Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 750
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 510
  • MI
Не знам дали това е изтритият запис от медията, но това е записът на цитираната лекция.
https://www.vbox7.com/play:91fa752bec
Не е достъпно от Италия  Cry Има ли вадене от контекста или е казал точно тези неща? Питам просто защото на някои медии (на Пеевски) не вярвам, предпочитам да проверя сама но явно няма как да стане...

# 6 511
Не знам дали това е изтритият запис от медията, но това е записът на цитираната лекция.
Не е достъпно от Италия  Cry Има ли вадене от контекста или е казал точно тези неща? Питам просто защото на някои медии (на Пеевски) не вярвам, предпочитам да проверя сама но явно няма как да стане...
гледам го в момента и ще ти кажа

# 6 512
  • MI
Скрит текст:
Не е достъпно от Италия  Cry Има ли вадене от контекста или е казал точно тези неща? Питам просто защото на някои медии (на Пеевски) не вярвам, предпочитам да проверя сама но явно няма как да стане...
Ще съм ти много благодарна! Да кажа защо - чудя се да гласувам ли въобще, ако е наистина така както в новините да зачеркна Да, България...

# 6 513
Скрит текст:

Ще съм ти много благодарна! Да кажа защо - чудя се да гласувам ли въобще, ако е наистина така както в новините да зачеркна Да, България...
даже го свалям, че зачезна и ще има много спекулации.

# 6 514
Понякога май се случват и чудеса.

Изнасилвачите на немската учителка във Виена по Коледа 2015
са осъдени на общо 90 години затвор
(разпределени между 8 иракски маймунека).

От тук:
http://www.bild.de/news/ausland/vergewaltigung/urteil-iraker-ver … 0669490.bild.html

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 19:23 от Mirella_

# 6 515
Не е достъпно от Италия  Cry Има ли вадене от контекста или е казал точно тези неща? Питам просто защото на някои медии (на Пеевски) не вярвам, предпочитам да проверя сама но явно няма как да стане...
Горе-долу точно е преразказано. Естествено, има и контекст -
Скрит текст:
"Редно е да се гордеем, със Златния век, а не че сме на три морета" /щото сме били само 22 години на тях /  и накрая  "Употребите /на митовете/ биват два вида - национални, които са окей, защото българската нация има нужда от своите герои, стига техният образ да почива на истината. И партийни - картата за прогнозата на времето на една партийна телевизия. Тя е на три морета, както можете да се досетите. Защо хората се гордеят с историята на своя народ и с какво трябва да се гордеят? Честно да си призная, не мисля, че някой от нас има заслуга за това първо - че се е родил тук, второ - за това, което е направил цар Симеон Велики, и най-вероятно ако ви попитам, колко назад познавате рода си, ще кажете най-много до пра-прадядо. А историческата памет най-вече тръгва от родовата памет. С какво да се гордеем? С историята на българите или с историята на всички народи, които са живели тук? Римска империя, Византийска империя, Османска империя, траки, а и много други племена, които влизат в състава на българската държава" - с това свършва.

# 6 516
  • Varna
nelig,
може би не е тука мястото да го кажа но
Скрит текст:
ги чух тези от Да България да се готвят за курабийкопекачи.

А, дай Боже повече такива съдии да има и да им нажулят на всички мамини перли такива хубави присъди bishop

# 6 517
Нели, слушах и сравнявах със статията- всичко, което е цитирано, че е казал, го каза! Разбира се беше поднесено с много хихикане и в шоу стил, но си го каза и много се възхити, че аудиторията се ХИЛЕШЕ! Даже в статията са пропуснали да споменат завършека на лекцията, където г-н Емил Джасим каза цитирам: "С какво да се гордеем? С историята на българите или с историята на всички народи, които са живели ТУК, защото имаме  римска империя, византийска империя, османска империя , траки и много други племена....." като внушението /тъй като преди това каза, че не знаем кои са личните ни прадеди, а историята тръгва от родовата памет/ та внушението ясно бе: Не знаете кои сте, я се гордейте с който знаете, че е живял тук.
Изключително противна лекция!
пп Виждам, че и Вейпър коментира същото

# 6 518
Та внушението ясно бе: Не знаете кои сте, я се гордейте с който знаете, че е живял тук.

Това всъщност и на мен ми направи най-неприятно впечатление.

# 6 519
А казаното за Левски /уж подслушан разговор/ не знам как да го коментирам... ooooh!

# 6 520
Кой му е дал трибуна на т'ва келеме?
Тоя човек изобщо чува ли се? И какъв беше белобрадия, който представи, като Паисий Хилендарски. Аз съм запомнила образа на Хилендарски по съвсем друг начин. Черна коса и брада с перо в ръка.

Изключително горда съм, че рязаниците 5 века са грабили и рошили от родината ни  bowuu Видиш ли били ни позволили да построим цели 2 храма за 500 години  Crazy Да не говорим за безбройните джамии из България. И джамията в центъра на Пловдив, като се разпеят е приказка просто. Sick Целият център им слуша циганиите.

Като споменах джамията се сетих във вторник курортниците се молеха пред нея. Имаше и някаква мома дет танцуваше  newsm78

И във фитнеса днес имаше поне петима. До сега само 1 се мъкнеше там цяла зима го гледам. Пък смърдят Sick

# 6 521
Mirella_ на осем изнасилвача 90год.присъди общо не ми се виждат много,но на фона на други без хич,е сравнително добре.
Това пламенно го разпространяват и злобните,трътлести служителки от народната библиотека!Абсолютен позор!Много добре са си живели хорицата по време на турското ''съжителство''.Давали им земя да се обработва.Това си е наша земя,какво са ни давали?! #Cussing outЕй,такива тъпанарки са ''просветници и будители''.Все реват,че са им малки заплатите,колко пари се наливат при тези чуми,не се накрадоха,а накрая и покрива им падна в читалнята.Жалко,че не падна на гнусните им крътуни.

# 6 522
Скрит текст:

Въобще не е извадено от контекста!

Говори се изключително подигравателно за Левски, Симеон Велики, българската история...

Всичко е поднесено с ирония и по много гнусен начин. Обяснява колко толерантна била Османската Империя, а Левски е осмян и приравнен на комиксов герой и дори бива наречен ЛАЙНО!!! Уж като цитат от някакъв разговор между деца...

Много, много гнусно! Имах минимални симпатии към тази партия, но такава гавра като този рязан педерунгел, не са си позволявали дори ДПС и ДОСТ!!!

# 6 523
Та внушението ясно бе: Не знаете кои сте, я се гордейте с който знаете, че е живял тук.

Това всъщност и на мен ми направи най-неприятно впечатление.
и тази личност е "образователният експерт" на Да България.... Направо нямам думи!

# 6 524
  • Varna
Тая малка плюнка, прости ми Господи, но като такъв го усетих докато гледах
филмчето, явно много мрази народът ни щом говори така.
Пикльото, дали щеше да посмее да направи подобно нещо ако беше турски
гражданин. Та нали на територията на днешна Турция има наследство на
десетки култури. Дали щеше да посмее да каже на турските граждани каквото
се старае да внуши на нас българите.
Нямаше да има време да го арестуват, направо някой от аудиторията щеше да
му клъцне гръцмуля.
Късметлия е, че се е родил в България този боклук, без извинение #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт