Парфюмни размисли и страсти-204

• 109 975
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Etoile,,къде да намеря Л'инстант ?⚘💋

# 91
  • София
Etoile,,къде да намеря Л'инстант ?⚘💋
В Дъглас Сердика  Peace

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 16:09 от ~Étoile~

# 92
Много благодаря  bouquet

# 93
...Единственото което чакам от много години за Коледа е...самия Коледа - няма го засега... и много се надявам ако някой ден се видим, да не ми носи никакъв парфюм,защото съм убеден,че белобрад старец в червени дрешки няма ми улучи вкуса......
Може би жената в бялата рокля ще нацели т.е. Снежанка.
Някой пробвал ли е това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Naomi-Goodsir/Iris-Cendre-32062.html
или въобще нещо от марката?

Опитвам се да избягам от символиката,ама ако не е медицинско лице без касинка,не е в ред тая жена - мое ли цял живот да търчиш по бяла рокля назад-напред... Peace

Изобщо неща нищо от нея,но сега се замислих - кой ли и е парфюма  Rolling Eyes

# 94
Еми това е специализирала жената, ходене в бяла рокля. Сигурно ароматът й е:
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Fou-d-Absinthe-4441.html
по описание на няколко дами от минала тема Laughing

# 95
Здравейте,парфюмни феички  bouquet Не съм писала досега,но чета отдавна и се възхищавам на таланта на много от вас да пресъздават чувствата,които даден аромат им носи.По темата-ще си поръчам на Дядо Коледа,но още не съм избрала точно кой парфюм  Simple Smile И едно въпросче извън нея-хазартна личност съм и обичам да гърмя аромати на сляпо,но реших да попитам експертите този път за Нилските градини,тъй като съм го срещала в много дискусии.Е,момичета,струва ли си да го взема на сляпо или задължително проба на кожа? Благодаря ви  Hug

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 00:22 от aniii87

# 96
Ани,защо точно Нилските градини ти хванаха погледа,доста парфюми са коментирани в темата.Нотките ли ти харесват,или си фен на бранда,това като цяло би повлияло отговора(поне лично моя),относно това дали е save buy  bouquet

# 97
При мен нещата са така-може 100 пъти да ми е минал през погледа,но не съм го отразила изобщо.И изведнъж рязко ми се набива в очите,все едно е изписан с тройно по-големи букви.Тогава започвам да ровичкам и да търся мнения,да оглеждам в детайли бутилката,да видя пирамидата,макар че не съм експерт като повечето тук,относно нотките.За мен не е важна марката,а да ми е интересен аромата и как се чувствам като го усещам.Това е най-общо казано Simple Smile Прочетох мнение,че носи хлад и това ми трябваше,за да го поискам Simple Smile Нямам определено отношение и претенции относно парфюмните нотки,днес може да ми се носи захарен памук,утре топъл ориенталец,после нещо остро и режещо сетивата Simple Smile

# 98
Un Jardin Sur Le Nil  определено не е труден за носене аромат и лесно харесван.Аз мисля,че трябва първо да го пробваш,навсякъде го има.След като прочетох,че си спонтанна(и аз съм  Mr. Green ),не мисля,че би те впечатлил кой знае колко.Започва плодово свежо с мангото и грейпфрута,след това преминава в зелен аромат.Определено не му е сега сезонът,защото наистина е разхлаждащ и е предназначен за по-топлите месеци,въпреки,че ако ти е кеф,можеш да се пръскаш с всичко,когато си поискаш,важно е да изпитваш удоволствие от парфюма.Нека някоя по-компетентна потребителка се изкаже,че аз по принцип не харесвам градините,като изключим Un Jardin En Mediterranee,но и там нещата са на кантар  Hug

# 99
  • София
Според мен Нилските градини не са за купуване на сляпо. Аз например не ги харесвам, а съм почитателка на бранда. Peace

# 100
Според мен Нилските градини не са за купуване на сляпо. Аз например не ги харесвам, а съм почитателка на бранда. Peace
Подкрепям. Peace
Преди много години ги поръчах насляпо края на Януари месец и пръсках около половин бутилка, но не пламна голяма любов и накрая си отидоха. При мен избиват много моркови с мангото и ме дразнят.
Колежката обаче има страхотна химия с тях, стоят и невероятно и от години винаги ги има, и носи целогодишно. Пробва, влюбва се и купува постоянно. Пробвахме да смени с Покривните, не и носеха такова удоволствие и отново взе Нилските градини.
Задължителни са за проба, защото не са лесен аромат, макар и цитрусов.  Hug bouquet

# 101
Благодаря ви  Hug

# 102
Сега ще се връщам да чета, но бързам да се похваля - благодарение на една мила парфюмна фея  Heart Eyes се сдобих с отливка на Jour d'"Hermes и сега съм блажено парфюмно усмихната  Flutter
Остава да се запозная добре и с Абсолю, за да реша кой от двата ще се придобива... Или и двата  Mr. Green

# 103
  • Бургас
Ани,според мен "Нилските градини" има голяма вероятност да ти харесат,аз ги обожавам.Не избиват моркови върху моята кожа,само прекрасни цитруси,уникален зареждащ свежак Heart Eyes.Но първо ги тествай да не стане фал все пак. Grinning С "Покривните" и аз не можах да се разбера.

# 104
  • Чукарландия
Бела, тези, които съм ползвала, при мен са трайни, за другите нямам идея. Без да преувеличавам, блотерите на тези, които съм пробвала, миришат в нас по 1 седмица, без да са сложени в книга...на кожата са с нормална трайност...Имат една сладкарска серия, която е с лъжици за готвене и черпаци на етикета Grinning, тях ги харесвам, когато ми се приноси сладко.
Направи ми впечатление:
http://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Pistachio-I … -Cream-26382.html
(той не е от тази серия), който е изключително траен и чак ми писна накрая...
А отделно, аз никога не бих си купила нещо, което да ми мирише на пране, това е извън представата ми за парфюм, но пък бих си купила нещо, което носи името Dirt и мирише на мокра пръст:))))

Благодаря, Zozina! Hug
Никога и аз. Казах "чисто и свежо". Peace

Скрит текст:
На мен прането ми не мирише на пране, ухае страхотно в зависимост от омекотителя, камо ли да си взема парфюм с мирис на "пране"... Joy

Общи условия

Активация на акаунт