Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 175 092
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 130
Ц-ц-ц, ама как може така бе, другарки и другари:

Тръмп спира нелегалната имиграция и бежанците мюсюлмани

http://dnes.dir.bg/temite/news/granitza-stena-nelegalni-migranti … 810?tag_id=139004

ДПА цитира "Ню Йорк таймс", че тази седмица Тръмп може би ще се заеме и с нелегалната имиграция, като забрани приемане на бежанци от Сирия и други "страни с мюсюлманско население, склонни към тероризъм".

# 5 131
Чудничко. Всичко дето се е засилило нататък ще се преориентира насам. Пък нали трябва да защитаваме ценностите си и .... на печелившите - Честито.

# 5 132
Тоя, пък, що се опъва? Wink
Не е ли чувал за интеграция?  Naughty

# 5 133
Аз не разбирам как може да отказват прием на хора, които бягат, за да си спасят живота...И да строят огради...Това ли са им ценностите? Sad

# 5 134
Aбе, нема що .
Не ми се говори вече.
Нормално е да се спират такива от БИ да влизат, но защо тук нормалното е заклеймено
а ненормалното закон ...На лидери ли не случихме, хората ли са гламави ...ама ще си патим от главите

# 5 135
  • София
Разни откровения на нашия стар познайник НИДАЛ ХЛАЙФ - сирийския журналист със зализаната коса, който по едно време беше всеки ден на линия в телевизионните дискусии на тема "бежанци".
Европа и ислямът - диалог, труден като любовта
Приятелят ми ме разпита за живота в Европа и дали например приемам да посещавам съседа си българин, ако в къщата му има алкохол. Или приемам покана за вечеря, ако на масата има алкохолни напитки. ... Според него би трябвало да поискам от съседа си да изхвърли алкохола преди да дойда, иначе няма да му гостувам. Преди няколко дни същият ми се обади да поиска съвет в коя западна държава да емигрира. Оплака се, че работещите в Саудитска Арабия имигранти нямат права и могат да бъдат уволнени всеки един момент. Напомних му нашия разговор в Сирия. ... Посъветвах го да си остане в Саудитска Арабия.
Мъдър съвет, важи и за други кандидат-европейци, които пристигат тук да налагат шарията, ама иначе не се гнусят да се ползват от демократичните закони в Европа, когато им изнася.
Опитите на автора на статията да се представи за просветен и цивилизован мюсюлманин въобще не ми звучат убедително.

# 5 136
Предполагам, че всички сме в поза очакване дали действията на Тръмп ще повлияят по някакъв начин в Европа, както и какво ще стане с новата политическа конфигурация, при която Мами остава абсолютно сама без нито един сериозен поддръжник. А и повечето неща сме си ги казали, даже вялите опити на някоя пишман либералка не хващат дикиш.

Аз лично никога няма да свикна.

И все още в мен се таи една мъничка надежда, че германците ще поднесат изненада на изборите. Не че е вероятно предвид стадната им психика, но все пак...Eще не вечер!

# 5 137
  • София
Аз също много се надявах на германците, но вече не знам какво да мисля. Май докато има бира и наденички за бюргерите - няма надежда да се събудят.  Sad

# 5 138
Не знам какво да мисля за германците.Щом им харесва да живеят така,нека си преизберат Меркел.Все пак е готино,че Тръмп се изказа честно и обективно за нея.Пък тя да се чуди на кого да се нагъзи.Не разбирам защо продължава сегашната си политика?Изглежда и харесва да съдира по сто кожи от нацията си и да гърмят и изнасилват народа и.Подла войнолюбка.Всички се страхуват от комунисти,най-голямото зло на света. hahahaВече са ми жалки.У нас управляват бивши и настоящи комуняги от най-крадливите!,Меркелица комсомолски секретар и вижте всички докъде ни докараха.Извратеняци,да им ....на ''ценностите'!
Мазният Нидал Хлайф хич да не се прави на ощипан.Няма начин и той да не пие алкохол.За мигрантите у нас,няколко пъти писах,че купуват алкохол и енергийни напитки.Споделяла съм ви за едно жилище,където съседите са наематели ''бежанци''.Иракчанина пие и си претрепва сирийската жена.Вчера пак е била в кръв и с детето е звъняла по вратите да я спасяват.Пак са идвали полицаи,нещо са говорили у тях и не знам.Така ще е до следващият път.

# 5 139
Това уж е с днешна дата,но звучи старо.Хвърляме армията на границата да ни пази от мигранти.Как ще ни пази,ще ги връща в Турция,защото Е сигурна страна или ще хваща всичко живо и ще го регистрира както борисов нареди и правиха най-прилежно?! Money
https://fakti.bg/bulgaria/221135-hvarlame-armiata-sreshtu-bejanskia-potok

# 5 140
В Австрия има доста чеченци. Воина в Чечня отдавна няма, но чеченците са си тук и с топ не можеш да ги помръднеш. Размножават се като хлебарки и се гордеят с културните си особености. Същото ще стане и с арабите.  Rolling Eyes

# 5 141
Чеченците нали и те са мюсюлмани?Те винаги налагат ''културните'' си особености.Кучето скача според тоягата.Както много пъти сме отбелязвали тук,защо в Турция не си прилагат номерата?Защото няма да ги търпят,а не,защото и там са мюсюлмани.

# 5 142
Няма война в Чечения, ама Путин дебне, то може ли да му имаш вяра, нека са там в ЕС на сигурно.

# 5 143
Това уж е с днешна дата,но звучи старо.Хвърляме армията на границата да ни пази от мигранти.Как ще ни пази,ще ги връща в Турция,защото Е сигурна страна или ще хваща всичко живо и ще го регистрира както борисов нареди и правиха най-прилежно?! Money
https://fakti.bg/bulgaria/221135-hvarlame-armiata-sreshtu-bejanskia-potok
Все тая, кой ще патрулира по границата ни.
Докато поканата е в сила, ще напират и никой не може да ги спре. Наясно са, че най-лошото, което може да им се случи, е да ги регистрират при нас.
Не знам колко са успели да върнат обратно в момента на пресичане на границата, но съм убедена, както и всички ние, че влезлите са многократно повече.

За чеченците бях чула мнения, че са доста по-образовани от сегашните нашественици.

# 5 144
Естествено, че няма място за сравнение. Разликата е колкото между турците и новите страдалци.

Общи условия

Активация на акаунт