Бързи здравословни въпроси и отговори – 4

• 68 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Относно чувствителни гърди,и аз съм така. Две неща правя. Едното е мазане с прогестерон, изписано от лекар. Не знам колко е безвредно, но е ефикасно. Другото, препоръка от съфорумка: десет дни преди цикъл пия по един разтворен магнезий. Също върши работа.

Магнезия може да го пробвам на своя глава.

# 616
Този, който пия аз се казва Biolektra magnezium 243. Има различни видове на вкус. В момента пия orangen - портокал, но ме ми допада и ще търся следващия път друг.

# 617
  • Варна
Този, който пия аз се казва Biolektra magnezium 243. Има различни видове на вкус. В момента пия orangen - портокал, но ме ми допада и ще търся следващия път друг.

Благодаря ти,прочетох за какво се пие и намерих поне 3 причини,за да го направя Peace

# 618
Възможно ли е от болка в ухо да се усеща болка и в зъбите от същата страна?

# 619

Мисля, че да, но и обратното и много вероятно.

# 620
  • оттам, откъдето започва България
И аз не знам вече какво ме боли. Ходих на почистване на зъбен камък. След почистването ме боляха зъбите, после ме заболя под брадичката нещо като възел, после и ухото, и ми е много некомфортно в момента.
Възможно е и да съм настинала.  newsm78
Ама тези мои уши направо ме морят.  ooooh!

# 621

Мисля, че да, но и обратното и много вероятно.
Благодаря за отговора. Ползвам тапи за уши и затова предполагам, че болката е в ухото. Снощи ме болеше, спах добре, през деня нямаше болка, но преди малко пак се появи. Зъбите ме болят ту отгоре, ту отдолу, ще видя как ще съм тази нощ. Сложих си капки, ако не отшуми ще ходя на лекар, но при кой първо?

# 622
  • София
доколкото знам ухо може да боли при проблемен долен зъб.

# 623
И аз не знам вече какво ме боли. Ходих на почистване на зъбен камък. След почистването ме боляха зъбите, после ме заболя под брадичката нещо като възел, после и ухото, и ми е много некомфортно в момента.
Възможно е и да съм настинала.  newsm78
Ама тези мои уши направо ме морят.  ooooh!

И аз наскоро чистих зъбен камък, нормално е след това зъбите да са ти по-чувствителни известно време, но това не трябва да те плаши.  Peace

Аз днес гледах, че пак ми се е появил много, а спазвам изключителна устна хигиена, но а де ...
Няма как да го чистя на зъболекар всеки месец, но някои хора са си и по-предразположени.

Ще търся домашни средства  Crazy

# 624
  • София
Към тези със синузит.
Постоянно имам секрет, заден. Имам и остри фази, при които имам и болки ,но тогава е възпален и има секрети постоянно.
Не че трябва да е нормално, но при вас,когато не е изострен, така ли е?
Имате ли заден секрет,който не се стича назад?

# 625
  • Варна
Към тези със синузит.
Постоянно имам секрет, заден. Имам и остри фази, при които имам и болки ,но тогава е възпален и има секрети постоянно.

Имам да,почти постоянно,изключително досадно Tired

# 626
  • София
Към тези със синузит.

Имам да,почти постоянно,изключително досадно Tired
Само с лампата за нагревки успявам да спра секрета.

# 627
Здравейте,

Пусках си хормонални изследвания за щитовидната жлеза. Притеснено ми е, лк е втора смяна , а не знам дали  ще мога да отида днес защото съм на работа. Някой ако може да разчете и дали е нормална стойност

Скрит текст:
  Не знам как да кача снимка, затова ще ги напиша тук. Нормални стойности и са изредени
3.0-8.8 PMOL /L
10.2-25.6 PMOL/L
0.3-4.0 MU/ML

и резултата ул. TSH 3.9

Благодаря Ви!  bouquet

# 628
Към тези със синузит.
Пробвала ли си Цинабсин, помага,... макар че при мен се утежнява и на алергична основа, хапна ли нещо млечно съм напълно задръстена.
И синупрет форте съм пила,  почти няма ефект.

# 629
И аз да попитам за синозита,а вие имате ли постоянна суха кашлица

Общи условия

Активация на акаунт