Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 175 044
  • 36 877
  •   2
Отговори
# 5 505
А, дано ти излезе късмето и черни деца да гледаш ..еми така де , нали ще заплождаш негърки или
арабки с "кръшни" снаги

Важен е акта като такъв в коментара, резултата не е задължително да е моя отговорност.

Между другото, какво му е лошото да имам дете от жена от арабски ( примерно ) произход?

# 5 506
Това ако е свобода -да ти налупят черно платно и да гледаш света през мрежичка ..
Това е унижение ..все едно не си човек ..и животните са по свободни ...
Важното е друго . Тези забрадените крещят с грозните си муцуни , защото те дойдоха
тук за превземат земите ни и да налагат ислям ...Не го ли виждате ...след десетилетия такива ще са тройно повече ...До скоро имах надежда, че ще се събудят европейците и ще ги изметат , вече не го вярвам .
Ей, защо никой не ме отразява -влезнах тази вечер да си побъбря, а насреща няма никой...Сърдя ви се  Crossing Arms

# 5 507
Интересно ми е, колко от протестиращите арабки работят като държавни служителки? newsm78

# 5 508

Между другото, какво му е лошото да имам дете от жена от арабски ( примерно ) произход?
А, няма нищо лошо, но предимно обратното се случва.
Поне аз не съм срещала  арабка да е родила от европеец.
Може и да има някакви изключения, де.

# 5 509
  • София
Интересно ми е, колко от протестиращите арабки работят като държавни служителки? newsm78
Обобщавам въпроса - колко въобще работят?  Wink
Последно редуцирали забраната за забрадките в проектозакона - да важи само за училищата и съдилищата. Но протестите са по принцип - как така ще забраняват?
И Австрия ще забранява забрадките

# 5 510
При първото ми посещение във Виена преди повече от десет години от разходката ми по центъра освен архитектурните красоти помня също и граченето на протестиращи тъмни субекти, между които доста такива забрадени жени, а някои бяха дори и с никаб. Не са новост протестите им. Всъщност тогава в метрото им за първи път видях така облечена жена наживо - беше малко шокиращо в първия момент.  Rolling Eyes

# 5 511
Оф, тази снимка от центъра на Виена ме потресе.
От ТУК

Забележете колко са яростни циганките мръсни.
А ние сме ги съжалявали, че им потъпкват правата.
Искали си хиджаба и бурките и всичко.
Докато не станаха толкова много, бяха по-ниски от тревата.
Сега вече си показаха рогата.

Да си ходят у дома и там да си носят завесите и да си живеят според шериата. Ние тук не живеем така.

Надявам се горещо правилните партии да спечелят изборите в Европа тази година и да се сложи край на тези циркове.

# 5 512
Държавните институции, болници, училища си имат дрескод. Както не можеш да отидеш на работа по джапанки и къси гащи, така не би трябвало да е разрешено и с хиджаб.

# 5 513

Супер въпрос , делпел!

Василена, не се коси. Имай търпение до септември. Тогава немецът със страшна сила ще изрита и бабки и дедовци от  бундестага.
В обкръжението ми е така - тези, с които си имаме доверие са открито против обогатителите и го говорят, но разбира се в приватен кръг.
Другите, които не са може би сигурни, дали може безнаказано да се разминат, ако критикуват режима, мълчат като пукали. Има един немски лаф -кайне антворт ист аух айне антворт-липсата на отговор е съшо отговор.
Една мизерна част може би - досега на  две такива патици съм се натъквала-пекат курабийки. Едната обаче почна още преди месеци да дава на заден.

Голяма част от немците са по природа денунцианти (предатели, доносници). Поп Кръстю ряпа да яде.
Тук всеки се страхува от другия. Да не го наклепа пред шефа, данъчното, полицията и така нататък.
Даже и нашенските мами тук (не всички де, някой да извиняват) яко ги тресе страхът. Не дай си боже да проронят някоя дума против лежанците във форума. Ще си загубят немската идилия.

# 5 514
  • София
Много се надявам да си права и картинката, която ни рисуват по медиите за обществените нагласи в Германия, да е изкривена.

# 5 515
Надявам се,  Mirella_ ! Praynig
Дано не е това, което се показва и пише.
Сещам се за изнасилената социална работничка, която оправдаваше насилниците си. Sick
Родителите на наскоро убитата студентка, които имаха същото отношение към убийците. Shocked
Все си мисля, че това са го декларирали под диктат. Не мога да повярвам, че говорят това, което
чувстват.

# 5 516

Василена, не се коси. Имай търпение до септември. Тогава немецът със страшна сила ще изрита и бабки и дедовци от  бундестага.

Сериозно ли говориш?!? От твоите уста - в Божиите уши! Praynig
Представям си една прекрасна гледка: физиономията на Мами в стил Хонекер, когато го изненадаха неприятно.

Но ми се струва почти невероятно.

# 5 517

Дано имаш правилни наблюдения . Това ще разтърси хубавичко Европа ...леле размечтах се ...

# 5 518
Според мен и сред хората важи законът на джунглата.
По-силният изяжда по-слабия.
Приматите са много и се плодят много, но качеството им е много ниско, затова и винаги ще бъдат владени от по-умните.
Те направиха една генерална грешка -показаха си твърде рано рогата. И това е характерно за примитивните им умове. Ако действително бяха на ниво с европейците, щяха да си траят още 20-30 години, докато вземат превес и тогава да почнат с аллах акбар и искаме си бурките. А може и такива планове да е имало.  *(виж долу)

Горе главите!
Как изобщо си представяте тези маймунеци да успеят срещу интелигентния европеец?
Вярно е, че доста време им е разрешавано да си развяват коня както искат - например петролните шейхове десетилетия са ухажвани отвсякъде. Ама къде са им парите? В банкте на евреите.
Арабите на са интелигентните руснаци, които действително имат и мераци, и потенциал да завладеят Европа.
"Всяко зло за добро"  е рекъл народът.
Меркел направи неоценима заслуга на всички - тя ни събуди!

Не ви ли прави впечатление, че много и от терористите и от изнасилвачите са доста по-отдавна тук - още преди Мама да покани лежанците?
 *Така че Меркел просто ускори един процес, който щеше да трае иначе още 20-30 години, да бъде незабележим за нас и тогава вече необратим.

Ние също сме си виновни. Трябва да направим един ъпдейт на ценностите си. Иначе действително - жалко, по турски -язък ни за интелигентността и превъзходството.

# 5 519
Не знам ..Те че са примитивни и нямат потенциал да ни владеят е истина ,
Но достатъчно е да правят поразии -тук с бомба, там с мачете...Kабул в центъра на света..Защо беше нужно
да се вкарват такива средновековни хора и да загиват невинни. Сега това чудо няма гонене ...освен ако не се появи някой нов с мустачки . Иначе на тях си им е в кръвта да разрушават и след няколко поколения пак ще го правят .
Има един краен вариант, но е много шантав . Ако са влезли хиляди джихадисти и решат да скочат,
тогава ще ги смачкат до крак ...и това ще бъде по добрия вариант от живеенето с тях во веки веков

Общи условия

Активация на акаунт