Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 418
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и аз имам въпрос. Според вас къде може да е проблема свързан с голямата  ми дъщеря? От два месеца спи достатъчно,но е изтощена,постоянно й е топло и дори сега излиза с тънки блузи и косата й пада много.Ходи на преглед за щитовидна жлеза,здрава е без кисти и хормоните са в норма.
Изследвайте кортизол.

Да, и задължително сутрин и следобед е един и същи ден!

Да е напълнявала с горната част на тялото? Нови стрии да са й излизали?
Аз стрии нямам. Ама този хормон си е гаден, от най-малката промяна в настоението се вдига, трудно се диагностицира. Дъщеря ти на колко години е?

# 241
  • София
Благодаря, а контрастното вещество същото ли е като при скенера? Понеже са ми правили скенер с контрастно вещество.

Не мога да ти кажа.... newsm78

# 242
Благодаря на всички за отговорите.
Дъщеря ми е на 19 години. Слаба е,тежи 50 кг. и е без промяна в телосложението,но според нея е започнала да слабее въпреки че си хапва доста.
Началото на януари пак ще й правят кръвни изследвания.

# 243
Здравейте!

Имам хроничен фарингит и от 10-тина дни приемам Фарингостим.
От няколко дни обаче съм със  болки в гърлото, дрезгав глас и нощна кашлица. Джипито ми изписа антибиотик Азакс, който пия 3 дена вече, но гърлото продължава да ме боли, кашлям нощем , единствено гласът ми е малко по-добре. По принцип съм доболна от сиропа с бира и лимон за кашлица , но сега като пия антибиотик мисля, че не е редно. Довечера смятам да изпия един Ериус, да видя как ще е.

Да предложите нещо изпитано за болки в гърлото и нощна кашлица, суха, от гърлото?

# 244
  • София
Здравейте, имам нужда от следната информация: Колко време преди/след изтичане на болничен, трябва да се инициира продължаването му чрез личния лекар, съответно чрез свикването на ЛКК?
В конкретният случай, аз съм болничен до 05.01.2017. Кога трябва да отида при личния лекар и с каква документация, за да бъда изпратена на лекарска комисия за продължаването му?

# 245
  • София
И тук да попитам, след десет дневен прием на антибиотик, какво ще ми препоръчате за подсилване на имунната с-ма?

# 246
  • София
И тук да попитам, след десет дневен прием на антибиотик, какво ще ми препоръчате за подсилване на имунната с-ма?
Пробиотик!

# 247
  • София
Пробиотик!
Мнение за този: http://remedium.bg/probiotics/genesis-laboratories-proviotic-veg … iotic-10caps.html

# 248
  • София
За дете на 5г, кое е най силното против повръщане?

# 249
Деган
Половин или третинка ампула

# 250
Здравейте!
На мъжа ми му изписаха Кетотифен да пие.Но много му се спи от него.Предупредиха ни за тази реакция,но казаха след 1 седмица прием ще се оправи.Но подобрение няма.Може ли да го пие прези лягане и дали скоро ще отшуми това?

# 251
  • София
Здравейте!
На мъжа ми му изписаха Кетотифен да пие.Но много му се спи от него.Предупредиха ни за тази реакция,но казаха след 1 седмица прием ще се оправи.Но подобрение няма.Може ли да го пие прези лягане и дали скоро ще отшуми това?

Какви симптоми има? Кетотифен ми е малко ретро лекарство.....100% има изчистени заместители. Пиши!

# 252
Деган
Половин или третинка ампула
Ампула деган не е безопасно лекарство Naughty!

# 253
  • София
Не му дадох деган.
Но вдигна 39,4 С Sad
Отдавна не се беше случвало.

# 254
Какви изследвания са нужни за да се провери има ли проблем с щитовидната жлеза?След нова година ще си правя изследвания пкк и урина.

Общи условия

Активация на акаунт