Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте, много съм притеснена и имам нужда от отговор на следния въпрос.
Преживях травма на главата лятото, (без загуба на съзнание) но много болезнена. В понеделник ме удариха на същото място, по-леко но болката е много силна. Питането ми е свързано с това, че утре (сряда ) имам час за зъболекар, който отлагам няколко пъти, а стоматологът винаги работи с упойка. Притеснява ме тази упойка дали не е противопоказна в момента. И без това винаги ме боли глава от нея. Много Ви моля, да се включите с коментар. Притеснено ми е как би повлияла упойката. И  може ли да комбинирам милгама с беналгин, нали в беналгина също има вит B, изобщо какво болко успокояващо да вземам?

Като цяло - първо предупредете зъболекаря за травмата и за главоболието. Като си ударихте главата, ходихте ли на снимка или невролог?! На някакъв лекар, който да провери дали няма поражение? Продължителна болка не е добре дълго да се третира с болкоуспокояващи.

# 406
Здравейте. Всеки ден, преди да отида до тоалетна за номер 2 ми изтича слуз, като бяло течение. Случва се, когато се движа, не когато лежа или съм седнала. Нямам бяло (гинекологично) течение и ходя всеки ден до тоалетна, главно след работа (не мога на работа). Нямам заболявания като колит или язва, нямам запек или разстройства. Консумирам салата 2 пъти на ден, но като отида на различно място от къщи и сменя ритъма на живот ми се появява запек.
Какви са тези симптоми? Нервен стомах? Irritable Bowel Syndrome?

Благодаря предварително.

# 407
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Според мен няма нищо притеснително в това, или поне аз като притежателка на същото нещо  не се тревожа. Това със запека при смяна на обстановката също ми звучи нормално. Познавам хора с най-разнообразни проблеми и странности, свързани с изхождането... Всеки луд с номера си  Wink
Никога не пречи, разбира се да посетиш гастро-ентеролог и да питаш каква е причината и дали е проблем.  Peace

# 408
  • Варна
Проблема с изхождането е психологически.Не мога да се изходя по-голяма нужда на чуждо място каквото и да стане.Ако ще и седмица да съм там,прибирам се като плондер.

# 409
Притеснява ме слузта. Ужасно е чувството - все едно се напикаваш, с извинение за подробностите.

Ще ми отнеме месеци да се добера до специалист и трябва да отсъствам няколко пъти от работа. Затова помислих, че някой би могъл да даде мнение какво може да е това.
Лично моите приятелки нямат такива проблеми.

# 410
Проблема с изхождането е психологически.Не мога да се изходя по-голяма нужда на чуждо място каквото и да стане.Ако ще и седмица да съм там,прибирам се като плондер.

Взимам слабителни аз, ако не се случи на втория ден. Шоколадче или чай. Не мога да ходя издута като плондир повече от 2 дни ...

# 411
  • Варна
Притеснява ме слузта. Ужасно е чувството - все едно се напикаваш, с извинение за подробностите.

Ще ми отнеме месеци да се добера до специалист и трябва да отсъствам няколко пъти от работа. Затова помислих, че някой би могъл да даде мнение какво може да е това.

Слуз обикновено виждам при себе си около овулация.

# 412

Имаш ли вътрематочна спирала?
Ако имаш е от това. Конецът дразни вътрешните стени на влагалището, което реагира с увеличаване на секрецията на слуз. Не е опасно, ама е неприятно.

# 413
Ако имаш е от това. Конецът дразни вътрешните стени на влагалището, което реагира с увеличаване на секрецията на слуз. Не е опасно, ама е неприятно.

Махнах такава преди 2 години и повече. Защо се появява непосредствено преди ходене до тоалетна?

# 414

И аз.

# 415

Махнах такава преди 2 години и повече. Защо се появява непосредствено преди ходене до тоалетна?

Най-вероятно при ходене до тоалетната се получава натиск някакъв, нали се изпразват тазовите резервоари, и за това точно тогава се появява.

# 416
Благодаря ви  Hug

# 417
  • София
Някой знае ли за адамовата ябълка при момчетата, като се уголемява има ли някакви болки, усещания, нещо? Rolling Eyes
Сина ми е на 12г и се оплаква от нетипична болка, посочва ми шията, гледах му гърлото нищо му няма. Търсих из нета, няма много информация и това, което ме интересува.

# 418
  • Варна
Да не е сливици нещо  Rolling Eyes

# 419
  • София
Ми не знам, но не се повлиява от тонзилотрена, не видях да са му увеличени, посочва мястото над ямката към средата на шията. Просто каза, че не го боли както обикновенно го боли гърлото. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт