Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 175 019
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 175
Пропагандната машина ползва всички средства, няма прошка. Прословутата Бана писала трогателно писъмце на Тръмп.
https://news.plovdiv24.bg/700200.html

Тези предизборни имитации на дейност и празни приказки отдавна не ме впечатляват. Докато не видя ежедневно Европа да олеква с по няколко хиляди пришълци, всичко друго не си заслужава дори коментара.

# 5 176
   А "българинът" с какъв произход е?
Или в Западна Европа си мислят, че в България има само етнически българи?  newsm78
Или така им изнася.
Австрийците-престъпници- с мигрантски корени, албанци, а в България само българи Crazy.

MoiraineD,

все пак не съм писала въпросната статия, която е публикувана в българска медия.

Как точно австрийските информационни агенции и медии предават случая, нямам представа.

Може би българинът няма австрийско гражданство за да го пишат 'австриец от български произход', както е написано за албанците.

Обезпокоителното е, че има 'български гражданин', арестуван по подозрение за участие в терористична група. Ако наистина е български гражданин, а не някой с фалшиви български документи, което също е обезпокоително.

# 5 177
Скрит текст:
ЕС пак се готви да финансира лагери на мигранти в Африка
Направят си по една седянка, помечтаят си, подремнат си, поизлъжат и дотам. Stop
Откога се говори по този въпрос?
Тръмп ли ги извади от летаргията? newsm78
Едва ли, просто наближават избори.
Въпросът е дали изобщо ще го направят или и това ще бъде като "успешното" екстрадиране на
афганистанците. Twisted Evil

# 5 178
Искам да съм оптимист, но ....  Confused

# 5 179
  • България
   А "българинът" с какъв произход е?
Или в Западна Европа си мислят, че в България има само етнически българи?  newsm78
Или така им изнася.
Австрийците-престъпници- с мигрантски корени, албанци, а в България само българи Crazy.

MoiraineD,

все пак не съм писала въпросната статия, която е публикувана в българска медия.

Как точно австрийските информационни агенции и медии предават случая, нямам представа.

Скрит текст:
Може би българинът няма австрийско гражданство за да го пишат 'австриец от български произход', както е написано за албанците.

Обезпокоителното е, че има 'български гражданин', арестуван по подозрение за участие в терористична група. Ако наистина е български гражданин, а не някой с фалшиви български документи, което също е обезпокоително.

Не обвинявам теб за написаното, разбира се.  Hug
Цитирам частта от статията, а тя е в твоя пост.
   Аз не убивам вестоносеца.  Wink

# 5 180
MoiraineD  Simple Smile Hug

# 5 181
Източникът на статията, която публикува zon e thelocal.at. Там наистина пише, че има задържан българин, а задържаните австрийците са с мигрантски произход. Задържаните искали да създадат Austro-Kalifat.  Crazy ooooh! Ислямска държава в центъра на Европа.  Crazy Sick

# 5 182
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
в Германия е осъдена 16г. на 6г. затвор за непълнолетни, защото преди години нападна и рани тежко полицай. подкрепяла е ИС.
ще обжалват, много й било...

# 5 183
в Германия е осъдена 16г. на 6г. затвор за непълнолетни, защото преди години нападна и рани тежко полицай. подкрепяла е ИС.
ще обжалват, много й било...
Не само го е нападнала, а е искала да го убие.
При такива нападения полицаите според мен трябва да ползват оръжията си и след това да не се водят дела и налагат подобни смешни присъди.

# 5 184
Прословутата Бана писала трогателно писъмце на Тръмп.

Защо пък на Тръмп? Да пише писъмца на Асад и Ислямска държава, на талибаните и другите ''умерени опозиционери'' или както ги наричаме тук - терористи.

Иначе аз на предизборните лъжи на социалистите в различните европейски държави не вярвам. Страх ги е, че ще ги изритат от власт (и с право) и се чудят как да лъжат и мажат, че да подлъжат някой и друг избирател да гласува за тях, че да продължат с политиката на широко отворените врати и поканите ''добре дошли'' след изборите.

# 5 185
Прословутата Бана писала трогателно писъмце на Тръмп.

Защо пък на Тръмп? Да пише писъмца на Асад и Ислямска държава, на талибаните и другите ''умерени опозиционери'' или както ги наричаме тук - терористи.

Е как защо? Сега най-големият враг е Тръмп, не знаеш ли? Трябва да се атакува с всички достъпни средства - ако не става с окаляне, то с игра по тънката струна, дано не се стигне и до физически мерки за отстраняване. ИД и другите подобни въобще не са част от играта, те са само удобни средства на играчите. А пък Бана е друго удобно средство.

# 5 186
  • Varna
Туко що казаха, че българският ислямист е някакъв 23 годишен
пишледарин от Силистренско- турски произход.

# 5 187
А уж турците били различни, особено нашите!  Rolling Eyes
Аз залагах в интерес на истината на циганин, а то турчин се оказа.

# 5 188
  • България
И аз си мислех, че е циганин, особено като им чета коментарите.
Но става това, от което се страхувах и писах още в началото на първата тема.
Разбира се, имаше възмутени и коментираха с негодувание поста ми, че за мен има мюсюлмани в България, които са спящи клетки.
   А съм от малкото хора, които продължават да се надяват, че все пак сънародниците ни ще прояват разум.
 Tired
  Виждам противоречието в поста ми, но ще се надявам още известно време.  Hug
Все пак, всяко стадо си има мърша.

# 5 189
  • Varna
И аз бая си мислех, че е от ония пазарджишките цигани, ама на.....
Не залагах на наши турци.

Общи условия

Активация на акаунт