Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 166 445
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 345
Ами ако се спрат щедрите помощи, може би и ще работят.
Не ми се вярва. По-скоро голяма част от тях да започнат да крадат и още да се радикализират.
Германецът никога няма да намали социалните помощи. За него бедният и гладният са заплаха.
По-лесно им е да вземат от германският данъкоплатец, отколкото да принудят мюсюлманина да си хвърли броеницата и да се включи в пазара на труда. За мюсюлманките е излишно да се говори, каква е ролята им в семейството.
Друг е въпросът за тези, които имат желание да се интегрират и търсят начини да работят и плащат данъци, но са прекалено малко. Доколкото знам и те срещат трудности при намиране на работа.

пп. Наложи ми се спешно да търся стоматолог в германски град и попаднах в клиника на араби.
Бях възхитена от работата на едно младо арабско докторче.
Предполагам, беше роден и израснал в Германия.

# 346
Не ми се вярва. По-скоро голяма част от тях да започнат да крадат и още да се радикализират.
Германецът никога няма да намали социалните помощи. За него бедният и гладният са заплаха.
По-лесно им е да вземат от германският данъкоплатец, отколкото да принудят мюсюлманина да си хвърли броеницата и да се включи в пазара на труда. За мюсюлманките е излишно да се говори, каква е ролята им в семейството.
Друг е въпросът за тези, които имат желание да се интегрират и търсят начини да работят и плащат данъци, но са прекалено малко. Доколкото знам и те срещат трудности при намиране на работа.

пп. Наложи ми се спешно да търся стоматолог в германски град и попаднах в клиника на араби.

Няма как да издържи и Германия на подобно нещо. Все пак има и работещи мигранти, така че не е съвсем всички да са на хранилка. Това трябва да се стимулира.

# 347

Я ме светни като какви ще работят в БГ дивите необразовани афганистанци? За които решението на всеки проблем е ножа?
Да бе ще спрат, колкото на нашите роми са спрели помощите  hahaha

# 348

Я ме светни като какви ще работят в БГ дивите необразовани афганистанци? За които решението на всеки проблем е ножа?
В Австрия работят хората. Продават наркотици.
В България също могат да си намерят работа.

# 349
  • София
Специално афганистанците могат да развъртят земеделие у нас под девиза "Ален мак цъфти усамотен".  Simple Smile Хич няма да е усамотен, нито пък ненужен - това си е бизнес, а в Афганистан си и имат и традиции.

# 350
Специално афганистанците могат да развъртят земеделие у нас под девиза "Ален мак цъфти усамотен".  Simple Smile Хич няма да е усамотен, нито пък ненужен - това си е бизнес, а в Афганистан си и имат и традиции.

Това в пустеещите земи, нали?

# 351
Скрит текст:

Няма как да издържи и Германия на подобно нещо. Все пак има и работещи мигранти, така че не е съвсем всички да са на хранилка. Това трябва да се стимулира.

Когато ги поканиха миналата година, си мислеха, че ще си имат работа с такива като работещите и интегрирани турци. То не бяха радости, че има вече хора, които ще работят в автомобилната промишленост, в строителството, разрешаване на демографска криза  и пр. Съвсем не очакваха, какво ще им се стовари на главите.
Довлякоха се хора с големи претенции и то не бягащи от война, а търсещи доволен живот, без да си мръднат пръста за това.
И не знам колко още управляващите ще успяват да лъжат, все още вярващият им германец.
Сега предизборно се пускат много обяви за работа, говори се, че данъци няма да се вдигат, но за вдигане на пенсионна възраст се мълчи, а май пак се готви нещо такова.
Данъкоплатецът скоро ще го усети и тогава не знам с какво ще удържат този народ?
Пак с работа ли доживот, защото пенсия, доколкото виждам, ще получат посмъртно.

# 352
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Сапфир, тази статистика е доста обща.

много от немците след следването си търсят работа в чужбина, защото изглежда добре в Автобиографията.
отделно ръководните кадри също ги пращат нейде - един познат работи в BMW и отиде за 3г. с цялото си семейство, т.е. и той и жена му правят бройка в статистиката - той по работя, тя заради семейството...

да, разликата е негативна, по-малко са се върнали, ама не се казва кои са се върнали.

# 353
Навярно се е напатил, за да постъпи по този начин:
Магазинер в Германия на съд заради табела "Кандидатите за убежище да чакат отвън"
http://www.blitz.bg/svyat/magaziner-v-germaniya-na-sd-zaradi-tab … n_news463979.html

# 354
  • София
От какво бягат "бежанците".
От представително проучване на база 10,000 бежанци, публикувано в годишния доклад за 2016 г. на организацията Médecins du Monde, се оказва, че:
- 69,6% от бежанците, които са дошли в Германия, посочват като основна причина икономическата;
- 21,8% идват при член на семейството си;
- само 4,9% са напуснали домовете си, за да избягат от войната;
- 5,6% са избягали по политически, религиозни, етнически причини или от съображения, свързани със сексуална ориентация.
За Швеция данните са също много показателни - бягащи от войната са 0,00%, търсещи по-добър живот - 86,4%. Как да не ги приютиш в дома си?  Wink
Скрит текст:
от ТУК

# 355
Бях гледала филм за немци, които са били бежанци след войната. Техните събратя са ги настанили в свинарници, а днешните бежанци ги посрещнаха с цветя, плюшени мечета и изгониха немците за да настанят свинете.   Rolling Eyes

# 356
# 357
  • София
Днес във фейсбук някой сподели разказ на българин, който живее в Испания. Та, човекът разказваше как на улицата  го спрели представители на Уницеф и започнали да го агитират да приюти "бежанци" в дома си. След като човекът отказал,  агитаторите от Уницеф започнали да викат по него и да го наричат расист. Дошла полиция, телевизия....

Pure, това което споделяш е ужасно. С тези хора няма да има оправия. Чудя се само от как европейците не го разбират.

Само си представям какво щеше да им се случи на тия маймуни, ако бяха посегнали на елха в български мол  Wink

# 358
WASP, Pure, аз вчера се чудих защо някои шведски общини имат квота 0. Даже потърсих в Гугъл как изглеждат, ами нищо особено не открих, не бяха луксозни... Но отговор винаги има!
Значи, не очаквайте лагер в Банкя.

Просто на места поддържат нарочно супер високи цени на имотите и това превръща квартала в бял, независимо че имотите може да са мухлясали дървени кокошарници пред срутване
За там често няма и обяви за продажба

Ако отидеш там, няма никакви удобства за туристи, няма паркинг, няма кафе, няма магзинче, нищо -  няма къде да спреш и да се порадваш на гледката, ако има такава
Можеш само да обикаляш по улиците между високите зелени плетове и да те наблюдават отвсякъде с подозрение

Парадоксът е, че на такива места живеят любители на мамините и радетели за правата им
Но само ако може да са далече от къщите им и училищата на децата им

Сега чета за този зъболекар
Значи разкрива служебно престъпление, злоупотреби и се оказва той виновен
А виновните отново бели и добри
Замислям се вече да се пиша и аз дете. Мъдреци още няма
Пък дано спестя някоя крона така
И нов айфон ше ми дадат, че моя чукна 6 години вече
И червени найкове

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 21:01 от Анонимен

# 359
  • България
И да са сирийци, каква е гаранцията, че не са терористи? Независимо от пропагандата, европейското население не е чак толкова задръстено и след първоначалния шок се окопитва, и вече няма начин да бъде убедено нито от политиците, нито от НПО-та,  че тези хиляди мъже, щурмуващи противозаконно  границите, са мирни сирийски майки с деца. Една по една ще падат политически глави, тепърва ще наблюдаваме.

И изобщо, на кого и защо му хрумна, че европейците нямат право да държат на собствените си традиции, обичаи, религия и ценности и да нямат право да ги бранят?
Що за глупост е това?
Кое е лошото в това да искаш Европа да си остане Европа, кое е нечовешко, обяснете, аз не разбирам

Нова, за пореден път съм на едно мнение с теб.
Бива ли след няколко хиляди страници, все още да има такива, които вярват, че сирийците са "бели и добри" ?!
Все същите араби.
Набързо потърсени:
Двама от терористите ясни - французин и сириец
Кола е пробила полицейската блокада в района на Ив дьо Франс
http://www.chernomore.bg/izbrano/2015-11-14/dvama-ot-teroristite … ntsuzin-i-siriets

Спънатият "бежанец" се оказа сирийски джихадист
https://news.bg/int-politics/spanatiyat-bezhanets-se-okaza-siriy … i-dzhihadist.html

Атентатът в Анкара извършен от сириец, влязъл с бежанци в Турция
https://news.bg/world/atentatat-v-ankara-izvarshen-ot-siriets-vl … i-v-turtsiya.html

Сириец, минал през България, се взриви в ГерманияПолицията откри "салафитски видеозаписи" в апартамента на сириеца в Ансбах.
Капитал
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2016/07/25/2801 … rivi_v_germaniia/

Задържаният в Германия сириец планирал убийствени атаки
http://dnes.dir.bg/news/Germania-terorizam-jihad-zadarzhan-sirie … r-albakr-24155212

...........................
и много, много още.
А който не вярва, да пусне в търсачка, ще намери още и още и още...

Общи условия

Активация на акаунт