Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 12

• 82 608
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • софия
Лошото е , че няма много учебни коли автоматик.А и трудно се намира добър инструктор .

# 751
А според мен лошото е, че като изкараш книжка за автоматик не е позволено да караш ръчка, а никога не се знае кога ще ти се наложи.

# 752
Най-добре да се изкара нормална книжка и после вече като искаш, карай си автоматик. Защото тея, дето карат курс на автоматик, им го отбелязват в книжката после и нямат право да карат кола с ръчни скорости.

# 753
Най-добре да се изкара нормална книжка и после вече като искаш, карай си автоматик. Защото тея, дето карат курс на автоматик, им го отбелязват в книжката после и нямат право да карат кола с ръчни скорости.
Toчно така е,да.

# 754
Аз съм чувала, че частите на автоматиците са 2но по скъпи от ръчките, но не знам.

# 755
Двойно по-скъпи не са, по-скоро четворно Sad

# 756
Не е вярно. Цената на частите зависи и от доста други неща. Чувала съм за безумно скъпи части и на ръчка. Беше някаква Мазда, не помня вече модела обаче.

# 757
Е, тука говорим кое е по-лесно. Ако тръгнем да гледаме кое излиза по-евтино... Май без кола ще е по-добре 😉

# 758
Къде е отбелязано с книжката.. сравнявах я с такава взета на ръчна, няма никаква разлика?

# 759
Честно казано, не съм виждала книжка за автоматик аз. Но бях чела, че се отбелязва някъде отстрани до категория B. Дано се включи още някой, че и на мен ми стана интересно.
Всъщност сега се разрових, че при някои книжки се отбелязват с код в графа ограничения. Да не би там да трябва да се отбележи? Въпреки че пише, че за човек с очила/лещи трябва да е отбелязано с код 01 там, когато е описано в медицинското, а при мен го няма този код в книжката.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 09:36 от цветна палитра

# 760
  • In my tropical dream
Аз карах курса на автоматик, издържах си изпита през ноември, но още не съм подала документи за книжка, защото в деня след изпита се издухах за чужбина, където живея. Както казва цветна палитра
при някои книжки се отбелязват с код в графа ограничения.
Трябва да е отбелязано с код 78 за автоматик.

Аз бях попаднала на страхотен инструктор, а и на автоматик е лесно. Нямах време да уча ръчни скорости, сега малко съжалявам, но някой път ще взема уроци  отделно за тях.

# 761
Колеги, взех го изпита. Софиянец ме изпитва и ми разказа играта.

# 762
  • на Мелмак
Айде, честито!
Безаварийно!

# 763
Колеги, взех го изпита. Софиянец ме изпитва и ми разказа играта.
Еехеее честито. Леко и безаварийно каране.

# 764
Благодаря. Голям стрес преживях аз, а е важно да не се стресираме ама...

Общи условия

Активация на акаунт