Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 166 518
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 405
 Shocked И до там ли стигнаха? Насила да ги настаняват в собствеността ти? #Crazy Все по-невероятно неща виждам, скоро ще започнат и по домовете на хората да ги разквартируват, без да ги питат.

# 406
  • София
В момента по Бтв Карбовски за бежанците - къде са каналите, как минават.
Аааа не - дадоха оградата!!! Смешна работа...

Казаха, че през нашата граница на денонощие влизат между 400-800 души.

# 407
И аз гледам Карбовски и последното изречение преди рекламата беше отчайващо .... ooooh!

# 408
АААААААА!
Не знам кого да гърмя!
Това, което току-що казаха при Карбовски, е че им обещавали в БЪЛГАРИЯ безплатно жилище и бяла жена робиня!
Просто нямам думи...

# 409
  • София
Над 60 000 регистрирани у нас - завинаги наши!
До преди година е имало износ на бежанци, докато сега се наблюдава внос на бежанци на наша територия. Не искам да повярвам какво чувам.
Или да докарват армията и да не пускат никого, или да помагат на каналджиите да ги изнасят към мечтаните държави. Сори, не не желая никой от тези, дори и през КПП-то да не преминават.

Гледам предаването и не виждам никаква гранична охрана - нито на сръбската, нито на турската граница. За сметка на това турците и сърбите си пазят границата, а ние?

# 410
Ох, и аз се натъжих, че никой не искал да остава в България... Sad Cry

# 411
Не искат, не искат, пък са се разщъкали навсякъде. С тия обещания за къщи и бели робини току виж им харесала България.

# 412
Ами ще щъкат тук при нас, като не ги пускат нататък при хуманистите...

# 413
Този път протестът е по-малоброен от предишния.
Както обикновено се случва.

А сега трябва да пророним няколко сълзи за тормоза над "бежанците".

# 414
Имам питане към тези, които са гледали предаването от началото. Имаше ли обявено каго представляваше тази патка, кокореща се, клатеща глава и размахваща ръце? На мене ми изглеждаща надрусана с лекарства или с дрога.

# 415
Каква разлика между външната продукция на Карбовски и "обективните" новини на БТВ...  ooooh!

# 416
  • София
Предаването на Карбовски: ТУК

# 417
  • София
Сега пък по новините репортаж за милите бежанци и техните мъки с нашите полицаи. Пуснали жалби - много ги били били и ограбвали. Ша посна салза.
Ми, не идвайте бе! Заобикаляйте България!

Недоволна, едната жена беше от Инициативен комитет "За Харманли", а ръкомахащата не видях.

# 418
Баш новините по бтв ме ядосаха- 1 минута на протеста, след него обилно жалене как не посрещали с хляб и сол на границата "бягащите". Независими!?! организации потвърждавали?!? насилието над тях- бой, кучета, крадене на храната им. Доказателства не показаха, но "на едно момче му удариха главата..."

# 419
Сега пък по новините репортаж за милите бежанци и техните мъки с нашите полицаи. Пуснали жалби - много ги били били и ограбвали. Ша посна салза.
Ми, не идвайте бе! Заобикаляйте България!

Недоволна, едната жена беше от Инициативен комитет "За Харманли", а ръкомахащата не видях.

Естествено, не питах за тази жена - беше изписано както името й, така и кого представлява. Невероятно свестна и готина жена. Питах за патката, която се появи във втората половина на предаването, но може преди това да са я давали и в началото, което не видях.

Общи условия

Активация на акаунт