Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 12

• 82 919
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Честито! Аз от декември карам курса и вече искам и аз да съм на изпит.
Спокойно аз края на октомври почнах и нямах търпение да свърши това напрежение вече. В кой град караш?

# 736
В Сливен. Не е малка лудницата.

# 737
Ти във Варна да видиш какъв ужас е движението. Всички главни булеварди са в ремонт и задръстванията са навсякъде.

# 738
Ти във Варна да видиш какъв ужас е движението. Всички главни булеварди са в ремонт и задръстванията са навсякъде.
Това щях да кажа, аз си карах курса там и два пъти ме късаха, но не съжалявам, че съм била там, защото имах много различни ситуации, които ме научиха на много. А и като си курсист навсякъде ти се струва лудница😁

# 739
Мале нямам късмет. Инструктура е вече на работа, но единия изпитващ излязъл в отпуск и няма часове при другия Joy към лятото може да взема книжка.

# 740
Здравейте момичета. Искам опреснителни курсове на джип автоматик. Не съм карала повече от пет години. На всичкото отгоре сменихме и семейната кола с танк. Помагайте моля.
Районът няма значение, стига да има достъп до метро. Само човекът да не вика, да обяснява и да е търпелив.
Благодаря предварително.

# 741
Мале нямам късмет. Инструктура е вече на работа, но единия изпитващ излязъл в отпуск и няма часове при другия Joy към лятото може да взема книжка.
[/quote
Бъди спокойна и уверена в себе си и всичко ще е наред. Стискам палци 🤞

# 742
  • софия
Здравейте момичета. Искам опреснителни курсове на джип автоматик. Не съм карала повече от пет години. На всичкото отгоре сменихме и семейната кола с танк. Помагайте моля.
Районът няма значение, стига да има достъп до метро. Само човекът да не вика, да обяснява и да е търпелив.
Благодаря предварително.
Препоръчвам ти инж.Владимир Йорданов.Сигурна съм ,че дава опреснителни  часове на автоматик и е много точен.Аз останах много доволна от него.

# 743
  • софия
Управлението на автомобил май ,ще излезне трудна работа.

# 744
Благодаря предварително.
Препоръчвам ти инж.Владимир Йорданов.Сигурна съм ,че дава опреснителни  часове на автоматик и е много точен.Аз останах много доволна от него.
Благодаря.  Heart
Не съм карала автоматик. На ръчни се справях, но това е било отдавна. Сега съм много плаха. След вземането на книжката нямах кола и не съм карала. Имам чувството, че съм забравила всичко. Сигурно с всички с забравени дълбоко в джоба книжки е така. А не мога да си го причиня врещящият ми съпруг да е до мен. 
Серената, ще се научиш. Аз не попаднах на инструктор на времето. Стискам палци!

# 745
В автоматика всъщност няма нищо сложно. Все едно да се качиш да караш карт. Два педала, няма скорости, съответно колата не гасне по светофарите.

# 746
Така е. С автоматик е по-лесно, особено в града, защото и не мислиш постоянно на коя скорост да смениш.

# 747
Много ми е любопитно да се кача да карам автоматик.Старата ми госпожа е с ръчни скорости.Не ми е проблем,че е с ръчни.Не искам да я сменям,направила съм си я като втори дом,с много желание.

# 748
Честно казано, след като взехме автоматика, не бих се мъчила на кола със скорости вече.

# 749
Аз не виждам плюсове на ръчната скоростна кутия при положение, че има автоматични скорости. Това е все едно да предпочиташ да метеш с метла пред прахосмукачка, да разбиваш ръчно яйца пред миксер и т.н. Но когато карах курса много се чудих, докато не опитах и от двете.

Общи условия

Активация на акаунт