят, че той е много прочут в тази област (предполагам, че всички са виждали сокоизтисквачката на Starck за Alessi). Та сега на господин Старк не му е достатъчен продуктовият дизайн и се мята в областта на парфюмите. Оказва се, че майка му, навремето е имала магазин за козметика и той мотаейки се около нея е прихванал от манията. Бутилките, разбира се, са с безупречен минималистичен дизайн. Трите, наредени една до друга, образуват нещо като пано...Парфюмерите са звезди вече, така, че остава да видим резултата.
Идеята ми е в унисекс аромата, от трите:
http://www.fragrantica.com/perfume/Starck/Peau-d-Ailleurs-40546.html
който, според пробвали го, мирише точно на това, за което говорихме или на двора на баба:)))) Аз лично смятам да го потърся...

# 586
Моля, споделете впечатленията си от Black Opium Nuit Blanche
Нищо особено не е Шанелче. Hug

# 587
Е са се гръмнАх! Дойдоха ми парфюмите, които поръчах и преди да ги отворя почнах едни проверки по кодове. Е кога Проктър и Гембъл прилапаха Гучи? Верно, че четох някъде, че са им в портфолиото, ама пък на повечето места излиза, че са собственост на Kering. Някак си ми беше по-приемливо да си давам парите на Салма Хайек, отколкото на Мистър пропър....  #2gunfire

# 588
Е са се гръмнАх! Дойдоха ми парфюмите, които поръчах и преди да ги отворя почнах едни проверки по кодове. Е кога Проктър и Гембъл прилапаха Гучи? Верно, че четох някъде, че са им в портфолиото, ама пък на повечето места излиза, че са собственост на Kering. Някак си ми беше по-приемливо да си давам парите на Салма Хайек, отколкото на Мистър пропър....  #2gunfire
Ето:

# 589
Е са се гръмнАх! Дойдоха ми парфюмите, които поръчах и преди да ги отворя почнах едни проверки по кодове. Е кога Проктър и Гембъл прилапаха Гучи? Верно, че четох някъде, че са им в портфолиото, ама пък на повечето места излиза, че са собственост на Kering. Някак си ми беше по-приемливо да си давам парите на Салма Хайек, отколкото на Мистър пропър....  #2gunfire
Точно за това ставаше въпрос, като писах за фирмите за битова химия, но ти не ме разбра тогава....

chanel19,
LVEB + кафе = Black Opium, който и да хванеш.

# 590
  • Варна
Аризона, сега се сещам за още нещо с такава насоченост, още не съм го намерила за проба, но се оглеждам. Става въпрос за новите 3 аромата от Philippe Starck. Хората, които се интересуват от дизайн, знаят, че той е много прочут в тази област (предполагам, че всички са виждали сокоизтисквачката на Starck за Alessi). Та сега на господин Старк не му е достатъчен продуктовият дизайн и се мята в областта на парфюмите. Оказва се, че майка му, навремето е имала магазин за козметика и той мотаейки се около нея е прихванал от манията. Бутилките, разбира се, са с безупречен минималистичен дизайн. Трите, наредени една до друга, образуват нещо като пано...Парфюмерите са звезди вече, така, че остава да видим резултата.
Идеята ми е в унисекс аромата, от трите:
http://www.fragrantica.com/perfume/Starck/Peau-d-Ailleurs-40546.html
който, според пробвали го, мирише точно на това, за което говорихме или на двора на баба:)))) Аз лично смятам да го потърся...

Филип Старк е доста нестандартен, уникални неща в дизайна, ще са ми интересни ароматите Simple Smile

Скрит текст:

# 591
 Joy страхотна снимка bouquet

# 592
  • София

Те го прилапаха преди доста години

# 593
  • София

chanel19,
LVEB + кафе = Black Opium, който и да хванеш.

Благодаря, кафето го предпочитам горчиво Peace

# 594
Zozina,вчера се полях обилно с Black Opium nuit blanche и излязох.Цял ден се озъртах кой мирише покрай мен на Ла ви...А, то било от мен  bouquet

# 595
Ами имам този Black Opium Yves Saint Laurent и в него някой е забравил да сложи и капка кафе, така че е до кожа вероятно, и на моята кафето отсъства. Rolling Eyes За мен е по-хубав от ЛВЕБ, защото няма пачули в предни позиции, даже наличното аз почти не го отчитам, да не кажа изобщо. Но, да, в една група са с ЛВЕБ и все пак Black Opium е по-носим за мен.

# 596
Zozinia, благодаря за интересната информация!

Кой ли не е виждал (или ползвал неговата сокоизстисквачка) и въпреки че предпочитанията ми в дизайна гравитират в друга насока, ще бъде безкрайно интересно, какво би дал на парфюмите един структурно мислещ гений! Мисля, че резултатът ще е само в интересен на тези, които не се ограничават да останат верни на брандовете, които се занимават изключително със създаване на парфюми, а ще изкушат любопитството си със създатели, които са почти ренесансови за нашето време Simple Smile

Запознати с O'Driu?

# 597
Zozina,вчера се полях обилно с Black Opium nuit blanche и излязох.Цял ден се озъртах кой мирише покрай мен на Ла ви...А, то било от мен  bouquet
Важното е да ти е комфортно, всичко останало е без значение Peace

# 598
Все харесвам сладки аромати,но с Олимпея не се получи тръпката. LaughingАдски нахален и лепнещ от сладост парфюм за мен, дори солта не го спасява.Отваря се с пресни цитруси и много джинджифил,всъщност най-ми допада началото,в базата ми става супер скучен.Трайността му е сериозна над 10часа,трябва да се пръска умерено иначе задушава. Свързвам го с плаж,солени тела,ваканции.
Bright Crystal,Аризона  bouquet.Направо ме задушава,трябва да преосмисля пръскането Simple Smile Но за първи път купувам П.Р. ,но май ще е за последен.

# 599
  • Бургас
Черният Опиум и Ла Ви върху мен нямат много общо да не кажа нищо.Съгласна съм,че са от една група,но си е до кожа и до излъчване.Black Opium nuit blanche също харесвам без да имам претенции,че е нещо много специално.Допада ми обаче доста повече от Черния опиум,защото е/според мен/ по-свеж и не толкова сладък като предшественика си,по-цветен е и по-мек с една хубава кремообразна ванилия.Кафето е силно изразено за мен,както и портокаловия цвят и все пак двата си приличат,но не са идентични.Имам Черния Опиум и този не ми е нужен на този етап,макар да го харесвам повече. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт